31 juli 2011 - I Båstad

Hej på er! Nu är vi äntligen i Båstad, anledningen till att det har varit dåligt uppdatterande idag är för att när vi kom hit gick vi och åt på en resturang. Pizzan jag och Annasara åt var hur god som helst. Tror jag fått mig ett nytt favoritställe (eller ne..) har mitt som ligger precis mitt emot madison. Dit ska vi någon dag och äta.

Vi har varit på stranden hela dagen och Bertilsson kom lite senare men nu är vi alla på plats och ikväll blir det tacco kväll för att fira in semestern! Pappa spelar sin första match i SM imorgon så idag taggar vi. Tog lite bilder idag från stranden. Det är jätte bra väder här nere och det ser ut som om det ska fortsätta vara bra hela veckan :)








BÅSTAD 2011, HERE WE COME



Nu drar min familj + Pettersson + Bertilsson och några mer till Båstad för en hel vecka med shopping, Tennis SM, Bad, Sol, ute kvällar, god mat och ett sällskap som är pricken över i. Haha.

Datorn är med på hela resan och hoppas på att jag kan uppdattera mycket om livet i Båstad. 
 Vi hörs när vi är framme. Åh så jag har längtat ♥


I wanna be on the cover of Forbes magazine

Nu sitter jag i bilen påväg hem från ica, har varit och handlat tidningar som kommer komma till mycket användning på stranden. Får köpa på mig fler där borta senare. Någon mer än jag som är besatt av att läsa skvaller tidningar? haha.

Godis. Det är 4 timmars bilresa så godis är ett måste. Vi hörz!





30 juli 2011 - Imorgon drar vi!

Godmorgon! Jag håller på och springer runt som en galning här hemma, har så mycket kläder och jag kan inte bestämma mig vad jag ska ta med mig eller inte. Jag tror jag får ta två stora väskor för jag tänker inte välja bort något. Har skrivet en lista men som vanligt så använder jag den inte (Hoppas jag inte glömmer något). Gah, imorgon drar vi till Båstad med familj och vänner! 

Pettersson är redan där för Jonas spelar sin första match i SM idag, pappa spelar på måndag. Håller alla tummarna för Jonas idag! Ne, nu får jag fortsätta om jag ska bli klar idag! Puss ♥ 


(En bild på mig och Annasara förra året i Båstad, den här stenen har vi tagit kort vid varje år. Iår ska vi få till riktigt fina bilder med systemkameran)



29 juli 2011 - firar in semestern

Hej! Nu har jag äntligen semester!!! :D Känns så underbart. Nu sitter vi på kinnekullegården (heter det så?) och firar in min semester. Pappa är det som står för notan idag och det känns bra att jag ska spara på pengarna lite till innan vi drar iväg till Båstad. Haha.

Nu ska vi njuta lite till, hade bra ♥





Butterfly fly away

Jag var ju tvungen till att köpa ett navelsmycke eftersom min hade gått sönder så det fick bli två stycken smycken. Eftersom det var så bra pris på dom. Självklart fick det också bli fjärilar.. vet inte varför jag alltid har köpt fjärilar till navelsmycke men det har helt enkelt blivit en vana, haha :)

Köpte dom på guldfynd tror jag. Nu är jag iallafall redo för stranden :D


28 juli 2011 - Nu drar jag mig till jobbet


dirty dancing 2

Dirty Dancing 2, hur underbar är inte den filmen? även fast 1:an är tusen gånger bättre är denna häftig också. På sitt sätt. Diego Luna har varit en riktig snygging i sina unga dar. Damn. Den går på tv nu och jag sitter som fastklistrad. Vilken bra film!  



Skinnjacka x 2

Nu är jag hemma från en heldag på Överby med Empeli. Det har ju varit strålande väder så det har varit ganska så svettigt att gå runt och shoppa i den här värmen men det var det värt det. Det är rea överallt och vi plockade på oss allt vi såg (typ). Ne, men jag kom hem med några kassar och nu är jag halv klar inför Båstad. Halv klar. Får inte glömma att Sveriges största shoppingcenter finns där ;)

Jag fick med mig inte en utan TVÅ skinnjackor hem. Jag blev kär så fort jag såg den och jag tänkte "JAG MÅSTE KÖPA EN TILL SYSTER OCKSÅ" så hem kom jag med två snygga skinnjackor och bara där 3000 nånting kr fattigare.. Men syster blev gladare än gladast. Allt annat kommer upp snart! En lyckad dag helt enkelt! :)


27 juli 2011 - roadtrip till överby

Godmorgon! Inatt sov jag och Empeli hos Emma, super mysigt! Men jävlar vad varmt det var, svettades sönder ett tag där nästan. Haha. Men nu är jag och Empeli påväg till överby i trollhättan för shopping! Fan va roligt det ska bli. Fick en super go lön idag så den ska utnyttjas ;)

Vi hörs senare! ♥



I'm so damn proud of you

Min syster har varit med och spelat och sjungit i radio idag. Jag kunde tyvärr inte komma och kolla. Men kan knappast inte vara stoltare :) Slår vad om att det lät super!

Nu ska jag göra ordning mig för idag blir det övernattning med Esel och Empeli ♥



26 juli 2011 - There's a pounding in my head

Godmorgon alla fyllekajor!

Ne, men gud vad mycket folk på det var på måndax igår. Hela Sverige borde varit där kändes det som. Tycker det är jobbigt med för mycket folk så man fick gå lite för att hitta några luckor där man kunde stanna till och dansa. Men annars var utgången jätte rolig! Den behövdes verkligen! Känner mig som en ny människa även om jag stinker öl (Någon tyckte det var kul att hälla en öl över mig igår) och att huvudet hänger ända ner till knäna. Annars så leker livet! :D

Här kommer lite bilder från igår, svettiga och mysiga!




Haha, någon som ville vara med på kort antar jag, vem är detta?




25 juli 2011 - Måndax ikväll!

Hejsan! Här sitter jag och halv sover och jag som ska ut ikväll! Jag och mina B-rudar ska till måndax idag. Någon mer som ska dit? Det är ju löning så det kommer nog vara fullt hus ikväll. Jag taggar så mycket även om jag är hur trött som helst. Jag har inte vart ute sen studenten så idag är det all in som gäller. Ska ha det så roligt och ta mycket kort inatt :)

Nu är vi inne i den veckan jag har längtat efter. På tisdag sover Emelie hos mig, på onsdag åker vi och shoppar på överby och sen på lördag är jag ledig och på söndag drar vi till BÅSTAD!!! Livet leker.. snart.


(Det här var på bogrens i Skövde. Nästan senast jag var ute. Åh, saknar detta gänget!)


om sanningen ska fram II

Hahaha, klockren! Synd där Amarillo.


24 juli 2011 - Sadness and sorrow

Ja, återigen. Det som har hänt i Norge är ju så hemskt. Så fort man sätter på tven så är nyheterna där och det gör lika ont varje gång man hör det, om och om igen. Ofattbart. 

Sen läste jag också att Amy Winehouse hittades död igår. Okej, ingen musiksmak och personlighet för mig men tjejen blev bara 27 år gammal. Tänk vad livet kan göra med en. Jag har alltid tyckt hon har varit lite små häftig, men hemskt det som hände henne också. Nu ska jag dra mig tillbaka till jobbet. Hörs sen ♥

Här är en bild på mig och Amy Winehouse, även om vi ser mycket konstiga ut bägge två så.. R.I.P!


That night was sparkling!











23 juli 2011 - deep love for you and your family

Hej! Allt bra? Idag mår jag faktiskt väldigt bra tillskillnad från igår. Men det känns dumt att säga att man har det bra när man tänker på vad som har hänt i Norge. Mina tankar går till offren och deras anhöriga. Kan inte fatta att det har hänt. Hemskt.

Så jag tänker avsluta här och säga att jag ska vara med mina tjejer ikväll. Sofia kommer hem och vi ska till Esel och hänga där ikväll. Mysa. Jag behöver verkligen träffa mina tjejer igen! ♥ 


'Cause there's no guarentee that this life is easy


Mina tankar de senaste dagarna
. Jag vet inte vad jag tycker om den plats jag just nu befinner mig på. Jag jobbar hela dagarna kommer hem, sover och går till jobbet igen. Jag har ett tufft schema i år på grund utav att jag ville ta ledigt i en vecka (för att åka till båstad) och den veckan måste jag jobba igen i mina andra timmar. Jag är aldrig ledig på helgerna längre, Jag kommer jobba varje helg till den 30 augusti. Då har jag jobbat åtta långa veckor. Det sliter på en, jag är inte utvilad längre. Jag som längtade efter det här. Jag som längtade efter att sluta den där jävla skolan och kasta mig in i arbetslivet för ett år och sedan börja plugga igen.. Det är inte det att jag inte gillar att gå till jobbet, jag tycker faktiskt det är väldigt roligt att arbeta och förtjäna pengar och systrarna är underbara. Men. Det är inte roligt att jobba när alla andra är lediga och det är inte roligt att vara ledig när alla andra jobbar. Jag är beroende av vissa personer, måste vara i deras närhet. Men det blir inte så mkt av det nu. 

Jag har inte festat på länge. Senast var midsommar. Fan, det var länge sen det hände något roligt. Jag ska fan i mig till måndax nu nästa vecka. Jag måste gå ut med mina kompisar, hitta på något. Just nu önskar jag faktiskt att jag hade skolan att se fram emot. Ta vara på skolan tjejer och killar. Gymnasiet må vara den bästa tiden i ditt liv. Men nu ska jag ta mig i kragen och tänka att om en vecka sitter jag där jag har drömt mig bort i ett helt år nu. Då kan jag börja leva igen känns det som, men först. Ska jag fan i mig ha en jävlans utgång med mina vänner.

Jag kör alltid med inställningen att ångra ingenting, det förändrar inte saken. Så jag tänker fortsätta köra med det och hålla huvudet högt. Men just nu är det svårt. Just nu. Men jag kommer ändra attityd imorgon eller kanske i övermorgon, tro mig.


is this real life or is it just fantasy


Jag kollade nyss in Fokis blogg, hon bor ju i bankok nu. Jag fick syn på deras underbart snygga biosalong. Tänk vad folk kan ha det bra alltså...



Jag älskar att kolla på film och det bästa av allt är att gå på bio. Hur mysigt är inte det? Men inte visste jag att det fanns sådana hära?! Vad har jag gått minste om eller? Om det skulle se ut så här i Sverige skulle jag gått på bio varje dag för fan. haha. 350 kostar det. Men det skulle det ju lätt vara värt, kolla in stället bara. De har bar och resturang och allting!






Här har jag blickat framåt, här har jag känt mig fri







20 juli 2011 - road trip till skara

Hejjhej! Idag har det varit min lediga dag och jag sov i hela tolv timmar inatt men ändå känns det inte som om jag har sovit ut. Känns som jag bara har sovit några enstaka timmar. Imorgon börjar jag igen och då är det fem dagar i rad som jag börjar klockan 07.00, kommer vara helt slut.

Men idag har jag tillbringat dagen i skara hos min söta mormor, jag har visat henne bilderna från balen och studenten. Sen åkte vi en sväng till Petterssons och hälsade på dem. Vi pratade om båstad och cran canaria som vi alla ska åka till i oktober! :D 

Nu ska jag kolla på wallander och försökta att lägga mig i tid idag :)



(Jag och Oliver Pettersson i Borås när det var Davis cup i vintras)


Movie is my favourite word



Kom precis hem från jobbet. Var tvungen och stanna till på ica för att hyra mig en film. Idag vill jag ha brutala mord och en kriminaltekniker som är lysnade. Så det fick bli Shelter. Godis och pepsi till också. Ibland kan man ha det riktigt mysigt alldeles för sig själv :)


bokat biljetter!!!

JAAAAA!!!! Nu har vi äntligen bokat biljetter till The Ark och Håkan Hellström i Båstad den 4 Augusti. Det är The ark's slut turné för de ska ju inte fortsätta som band längre. Sjukt tråkigt med tanke på att JAG ÄLSKAR DEM! Men det kommer bli otroligt roligt och se de ännu en gång, det är i slotts-skogen och där är det jätte vackert :) Senast jag såg dem live var för 3 år sen i västervik.

Håkan Hellström kan man ju skippa, jag har verkligen försökt att gilla honom och hans låtar. All respekt till honom att han är så bra mot sina fans men sångerna är verkligen ingenting för mig. Usch. Jag ska försöka nöta några till så man kan sjunga med lite iallafall. Han är ju bara förband som tur är. Jag kommer säkert ändra uppfattning om han när jag ser han live. Jag vet inte jag.. Det kommer bli en förbannat roligt kväll iallafall! Längtar ♥



It was the best of times it was the worst of times

Godmorgon!

Jag och syster vaknade 09.00 idag. Tur att hon vaknade före mig för jag hade glömt och ställa klockan. Idag blir det jobb som gäller. Just nu längtar Jag till den feta lönen kommer så att jag kan tumma hela väla när vi är i Båstad. haha. Nu ska jag göra ordning mig, hoppas Esel är på jobbet när jag kommer :)

Harry Potter igår var helt.. ja jag vet inte jag. Den sista bilden beskriver om hur filmen var. Helt crazy. Världsklass. Bäst. Galet. Hur fan kan det finnas en person som J.K Rowling som är så ofattbart genialisk och klockren? Funderar på att se den på bio en gång till faktiskt. Kanske får bli i Skara denna gången., Vill aldrig att det ska ta slut. Ja, en bio till får det bli! ♥




call me crazy, because i agree

Hejsan! Kom precis hem från jobbet. Gjorde en kort dag idag från 07-13.30. Skönt. Nu gör jag och syster + mamma ordning oss för att dra oss till skövde och kolla i lite affärer och det bästa av allt. Vi ska kolla på bio. Kan ni gissa vilken film? Harry Potter för fan!!!!! Vem ska vinna, vem ska förlora? gaaah.

Med handen på hjärtat så säger jag att idag ska jag verkligen kämpa för att inte köpa något jag inte ska. Jag ska kolla på skinnjacka och leggings bara. Det är det enda. Punkt slut. Vi hörs sen! Puss ♥



Haha, lekte lite framför kameran. Lika ful som voldemort. Haha.


18 juli 2011

Ikväll kommer vara en kväll i livet som aldrig kommer komma i repris igen. Om man säger så. För nu efter massor av år tillsammans med Harry Potter filmerna så tar det helt plötsligt slut. Ikväll ska jag, syster och mamma gå på den sista harry potter filmen i skövde.. gaaaaaah. Vem ska vinna? Vem ska dö? Kommer ron dö? Kommer Harry dö? Kommer hermione dö? Vem vinner? Man tycker ju att det borde sluta lyckligt, men jag tror verkligen inte att det kommer göra det i den här filmen.. flera kommer dö som inte borde dö om jag får gissa.

Men gud vad jag längtar tills ikväll!! haha. Jobbar nu och jag kan inte riktigt fokusera. Hur ska det gåå?? :D


When the day turns into night


Ingen som är där när du kommer hem. Du sitter och laddar hem filmer för dig själv medans ett foto på dig själv hänger uppe på hans vägg. Han sitter där och väntar på att du ska ringa. Medans du inte har mage till att kolla på telefonen. Du ignorerar. Det värsta man kan göra. Hur kan man ignonera en människa, det är något som jag aldrig har förstått mig på. En människa som man lever runt kan man bara inte ignorera. Det är tanken som spelar ett spratt.


Du vet att du kommer lämna honom ensam och du vet också att han behöver vara stark när du bara går din väg. För du hatar att säga hejdå. Det blir svårare för varje gång. Det är lättare att sakta men säkert bara helt plötsligt försvinna…


Jag har accepterat att det är mig jag pratar om. Vi avslutar här. Godnatt ♥


kollar resa

Hejsan! Förlåt för dåligt uppdatterande, men det händer så mycket nu så jag har inte riktigt haft tid och orken till att blogga. Men nu är jag hemma på rast och tänkte sätta mig och kolla på lite Paradise hotel. Finalen närmar sig nu. 

Jo, det jag har haft för mig de dagarna jag har haft tid är att jag och tjejerna kollar på resa. Vi är sjukt sugna på att åka på en party/solsemester i septemeber när pengarna har rullat in. Kollar lite nu och för min del lutar det åt Cypern, Ayia Napa. Har ju varit där fem ggr och där kan man verkligen garantera roliga utekvällar. Jag meddelar er när vi har beställt ;) Men just nu är det bara Båstad som snurrar runt i mina tankar. Inte långt kvar nu. Snart får jag äntligen en veckas semester! 

Vi hörs sen, puss ♥
 

a great moment












to the gym



-

Jag tycker att det är fascinerande att de flesta människor planerar sina semestrar med mer omsorg än de planerar sina liv. Det är kanske för att flykt är lättare än förändring.


vinnare av talang 2011

När jag och Emma (Gustavsson) fan måste snart hitta på smeknamn till alla Emmor. Haha. När vi var på äventyrslandet så var det inte vara Danny vi fick syn på utan också den killen som vann talang 2011. Simon Westlund. Han löste rubikkub med fötterna, trodde inte mina ögon.

Men det han gjorde i finalen slår ju allt, vilket geni! :o Han memorerar allt innan och sen måste han komma ihåg allt på typ 1 minut. Helt sjukt. Det märktes att han var ovan med alla tjejer som ville ha autograf och så. haha. Han blev så generad. Sött! :) 





prom








14 juli 2011 - ph & mys

Godmorgon! Säger jag när klockan är ett.. hm.. Jag sa ju att jag behövde sova. Haha. Vaknade upp och kände mig ändå inte utvilad (jag vaknar nog till snart) men orkade inte ligga kvar i sängen så nu sitter jag i soffan och tänker kolla på PH (paradise hotel danmark) och mysa med duntäcket på. Det är super kallt idag, eller är det bara jag?

Senare ska jag och Esel träna zumba och sen ska jag träffa Emma för kanske en god pizza på gatuköket. Får se lite vart dagen tar mig någonstans. Måste beställa biljetter till Harry Potter också!



13 juli 2011 - shoppingsug

Jag har inte haft någon lust att blogga. Jag har varit orkeslös och allt jag känner är att jag behöver sova. Det var länge sen jag sov nu, jag har ställt klockan varje dag sen så långt tillbaka jag kan minnas. Även på lediga dagar. Så jag tänkte att blogga får vänta. Men nu är jag ledig i TVÅ dagar, helt otroligt! Så mitt bloggande kommer formodligen börja igen imorgon!

PS. Mitt shoppingsug är inte roligt just nu, det är nog det som tar energi ur mig. Det är jobbigt men jag har inte shoppat på länge nu. Jag vet att folk är stolta över mig. Mamma upprepar det hela tiden. Men fan, blir galen snart. Ska försöka sova nu.

Godnatt ♥


(Från en shoppingdag på överby i Februari. Det känns så jävla bra för stunden..)


water for elephants

Just det, hade inget för mig igår kväll så tänkte att det var lika bra att sätta på en film. Det fick bli Water for elephants. Ville se den enbart för Rob Pattinson men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, vet inte om den är bra eller dålig. Vissa stunder var den bra och andra scener var helt meningslösa. Aldrig tyckt Rob har sett bra ut, han ser bara bra ut tillsammans med en 'kvinna'. Haha. Om ni fattar vad jag menar. 

Men den får en 3 av en 5.


studentbalen 2011








12 juli 2011 - strawberry

Godmorgon! Ställde klockan på nio idag även om jag kunde fått sovmorgon. Men ville gå upp och slappa framför The hills och njuta lite vid poolen innan jag drar mig till jobbet. Skönt att bara kunna slappa lite. Kom på att jag har ställt klocka på morgonen i flera veckor nu. Även på lediga dagar. Inte undra på att man är trött..

Men nu ska jag ta mig lite jordgubbar och glass innan jag drar mig till jobbet ♥


-


ligger vid poolen

Hej på er! Hur har ni det i solen? Jag ligger iallafall vid poolen och steker. Det är väldigt varmt idag, kokar nästan upp. Ska ta mig en simtur i poolen snart men jag kan inte slitas ifrån boken som jag läser. Det är Jessica Anderssons självbiografi som jag läser. Är helt inne i den, kan inte sluta läsa. Man kan inte tro när man ser henne på scen att hon har haft en sån hemsk barndom. Ni borde läsa den, berör verkligen.

Nej, nu måste jag i poolen innan jag smälter bort. Nästa kapitel får vänta. Nu måste bikinin på!


hela gänget på förfesten


10 juli 2011 - grillmästarN är igång

Äntligen hemma från jobbet, har varit en lång dag. Pappa har grillat så det här var vad som väntade mig när jag kom hem. Hur gott som helst.


last night





























natta blogg

vi har det bra här i blomberg. Upp 7 imorgon då. Ye. Tagga.

Jag och min fina vän Michael


ha en fin kväll

Nu drar jag till blomberg ♥


9 juli 2011 - ikväll blir det blomberg

Tjenna mittbena! Gud så skönt att vara ledig idag! Jag lyckades också pricka in den skönaste dagen. Jag ställde klockan på 10 sen gick jag ner till tennisen och kollade på när pappa tränade inför sm, sen var det dax för mig och Daniel att gå in på banan och spela lite skön tennis. Men det var nästan för varmt.

Sjukt skönt att åka runt i cabben sen också, vi drog till Annasaras och Elins Café och tog oss var sin glass. Nu ska jag göra ordning mig inför kvällen, för jag och mina vänner ska njuta i kväll i blomberg. Känner på mig att vi inte är dom enda som kommer vara där..

Hörs senare ♥



Last friday night, hon gör det igen!

Last friday night med Katy Perry, vad ska man säga? lika genialt som alla andra låtarna. Jag absolut ÄLSKAR den har videon, den är så.. så.. härlig! Hon är ju så grym, fattar inte att det kan finnas sådanna unika människor, hon är underbar. Klockren.

Fan va grymt! Men det enda som jag inte gillar är att hon har med Rebecca Black i hennes video. Det är ju snällt av Katy att ta med henne i videon eftersom hon har fått så mycket kritik, hon ville väl bara vara snäll hoppas jag. Hoppas jag inte får se henne i några mer av hennes videor, diggar inte henne alls. Men annars en 9 av en 10 :D


botan del 1












jag är inte ensam om att båstad är stället, lixom.

Båstad veckan, Tennis veckan, Swedish open med andra ord, you name it. Alla pratar om Båstad och här sitter jag och bara väntar på att få sätta ner mina fötter i Båstad och njuta av hur jäkla bra livet är där. Det får vänta lite till, jag åker till båstad den 30 juli. Jag får vänta, bara lite till.

Men för er som ska till båstadveckan, shit. Ni anar inte vad ni har gett er in på, haha det är helt galet där! Jag har vart där några gånger och tro mig om du inte lever ett kändis liv så får du göra det just den veckan. Den sexigaste bloggaren av alla är nu där med namn Tyra och med sig skulle hon ha Kenza såg jag. Nu gick jag in på Sara Montazami och Hanna Montazami som bor i Los Angeles numera. Läste nyss att de börjar sin semester i Båstad.Hoppas verkligen dom är där när jag är där, för de inspererar mig till hundra. Älskar deras bloggar. Båstad är stället, det finns inget annat. Det kan det inte finnas ♥

Jag längtar så jag tror jag spricker.



(Bilden är så klockren, den tog jag på tennisveckan i båstad 2009. Haha, älskar den!)


8 juli 2011 - godmorgon!



Börjar morgonen med ett avsnitt av Secret life of the american teenager. Är redan inne på säsong 4 och det har tagit mig 2 månader att nöta av alla ungefär. Jag är helt inne i det precis som jag var i one three hill en gång i tiden, haha. Ricky är helt klart min favvo, fan så snygg. Ni som vill börja kolla på serien tycker HÄR!

Jag börjar jobba 12.30 - 21.30 idag. Ställer alltid klockan några timmar innan jag börjar för att kunna koppla av och hitta på någonting. Tråkigt att vakna och bara kasta sig iväg till jobbet. Nog med det nu ska jag kolla vidare.

Ha en bra dag ♥

at work



jag skulle skydda dig med mina vingar

Igår kväll gick jag och Isabelle Strömberg, haha nej skoja bara (men det kunde vart). min fina vän Emma Gustafsson och vi tog oss en glass vid siljouren. Igår var det en riktig sommar kväll, fan vad varmt och skönt det var ute. Fanns ju inget i tankarna mer än att man var tvungen till att köpa sig en iskall galss.

Kolla in den söta skylten där i bakom, mega söt. haha ♥


7 juli 2011 - working girl

Kom precis hem från jobbet och nu sitter jag här och tänker vad sjutton jag ska hitta på, har fem timmar kvar tills jag börjar jobbet igen. Har en delad tur som menas med att jag börjar 08.00-12.30 och sedan börjar jag igen 17.30-21.30 så jag har ungefär 5 timmars rast nu kan man säga. Har inte kommit på om det är bra eller dåligt än men just nu känns det skönt. Kanske sitta lite vid tven och kolla några avsnitt på paradise hotel eller slappa vid datan.

Kom på att inlägget jag skrev under så skrev jag "längtar tillbaka" kan man skriva så? haha, brukar man inte säga vill tillbaka eller saknar det? längtar tillbaka.. ah det kanske man kan säga det också. haha. Skit samma :D


förfest del 2

Ja som sagt, så var vi i skara hos Palm och förfestade innan vi drog till balen. De andra satt mest och drack medans jag Emma & Emma gick runt i trädgården och fota. Emma Olsson såg så himla rolig ut när hon traskade runt där som en liten prinsessa som hade kommit bort i skogen typ.. (andra bilden) haha. Så skön.

Förfesten var iallafall jätte trevlig! Jag hade det super roligt iallafall, för folk som var där är sådana man inte kan ha tråkit med en sekund. Åh längtar tillbaka! ♥






studentpresent av syster

Det här är min studentpresent som jag fick av Annasara. Jag blev så himla glad, så fint. Hon skrev mig en dikt som jag fick läsa innan jag öppnade presenten som löd så här..

"Grattis till studenten syster min. Du är så underbar, vacker och fin. Här får du en liten grej av mig och jag hoppas då att du inte är självisk utan delar med dig. Som Jing och Jang får du TVÅ delar, för det är du värd. Som du alltid kan ha med dig på din färd. På detta vis kommer vi alltid ha varandra. En till den ena och en till den andra. Varje gång du tittar på denna grej så hoppas jag att du alltid kommer att påminnas av hur mycket jag älskar dig!"
/ Din syster, Annasara.



5 juli 2011 - en annan värld

Var tvungen att dra till bibloteket och låna böcker. Det var länge sen nu som jag läste. Finns inget bättre att dränka dig i en super bra bok och leva i den bubblan för några dagar. Det brukar mest bli thrillers och däckare för mig. Så nu sitter jag på min altan och njuter av läsandet och blickarna ut på trädgården. Det är en helt annan värld här i bakom. Det har jag inte tänkt på förut. Nu ska jag fortsätta läsa i boken Kärt barn av Joanne Harris.


förfest del 1














4 juli 2011 - nattablogg

Tack och lov för att vi har en källare i huset! Vad skulle jag ha gjort utan den.. Jag och syster har legat här nere i 3 veckor nu och vi stortrivs i det kalla och med tjocka duntäcken på oss. UNDERBART! Menmen, äntligen är jag hemma från att långt jobb pass från 12.30 - 21.30 och nu är jag helt slut eftersom jag har jobbat hela helgen så imorgon är jag ledig!

Hoppas bara på fint väder imorgon så man kan logga vid poolen och steka. Men jag tror dock inte det kommer bli så bra så det kanske blir tennis istället, får se lite. Vi hörs imorgon!

Nattiii ♥

 


gårdagen

Hej! Igår var vi och lyssnade på skön musik och hängde med snyggingen Danny Saucedo. Jävlar, mycket snyggare i verkligheten. Farligt snygg. Vi hade det iallafall trevligt och efter gick jag och Emma och åt på gatuköket och sedan hem och såg en film som var super bra! Just go for it heter den.

Vi träffade också på två stycken som var med i årets talang. De kommeri senare inlägg. Nu ska jag åka och jobba till 21.30 ikväll jobbar jag och Emma själva tillsammans! Roligt! :D ♥



Nattafilm @ emmas place



3 juli 2011 - hänga med idol Danny & Emma

Nu ska jag dra och hänga lite med Danny Saucedo (Ni vet han som var med i idol och i årets melodifestival) och Emma Gustafsson lite. Kommer komma hem sent ikväll ;) vänta inte upp på mig. haha.

Puss på er ♥


more pictures







harry potter and the deathly hallows (part 2)

Harry potter är tillbaka med den sista filmen.. ledsamt när man tänker på att de här filmerna är min uppväxt.. jag har alltid levt i en så kallad harry potter bubbla. Vart enda år stod Harry potter filmerna överst på min önskelista till julen, det var allt jag ville ha. Haha, helt besatt. Jag älskar dom! Känner ni igen er?

Nu är det den sista filmen, vad händer sen? Alltid haft harry potter att se fram emot, vad händer nu? Åh, det kan nog inte komma någon film som kan toppa. Men nu är också min barndom slut (även fast den var slut för länge sen, haha). Fy fan vad sorligt! Men ser fram emot att se Daniel och Rubert i massor av andra filmer, Emma har jag aldrig varit ett stort fan av. Måste beställa biljetter nu, 13 Juli var det va? ah, första parkett då! Ses vi där?!  


rabi och annasara

Sjävklart så kom han och kolla, men istället för mig stötte han på min syster. Lite avundsjuk över att inte jag fick en bild? JA.




den bästa dagen

Ja, det kommer upp lite bilder från studenten hela tiden. Så det får bli en blandning av allt :) haha. Här är Emma, Jag och Matilda på mangos den 17 juni, på studenten. Så jäkla roligt var det, alla var på super bra humör. Folk som man inte kände kom fram och sa grattis och vi festade hela natten lång.

Rabi från idol var där och uppträdde, jäklar vad snygg han har blivit! Jag var tvungen till att gå fram och hälsa och snacka lite med honom och säga att "Hoppas du är kvar på söndag, för då är det studentbalen! Du måste komma och titta!" haha. Tror ni han gjorde det? ;)


2 juli 2011 - fuck off!

Hey, wassup? Jag är ganska så skakis just nu och så jäkla arg på samma gång. Kan inte riktigt tänka klart. När jag åkte hem från jobbet nyss så åkte jag på en väg som går rakt fram hela tiden och när man åker där kommer det en sväng som man bara följer med eftersom det är fortfarande rakt fram man åker. (Ni som vet så är det vid pressbyrån, busstationen i Götene) I den svängen står en bil som ska väja för mig eftersom jag åker rakt fram. Men den här biljävlen.. precis när jag är framför honom kör han rakt ut. Bara rakt ut, kollade sig inte ens för. Medans han körde rakt ut framför mig kom det en bil på min vänstra sida.. Vad fan skulle jag göra? Jag var fast. 

Jag trodde inte att man han tänka så mycket under en halv sekund. Jag trodde aldrig att så många tankar skulle flyga genom mitt huvud, jag var helt säker på att det skulle bli världens krock. Helt säker på att jag skulle ligga på sjukhus hela kvällen och natten men reaktionsförmågan tog över och.. ja jag vet egentligen inte vad jag gjorde. Tvärnitade och flög med bilen åt vänster. Som tur var att den bilen som var på min vänstra sida hade redan genomskådat vad som skulle hända så den hade stannat. 5 cm från världens största smäll, men det hände ING-EN-TING! 

Jag såg att alla hoppade ur bilen och jag stannade. Gick fram till gubben och det första han sa var "Du gjorde fel, det är högerregel". I helvete heller. Idiot jag behöver aldrig väja för att köra rakt fram på huvudled. Gubbjävel. Jag var så arg. Som tur var att jag hade en kvinna som backade upp mig och sa till gubben att det han gjorde var fel. Men shit vad arg jag är. Jag bara tänker att tänk om det hade varit någon annan, min syster, kompis? De kanske inte skulle haft lika tur. FY FAN. ÅÅÅH.    


jobb


Chill'is sommarcafé

Hej! Inget roligt väder idag men det gör inte mig något eftersom jag jobbar till klockan 20.00 ikväll. Synd för er bara, ni får åka dit solen är, haha :) Jag och Emma låg ju vid poolen hela dagen så det blev så varmt att vi var tvunga till att åka till chill'is och ta oss var sin glass innan vi drig till gymmet :)

Ikväll ska jag vara med Emma Gustafsson, vet inte riktigt hur jag ska skriva längre eftersom det är så himla många Emmor jag umgås med. Efternamn och smeknamn får duga, haha.



my cindurella moment

Ja vi börjar väl med lite smått från student balen :) Här är vi innan vi åkte iväg till förfesten. Vi tog lite kort i min trädgård och sedan åkte vi vidare till skara.




RSS 2.0