när tiden stannar i london


Utanför vårat hotell




Liverpool street station

Parken utanför vårat hotell









Våran hotellfrukost




Maten var hur god som helst!


purse

Balen närmar sig och på Londons kändaste shopping gata oxford street sprang jag som en galning för att hitta något man kan ha som passar till min balklänning, något som jag kan använda som en liten "väska". Fanns dock massor, så hade svårt att bestämma mig. Men tyckte att denna skulle passa snyggt till min röda klänning.


big ben vs london eye

Big Ben är namnet på klockan i tornet till Houses of Parlament. Troligen en av Londons kändaste sevärdhet. Klockan är inte öppen för allmänheten dock men vi åkte dit och kollade på denna otroligt stora klocka! Man fattar inte hur hög den är för en man ser den i verkligheten. ENORM! När vi försökte ta bilder på hela kocktornet fick man i stort sett ligga på marken för annars är det helt omörligt att få med hela på bild. 

London eye är som ett stort parishjul! Vi åkte aldrig det men där ifrån kan man se hela London! Det är världens största parishjul med en höjd på 135 meter. Där i måste jag ju upp någon gång i mitt liv iallafall! :)   














Towern

Det här är Towern där kungen och drottningen gömmer sina kronjuveler. Kan man gå in i det, men vi var bara utanför men det är hur häftigt som helst! Det är enormt, kunde inte ens få med hela på bild. Men det är värt att gå dit och kika för det är häfligt att se det i verkligheten :)  






Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små

Godmorgon! ♥

Festen igår var väldigt trevlig! Många människor var där som jag inte hade träffat på länge.. Hur kul som helst att sitta och snacka lite minnen med dom igen. Det behövdes! Det var fullt ös igår, dock inte så fint väder. Men jag och Emma cyklade hem i regn och det var faktiskt väldigt roligt, haha. Det kändes ett tag som om jag svävade fram. Kanske jag gjorde också?

Nu ska jag göra mig iordning för ska åka till mormor i skara idag och mysa med henne, sen blir det zumba! Alltid härligt att träna bakis :D PS. Mer london bilder kommer upp idag!


 Bild på mig från inatt


28 maj 2011 - party all night, babe?

Tog några snabba bilder, måste skynda mig iväg nu. Ska till Daniel och lämna present till honom och sedan ska jag vidare till Emma och sedan på Burres födelsedagsfest! :D Är riktigt taggad faktiskt, dock är det utomhus så jag får ha med mig varma kläder på mig. Inte världens roligaste väder idag.  

Ser mycket fram emot cykelturen hem i natt, alltid lika kul att cykla när man har fått lite i sig. haha. Man vet aldrig vad som händer.. Hoppas verkligen det inte regnar bara! Kanske ska ta med min one piece? okej jag håller med, kanske inte.

Ha en bra kväll! puss ♥



jag vill bara säga att..

Ibland så önskar jag att det var bara några stycken som läser, så att jag kan skriva av mig. Det är inte alltid jag kan det. Det finns så många texter jag har skrivit som jag skulle vilja publicera men det är om mig och lite av privatlivet vill man ju hålla undan, men jag kanske ska släppa på den spärren lite? det är inte rättvist. Jag får frågor som jag inte kan svara på.. jag kan om jag vill men jag är fortfarande osäker på hur mycket jag vill berätta om mig själv. 

Ni som har följt min blogg länge vet att jag har svårt att prata om människor jag har förlorat. Jag kan tyvärr inte svara er när det gäller frågor som min farfar. Jag vill heller inte svara på frågor som har med andra att göra. 

För er som undrar över min relation med min syster "hur kan ni vara så tajta, jag tror ni bara spelar, man är inte bästa vän med sitt syskon.." till er kan jag svara att hon är min värld, jag finns inte utan henne och så kommer det alltid att vara. Hon är min bästa vän. Mer kan jag inte säga! 

Ville bara skriva av mig lite för det är så jobbigt när man får kommentarer man inte kan svara på. Puss på er! Ni är bäst ♥ 

london wants me

Vi hamnade på ett museum som var rätt så häftigt! På första bilden ser vi Lady Gagas bubbelklänning som man har sett henne i ett antal gånger också skalbaggen hon går runt med på huvudet är inglasat på det museet. Rätt häftigt eftersom det är värt ett antal miljoner kronor. Smyckes affären som låg i samma byggnad var nog det sjukaste jag någonsin sett. Man fick inte ta kort där inne men där fanns det klockor värda 1,2 miljoner och mobiltelefoner värda 400.000 kr. SJUKT!

Sen gick vi och tog oss en glass på en svensk glassbar. Sjukt goda glassar. London tar på en och jag och syster var rätt så trötta. Fick fram ett stelt men ändå lyckligt leende tillslut :)







mobilblogg

Nu ligger Emma i solariet och solar och nästa är det min tur! shit, vad varmt det är här inne, kokar ju upp. Hoppas vi inte kommer ut med allt för fula brännor man vet ju aldrig med solarium.

Men ska skynda mig hem sen för jag och mamma ska åka till skara till mormor som jag saknar så! hon ska hjälpa mig med min studentklänning och sedan åka vidare till moster Ine och fjäska lite för henne om studentpresent host*

Vi hörs sen! puss♥




thiller live / piccadilly circus

Vi var på Michael Jackson musikalen som heter "Thriller". Det var det bästa på hela resan, har aldrig upplevt något bättre i hela mitt liv. Detta slog pink konserten alltså, helt ärligt. Kan leva på det här hur länge som helst för det var galet bra!

Musikalen höll på i lite mer än två timmar och det var alla låtar som man hade önskat sig. Precis alla hade dom med från Thriller till plattan Bad. De var människor som precis dansade som MJ och sjöng också dessutom nästan likadant. Jag har skaffat mig en ny lite mini idol med namn Britt Quentin, jävlar vilken kille! Hjärta på honom.

Piccadilly circus är ju någonting man måste uppleva, det är så fruktansvärt fint på kvällen när allt är upplyst. En helt annan värld. Jag njöt varje sekund jag gick runt där bland 10 000 tals folk. Helt otroligt!









Piccadilly!







london - adidas

Hittade mycket fint i London faktiskt, köpte inte kläder och så utan jag hittade väskor, smycken och andra saker. Det är mycket billigare där än vad det här i Sverige så i adidas affären är det lika bra att bara plocka på sig :)

Så jag hittade en sport väska som jag har alltid velat ha.. okej jag ska inte ljuga har några stycken men jag menar det är inte snygga. Så den här blev super! :D






buckingham palace

Här är ett video klipp från London. Jag var tvungen att filma de otroligt "roliga" snubbarna som gick fram och tillbaka på ett ganska konstigt sätt. Dom vaktar ju slottet där drottningen och kungen bor, det är sådana där som inte får göra något ansiktsuttryck eller min alls, de är skit tråkiga!

Vinkade flera gånger, men dom får inte ens ta upp handen och vinka tillbaka lixom, haha.  


förintelse snubbe

Skulle egentligen gå till gymmet på bodyjam idag men Elise facebookade mig och sa att en förintelse snubbe skulle komma till centrumhuset i Götene, och det måste man ju bara gå på! Allt som har med förintelsen att göra är ju så himla intressant och att träffa och få höra någon som har varit där är ju helt otroligt!

I 9:an gick vi också och kollade på en förintelse subbe vid namn Benny och under dom två timmarna har jag inte ens glömt av idag. Så nu är det en annan med namn Tobias Rawet som kommer och berättar om sin tid i Tysklands förintelseläger. Ska bli sjukt intressant detta :)


london outfit



Linne - GT
Jeans - Vero Moda
Väska - GT
Klocka - Ur & Penn
Skor - Vagabond

jag har kysst michael jackson!

ah, ni skulle bara veta.. det är inte mycket som kan toppa det! hahahahaa.. köra en bild bomb snart från Madame Tussauds? vad säger ni om det? ;)


23 maj 2011 - school

Trött tjej som gärna skulle ligga kvar i sängen och vila ut.. ska egentligen inte kalga. Jag börjar 12.40 idag men skulle gärna vilja skippa skolan men har ett prov idag som måste bli gjort, ligger lite efter eftersom jag har varit borta förra veckan så nu i veckan har jag fullt upp!

Nu ska jag ta lite pepsi (JÄVLAR VAD JAG HAR SAKNAT PEPSI!) sen kommer Emma med bilen och hämtar upp mig, ska bli så roligt att se alla vänner igen! Saknat dom så! ♥



home sweet home

kom precis hem och nu ligger jag här i sängen. Helgen i London har lätt varit en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag älskar London, vilken underbar stad! Jag har tagit så mycket bilder som jag måste visa er.. kanske kommer upp lite imorgon (om ni har tur) ;)

Ne, men det är ändå skönt att vara tillbaka. Som tur är så har jag en lång sovmorgon imorgon så jag inte behöver gå som en död fisk till skolan. Skönt. Nu ska jag sova för är helt slut i kroppen efter denna weekend. Natti ♥


i'm coming home tonight



Ikväll kommer vi hem till Sverige. Planet går klockan 18.00 i London tid så jag kommer hem sent ikväll! Jag har haft en helt otrolig resa, något jag aldrig kommer glömma. Jag har så mycket att visa er, så mycket lycka!

Jag vill inte hem, men om vi säger så här hejdå london men inte farväl. Jag kommer åka tillbaka hit så fort jag är student och har jobbat klart. Det är en sak som är säker. 

Vi hörs när jag har kommit hem för nu ska vi utforska london en sista gång :) ♥ 




bye sweden, hello london!



Nu hoppar jag och min familj på planet till LONDON! Jag har väntat på den här dagen i tre år och nu är den äntligen här! Veckan kommer bestå av shopping, madame tussauds, kolla på Michael Jackson "Thriller" musikal samt besöka allt som är värt att se.

Bara njuta och med förhoppningsvis lite varmare väder än kalla Sverige! Ha en jätte bra fortsatt vecka och helg så hörs vi, puss ♥♥

PS: Systemkameran är med + tre stycken till så ni kan vänta er amazing bilder!


packat och klart

Nu är packningen klar och det var fasen inte enkelt.. bagaget ska väga inte mer än 10 kg och det tog ett tag att bestämma vilka kläder man ska ha med sig, usch. Men nu är jag klar iallafall! köper väl förhoppningsvis kläder där borta som också måste få plats i väskan.

Ha en bra kväll! Godnatt, har några tidsinställda inlägg ♥ hejdå, Sverige!



new in

Jag hittade det jag behövde och lite till så nu är jag lycklig! haha. Nu har jag allt klart till London så nu är jag så redo man kan bli, imorgon åker vi!

Hittade en lagom stor väska som jag kan ha allt jag behöver i, tror till och med att systemkameran får plats. Plånbok var jag tvungen att köpa för min väger massa kilo och bagaget får inte väga mer än 10 kg så jag hittade den lättaste av dom alla.



(väskan ser ganska stor ut, men det är faktiskt rätt liten)

Plånbok - GT 100:-
Väska - GT 300:-


18 maj 2011 - skövde med emly

Godmorgon!

Den här natten har varit rätt så jobbig faktiskt, vaknat somnat vaknat somnat hela tiden. Ändå så känner jag mig ganska så utvilad. Får väl gå och lägga mig tidigt ikväll :)

Nu ska jag ta bilen och hämpa upp Emly för en shopping dag i skövde. Massor som jag måste hitta. Jag har lovat att hitta trosor till syster sen måste jag hitta en liten väska som jag kan ha: kamera, solglasögpn, pengar, läppglans mm i eftersom det är rätt jobbigt att springa runt med en jätte stor väska i London. Sen lite annat smått och gott.

Ses vi där? vi hörs när jag har kommit hem ♥

tonight is the night of nights


(One piece är knall lila. Den ser den blå ut på grund av ljuset )

Nu sitter jag och myser i min pyamas.. helt slut efter dagens träning. Har ont i hela kroppen och eftersom som man är på tå hela tiden så känns det som om mina fötter ramlar av när som helst. Hoppas jag kan gå imorgon, haha.

Nu ska jag ta mig lite käk och sedan sätta mig vid tven innan jag somnar, kommer somna som en stock idag! Måste ställa klockan dock för imorgon blir det en shopping dag i sköve med Emly.

Godnatt! ♥


17 maj 2011 - the final countdown!

HEJ VÄNNER! ♥

Jag hinner knappast med någonting just nu, jag hinner abslut inte sitta vid datan därför blir det att bloggen ligger lite åt sidan. Jag har så mycket att göra och så mycket som ska vara gjort. Ett prov över.. en redovisning och tre prov kvar! Tack och lov att jag ska åka till London i veckan, så ni får se massor av bilder där ifrån.

Idag ska jag plugga till ett historia prov och sedan ska jag gymma med Emma, det blir både bodyjam och zumba. Så det blir två timmars pass idag och jag som inte har tränat på ett tag.. hum.. hur kommer detta gå?

Imorgon ska jag till skövde för att shoppa med Emly, måste köpa lite smått och gott till London, man måste ju se lite dyrare ut där! ;) Jag måste också spendera kvällen med att packa eftersom vi åker på torsdag! Massor att göra. Hinner knappast inte duscha, mitt hår är as äckligt. Ysch. Skärpning nu.

BTW: IDAG ÄR DET EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN, DET ÄR NU DEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV BÖRJAR! JAG ÄR SÅ JÄVLA REDO. NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN LONDON BLIR DET PARTY ALL THE TIME! WIHO.


Trött, sliten och inte så fräsch sandra som ska in i duschen nu (känns som första gången)..


16 maj 2011 - trying to find a balance

Äntligen hemma från skolan, känner inget sug att gå till skolan nu överhuvud taget... Ett prov och en redovisning imorgon som jag inte kan. Måste spendera hela dagen i min egen bubbla och bara försöka nöta skiten. Men det jag kan leva på tills vidare är att PÅ TORSDAG ÅKER JAG TILL LONDON! Ska bli så himla skönt att komma bort lite, har ju trots allt väntat på denna resan i tre år.

Sedan nästa vecka börjar skiten igen.. tre stycken prov och lärarna tror verkligen jag kommer plugga när jag är i London.. puh inte en chans! Nu ska jag ta mig lite pepsi och sätta mig med redovisningen och provet.

Vi hörs sen! ♥




15 maj 2011 - fel låt vann

Gårkvällen var helt kanon, kunde knappast inte bli bättre! Vem kunde tro att Saade hade en chans att vinna?! helt sjukt. Jag var skit nervös verkligen så nu har jag inga naglar kvar -_-. Grymt gjort av Saade så bra har det inte gått för Sverige på länge. WIHO!

Men jag fastnade för Irlands tvillingar alltså, första gången jag hörde låten så tyckte inte jag att den var så bra. Men andra gången och med väldigt högt ljud på så var det faktiskt skit bra! Typ två stycken 16 åriga lady gaga killar, fan va sköna dom var.

Jag hade ju tippat United Kingdom som vinnare.. tycker dom var mycket bättre än de som vann. Fel låt vann, helt klart!

1. Irland - Lipstick
2. United Kingdom - I Can



I'm gonna get there, popular!

Nu sitter vi och kollar på eurovision, det är ganska många roliga och häftiga artiser och shower med ikväll! Hoppas att det går bra för Eric, det skulle vara jätte skämmit om vi typ kom bland dem sista, så .. Jag och Ebba sitter och håller alla tummarna, gör det ni med! :D

HEJA ERIC SAADE!!!
 


Bilder från i somras då vi var och kollade på Eric Saade


nu blir det grill!



the party dont start until i walk in

Nu har jag kommit hem från kusinerna, ska göra mig iordning för klockan 18 kommer Petterssons hit och grillar, spelar spel och kolla på eurovision. Måste ju heja på Saade, jag tror han kan ha ganska stor chans att hamna bland dom top tio men jag tippar nog England som vinnare.. Vi får se :) 

Vi hörs kanske senare under kvällen, om inte.. ha en jätte bra lördag! ♥ 



14 maj 2011 - this day is the perfect day

HEJSAN! ♥

Idag blir det fullt upp, Jessica lämnade mig vid tolv tiden och nu har jag duschat och gjort ordning mig för att åka till våra kusiner och äta tårta. Min kusin Jenny fyller år idag! :D Ikväll får vi främmat av fam. Pettersson, då blir det grill och så klart måste vi heja på Eric Saade ikväll! Ser fram emot kvällen! 

Gårdagen var super mysig. Jag och Jessi gjorde oss en romantisk kvällsmat, haha. Sedan gick vi ner till källaren och kollade på en super bra film som heter "life as we know it". Den rekommenderar jag starkt! Kanon bra.

Nu ska vi åka till kusinerna, vi hörs senare! puss. 



Jag och Jessi på våran romantiska suddiga date :) 


when the night has come

Idag är det fredag den 13 och jag har varit nervös hela dagen, men det har inte hänt oss något än så länge! Det är ju trots allt en timma och tjugo minuter kvar.. men vi hoppas på det bästa! Vi åkte och kollade på fotboll förut när Palm och Daniel spelade. Det blev 1-1, det var roligt att kolla!

Nu ska vi sätta på en film och prata hela natten lång och mysa som aldrig förr. Jag älskar jessicas bröst i morgon ljuset och hennes goda andedräkt när hon pussar mig på morgonen med ljuset i ögonen kisar jag och kollar på hennes vackra drag (läs rynkor) och hennes mjuka rumpa som hon putar ut i natten. Underbart, det är då jag känner mig hemma ♥




jessi flyttar in

Nu har jag hämtat upp Jessi och nu har vi käkat chips och pepsi, så nu vet jag inte om vi har kvar tills kvällen :$ Hoppas det iallafall. Vi kanske drar och kollar på fotboll om vädret är med oss, annars så får vi sitta inne och kolla på en mysig film eller så och gosa med varandra typ.. (a)

Nu ska vi göra iordning oss lite, Jessi säger hej! ♥ 




ändrat stjärntecken?

Vad fan är detta om eller? jag kanske är jätte efter och ni redan visste det här men jag fick faktiskt syn på detta nyss.. Ja, nu har de helt plötsligt bytt stjärntecken, jag har alltid varit stenbock men nu är jag helt plötsligt skytte? jag vill inte vara någon jävla skytte..

Hur många finns det inte som har tatuerat in sitt stjärntecken, synd för dom lixom. Hur blir det med alla ungar som föds, går man efter den här listan då eller? Fan, ska man fortfarande säga att man är stenbock fast man inte längre är det? eller hur ska man göra.. Fan jag vill vara stenbock som jag alltid varit.. ingen jävla skytte. Någon mer som känner som jag?

SÅ HÄR SER DET UT NU:


jag och malin dansar

Här är en video från min och malins onepiece kväll igår! Vi dansar till en gammal "lilla melodifestivalen låt", haha. Vi ser ut som små teletubbies, eller vad dom nu heter. Lite tråkigt.. när jag laddade upp den hamnade den åt sidan, men man ser ganska så bra ändå :D

ENJOY!


13 maj 2011 - café elvira

Heej allt bra? Med mig är det faktiskt mycket bättre än vad det har varit.. känns skönt att medicinerna jag fick verkligen hjälper. Inatt sov jag hela natten så idag är jag ganska utvilad även om jag och Malin var uppe sent och kollade på eurovision. Härligt att Saade gick vidare!

Än så länge har jag spenderat dagen i skolan och lyssnat på politik. Det var väl rätt sådär, fast vi hade ju ändå partiledarna på våran skola, ganska häftigt. Men jag och Emma bestämde oss för att ta en tidig buss hem så när vi kom fram gick vi till Café Elvira och fikade. Alltid lika kul med esel!

Nu ska jag plugga lite för senare ikväll kommer jessi hit och sover hos mig :) Hörs sen ♥




onepiece mys med palin

Nu är jag med paln och vi sitter här i våra mysiga one piece och väntar på en hel kväll framför tven eftersom vi måste heja fram Eric Saade till final!! HEJAHEJA!! Vi ska nog ta oss något smaskit sen och njuta framför tven.

Ha en bra kväll, puss från oss ♥




söta cheyer.


spel på centercourten

Nu kilar jag och mamma ner och spelar tennis i en timma om vi har tur med vädret.. det ser ut som om det kommer komma regn men det hoppas jag inte på. Känner att jag måste träna lite om jag ska hålla kvar konditionen eftersom den lär behövas när jag sätter igång och tränar normalt igen.

Vi hörs sen, puss ♥



Adidas tröja - Stadium
Linne - BikBok
Sportbh - Järnia


"liten brun väska"

Alltid lika roligt när man söker på något konstigt på google.se och så helt plötsligt ser man sig själv där. Haha. Jag sökte på "liten brun väska", förstår inte riktigt vart mina bilder passar in där men okej.. lite roligt ändå :)

Jag måste ha hjälp att hitta någon brun liten fin väska som jag kan ha i London, har ni några tips på vart man kan köpa? :) hör av er isåfall. 


sneakpeak studentskylt

Nu har jag äntligen fått hem min studentskylt och allt det andra som jag beställde till. Jag är super duper nöjd med studentskylten och banderollen som ska sitta på mitt hus så alla ser att "här är det partyyyy". Haha. Jag beställde detta från en internet sida som hette studentkungen eftersom jag inte ville ha likadan skylt som jag tror många andra kommer att ha, skapade min egen :)

Här får ni se en speakpeak på studentskylten och banderollen. Ni får se allt lite längre fram vill inte visa allt nu ;)



You keep me running out in the rain

Jag åkte och hämtade min studentskylt och allt annat som jag har beställt. Skylten blev jätte bra, jag är super nöjd. LÄgger nog in lite imorgon så ni får kika lite på det. Medan jag ändå var framme köpte jag en glass till mig och annasara eftersom det är ju himla varmt ute, men nu ser det ut och börja regna och åska när som helst. Tycker ändå att det är mysigt med åska så det kan gärna göra det..

Kom nyss in för jag har varit och kollat på när pappa har tränat inför SM med Jonas och nu sitter jag och nötar några flera avsnitt av secret life of the american teenager.. haha tror jag har nämt det långa ordet tre gånger idag.




mobilblogg

Håller på och kollar avsnitt efter avsnitt av secret life of the american teenager. Jag har fastnat för tv serien helt och hållet. Den är inte så känd i Sverige som jag tycker den borde vara för den är super bra! Snygga människor och high school är ju det man vill se lixom.. Har kommit till säsong 2 nu.

Men nu ska jag till tandläkaren och sedan när jag kommer hem får jag nog kolla på två avsnitt till iallafall ;)


nelly.com

Nu är det fri frakt på nelly.com!! Passa på att shoppa nu.. Jag ska nog ta och klicka hem mig någon fin klänning och ett par skor när jag får min lön. Bäst att ligga i när det är fri frakt för det är ju så himla tråkigt att betala för frakten.

Jätte mycket sommarfint har kommit in. Ne, nu blir det nog shopping på nätet! :D wiho.




11 maj 2011 - mornings like this

Godmorgon! :)

Vilken skön sovmorgon man fick idag.. det var länge sedan jag sov en hel natt nu. Medicinerna som jag fick igår kanske hjälpte, hoppas det iallafall. Jag mår lite bättre idag än igår iallafall så hoppas det håller sig så. Nu ska jag ta mig lite frukost och sedan sätta mig och kolla några avsnitt av secret life of the american teenager.

Sen måste jag göra iordning mig för att dra till tandläkaren.. ysch. Ska borra ett litet hål idag för att fixa till allt innan jag fyller 20. Så jag kommer gå med halft förlamat ansikte hela kvällen, haha.

BTW, somnade i hammocken igår och låg där i 3 timmar. Det behövdes verkligen. Jag är fortfarande väldigt hängig och trött som kanske syns på bilden, men det går bättre nu.
Vi hörs sen ♥




hittat min plats

Nu har jag legat ute i den stekande solen hela dagen. Vilken värme det är ute, känns som en perfekt sommardag i juni ungefär. Måste skaffa mig en grund innan jag drar till London nästa vecka och den har jag ju fått.. Kräfta kan ni kalla mig nu, haha.

Nu ska jag hitta ett ställe där jag kan lägga mig och sova lite och kanske läsa någon tidning. Ikväll blir det plugg och chill framför en bra film kanske, hoppas lillan kan göra mig sällskap ikväll ♥

Jag har hittat min plats nu och jag tänker inte röra mig ur fläcken. Hammocken på altanen är det bästa!




Dani Shay looks like Justin bieber

Jag vet hur många Justin Bieber fans det finns där ute.. Tänkte bara trösta er som tycker Justin Bieber är skit snygg men gillar tjejer! Varsegod, här är Dani Shay en skit snygg tjej som är en kopia av Justin. Visst är dom lika? kolla bara in precis i början av klippet, helt sjukt. JAG DIGGAR HENNE, GRYM!

"Klicka Här för att höra henne sjunga om hennes historia hur det är att bli igenkänd som Justin Bieber" efter ni sett klippet nedanför.

"I am stopped everywhere I go because people think I am Justin Bieber. Before I even knew who he was, no matter what I was wearing, I would be asked for photos, autographs, etc... This is my response to that. It expresses my initial confusion, the shock when I finally saw his face, the frustration with people ONLY seeing him when they see me, and the solution I've come to, as a way to balance what fate has delivered. I just want people to dig a little deeper." säger Dani Shay.

Det här är Dani Shay

 


10 maj 2011 - i need a doctor

Godmorgon!

Idag blev det ingen skola för mig för jag fick en doktor tid idag. Jag har hostat i flera veckor, sömnlösa nätter och en näsa som är helt sönder. Jag känner att det har kommit så långt att jag inte orkar med skolan längre och då var det bara att ringa till vårdcentralen. 

Det första doktorn sa "du ser inte vidare frisk ut.." neej. Haha ingen vill höra det lixom. Men jag tog massor av prover och jag fick massa nya mediciner som jag ska testa nu i några dagar och kolla om det blir bättre. Inatt har jag inte sovit någonting knappast, jag skulle inte orkat skolan idag så tack och lov att jag är ledig imorgon också. 

Jag ba "snälla, doktorn ge mig sömntabletter eller vad som helst, bara jag får sova igen". haha, fick några roliga blickar av mamma och doktorn. Bilden är rätt klockren, tröttare kan man inte vara, får inte ens till ett leende.

Men nu ska jag lägga mig i solen och hoppas att jag somnar lite, vi hörs senare! ♥



Trött tjej, svårt att lee. Jag försöker iallafall


vill du ligga?


9 maj 2011 - girl behind the mask

Heej!

Den här jävla bloggen funkade inte på hela dagen igår!! Det stod bara ERROR när jag skulle göra ett inlägg. Har sån ångest.. Inatt så kunde jag inte sova för jag tänkte "neh, nu måste jag gå ner och testa om det går att blogga" haha, men nu hoppas jag att den funkar!

Ï helgen har jag varit ute hela tiden, inte många timmar inomhus iallafall. Jag har sett på tennis, på fotboll, solat, kollat på bio, umgåtts med kompisar osv. Så jag har haft fullt upp!

Tur att jag har haft en super bra helg för den här dagen började inte bra iallafall. Tror jag håller på och få tillbaka min lunginflammation igen.. jag hostar sönder. Hoppas det inte håller i sig för nästa vecka drar jag till London!

Ah, hoppas den här dagen slutar bättre iallafall. Måste skriva av mig lite känner jag.. jag vill säga att: jag saknar Emma, Jag saknar Malin, jag saknar Annasara, Jag saknar farfar, Jag saknar Jessi, Jag saknar Michael, Jag saknar Sofia, Jag saknar Sara, Jag saknar Albin.. ah jag kan hålla på hur länge som helst. Jag saknar så jävla många idag, önskar jag hade er alla i mitt kök där jag sitter just nu. PUSS PÅ ER ♥



godnatt

Så himla tråkigt.. Daniel har suttit och skrivit ett inlägg till er också försvinner allt? fan va förbannad jag blir, jävla data. Aja, han får blogga nästa gång. 

Haft en super bra dag idag. Imorses kollade jag på tennis sen blev det fotboll, fast Götene förlorade.. Inte kul. Men jag och Daniel drog iallafall och såg på bio och fast and furious var jätte bra verkligen! Ska lätt se om den. Sen drog vi hem till mig och gillade och chillade. Precis som en lördag ska vara. 

Nu ska jag lägga mig och sova. Vi hörs imorgon ♥♥

Bilden bjuder jag helt och hållet på! ;)




fast and furious 5 trailer


Här är trailern till fast and furious 5 :) Meddelar sedan hur jag tyckte filmen var.

Ha en bra kväll! ♥


bio

Nu har jag kommit hem från fotbollen och det gick tyvärr inget bra för Götene idag.. Men nu ska jag på bio! :D Fast and furious 5 blir det i skövde, ses vi där? :)

När vi kommer hem så blir det grillat! UNDERBART! :D


7 maj 2011 - beautiful day

Godmorgon!
¨
Vilken härlig dag man vaknar upp till då. Nu ska jag ner till tennisplan och kolla på när pappa tränar den 13 åriga sverige ettan. Medans man sitter där kan man passa på att få lite sol på näsan också.. Det är så himla roligt att se honom spela för han är sjukt duktig. Är inte förvånad om jag kommer se han i en wimbledon final någon gång i framtiden.

Sen blir det att kolla på när götene spelar fotboll, sedan bio :) ♥


Blir spännande och se vilket år man befinner sig här :)


6 maj 2011 - friday love

Äntligen helg!!!! :D

Det firar jag med ett samtal från Sofia Ekdahl.. ah ni kanske vet vem jag menar? Hon är allt annat än lugn, ah då fattar ni ;) Sitter jag och pratar med älskade fijis, bra start på helgen! Så länge sen var det nu.. pratar om allt möjligt och att vi måste träffas snart. Får se om jag kommer iväg till jönköping någon helg nu. ♥ Puss på henne.


Jag just nu


I live it up a little more every day

Nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde i morses, febern är troligtvis borta och det är det viktigaste, så himla jobbigt att inte kunna gå ut och sånt där. Nu sitter jag och kollar på "kvinnor som mördar" på tv4 fakta sedan är det "brottsplats USA" så kvällen kommer vara hur bra som helst framför tven med crime hela kvällen.

Tänkte fjäska till mig pizza ikväll också! Eller jag menar kebabtallrik. Hoppas ni haft en bra dag! ♥


tove styrke live

Jag hade faktiskt stora förväntningar på Tove eftersom hon var så grym i idol. Men de förväntningar dog ut ganska så snabbt.. Man hörde inte någonting vad hon sjöng och det sög bara helt enkelt. Det enda man hörde var basen. Tråkigt.

Jag har dålig kamera att filma med men det lät faktiskt precis som på videon, jag kan inte höra någonting vad hon sjunger, kan ni?

OBS: SÄNK LJUDET.


valborg & Tove styrke

Hejsan!

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag fortfarande har feber. Jag sa ju att jag skulle bli sjuk, typiskt. Men tänker bjuda på lite vimmel bilder från Valborg då Tove Styrke var på stadt. Jag tyckte inte hon var någonting att ha faktiskt, trodde hon skulle vara mycket bättre live än vad hon var.

Kommer nog upp en film senare som jag filmade när hon sjöng.. så får ni se! :) ♥







har du någonsin..

Har du någonsin kollat på en bild och sett en främling i bakgrunden? Man kan ju undra hur många människor som har kort på dig? Hur många ögonblick i andras liv just du har deltagit i? Fanns du med i någons liv när hennes/hans dröm blev verklighet.. eller när dens dröm dog?

Försökte du komma in? Försökte du vara där kameran var för att bli med på kortet eller var du omedveten, överraskade kameran dig kanske? Precis som om det var ditt öde att hamna precis på det kortet? Hur många såkallade ”smygkort” finns det på dig? Hur många databakgrunder finns du med på runt om i världen? Hur många minnen för andra människor har du deltagit i?

Jag som säkert ni andra har känt blixtrar bränna i nacken eller en plötslig blixt rakt i ansiktet som gör att det svartnar för ögonen sedan när man öppnar så finns det inget där. Man ser inget, det enda man tänker är ”vad var det där?”. Sedan är det glömt. Men tänk efter.. Du kan vara en viktig del i någon annans liv. Utan att veta om det.  


jag ska aldrig.. blablabla

Tog ett smygkort på syster nyss.. samma visa om och om igen.. "nej jag kommer inte använda den, nej jag vill inte ens ha en sådan," blablablabla. Ändå har hon haft på sig min onepiece hela dagen. Det spelar ingen roll vad man än köper för jag kommer ju aldrig ha det för mig själv.. dumt av mig att ens tro att jag skulle kunna ha min one piece för mig själv.

Men det är charmen i det hela.. att min syster tar mina kläder, går in i min garderob utan lov, bortförklaringar till varför hon har på sig mina kläder.. det är så sött! haha. Jag borde bli arg, jag borde bli irriterad men det blir jag inte. Det beror nog på att hon är snyggare i min one piece än vad jag är, haha. puss på henne♥♥ 



lady in red



199:- GT


studentmiddagen











4 maj 2011 - klippning

Godmorgon! ♥

Igår somnade jag med feber och frossa idag vaknade jag med ingen röst och en näsa som trillar av när som helst men jag tror febern är borta. Vill inte bli sjuk nu, men efter alla tabletter och nässpray så känns det mycket bättre :) Det gick ganska så bra att dansa i två timmar igår även om jag inte skulle ha gjort det.

Nu ska jag ta och cykla iväg och klippa mig på kaluffsen. Ska bara klippa bort det slitna eftersom jag vill ha långt hår till balen så man kan göra något roligt med det. Sedan efter det får det nog bli lite kortare. Får inte glömma att gå in på ica och köpa pepsi också medans jag är framme! 

Vi hörs sen!  


En bild på mig från valborg


studentsången på valborg



Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!


3 maj 2011 - halsen dödar

Hej på er!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag :) trodde jag skulle avlida på den sista lektionen där ett tag. Halsen är åt helevete, tror jag börjar bli sjuk eller så är det allergin? orkar ingenting iallfall och vet ni vad det bästa av allt är? jo jag har satt upp mig på två jobbiga danspass på gymmet idag! 2 timmar... vet inte riktigt vad jag tänkte med.

Men jag får lyda min käraste väns Emma Karlssons råd "Gå hem och ta dig något att äta och sedan vila lite, så syns vi på gymmet pigga och glada". Jag får väl försöka. Håll tummarna för mig att jag inte blir sängliggandes efter passen. Peppar, peppar ta i trä! ♥



Lite positiv och glad får man ju vara, det är ju ändå dans vi snackar om ;)


årets första tennis

Nu har jag spelat årets första tennis utomhus! Så himla skönt. Det var jag, syster och killarna och vi höll på i lite mer än 2 timmar. Så nu är man rätt så slut i både armar och ben.

Jäklar vad roligt det var! Tur att man bara har tennisbanorna precis bakom huset, annars vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. Haha. Roligaste och jobbigaste sättet att träna på, jag lovar!  

Nu ska jag in i duschen och sedan ta mig lite tacos att äta.. mm vilken härlig dag! ♥




med andra ord

Hur roligt är inte det här spelet?!?! :D Jag har spelat det hos Sara några gånger och det är ju hur roligt som helst. Så jag och Annasara bestämde att vi bara måste ha det. Kul att ha med sig till Båstad som exempel och perfekt att spela på förfester!

Vi hittade det på överby, ingen tvekan om att ta det. Ser fram emot många roliga och galna kvällar! hah.



350 kr på bokia


2 maj 2011 - slutproduktion

Nu har man varit och kollat på MOP slutproduktion och årets tema var 70 tal, jävlar vad bra det var! Tycker att det var 100 gånger bättre än förra årets och min söta stjärna Malin var hur grym som helst. Riktigt roligt var det att kolla på! Efter gick jag, Emma, Filip och Johan och tog en fika när vi väntade på bussen.

Nu ska jag ta mig något att äta och kolla igenom alla kort som togs på valborg och sedan ska jag nog bara ta det lungt eftersom allergin är och spökar idag igen. Rätt jobbigt imorse när man nyser 30 gånger och sminket åker åt helvete. haha. Så är det. Puss♥
 


Jag just nu


förfest hos carro







valborgs outfit




Jacka - GT
Klänning - MQ
Väska - Friis & company
Ringar - Glitter

1 maj 2011 - Minnen kommer tillbaks för varje sekund

Heej! Hade ni en bra valborg? :)

Jag hade iallafall en kanon valborg med sköna tjejer! Först var vi på förfest hos carro och sedan gick vi till studentmiddagen på stadt. Jag tyckte väl att maten kunde varit lite godare och vi fick ramlösa och dricka, vad fan är det om lixom? cola kunde vi väl ändå fått. Alla gick och köpte sig drinkar istället lika bra det, maten var väl okej ändå. Gick att äta.  

Sen blev det party som aldrig förr och jag hade stora förväntningar på Tove styrke men jag tyckte inte hon var så bra som jag hade önskat, men hon hade endel sköna låtar att dansa till iallafall.

Och som jag lovade så tog jag nog över 150 kort igår. så det kommer väl upp ;)


En gruppbild på studentmiddagen


RSS 2.0