it's raining men!

Ja, vad ska man säga? Dagen har varit strålande solsken och här sitter jag röd som en tomat. Nu ändrades vädret helt. VAD MYCKET DET REGNAR! shit, tur att jag inte var ute som min syster och Elin var. De kom in rusandes i huset pisse blöta och skrek "Hämta kameran, vi ska bada i poolen med kläderna på!!!" haha. Ja varför inte? om man är redan blöt så. 

Haha, nu ska jag lägga mig blir en heldag med jobb imorgon, men jag har tidsinställt ett inlägg från balen :)
Godnatt ♥



30 juni 2011 - stek vid poolen

Hej! Hur är det i värmen idag? Här är det fina fisken, idag är jag ledig och dagen kommer spenderas vid poolen! Ska få mig en fin bränna inför Båstad hade jag tänkt ;) Annasara drar till jobbet snart och då kommer Emma (Esel) till mig och håller mig sällskap vid poolen.

Sen drar vi nog och tar oss en glass på Chill'is sommarcafé innan vi drar till gymmet och zumbar i värmen. Vi är rätt så knäppa men det är charmigt det också. haha. 

Ha en fin dag i solen, få inte värmeslag! ♥ 


 

måste berätta om i natt..

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Super trött tjej som slappar i sin one piece.. Jag ¨måste berätta om i natt! Jag och Annasara liggerf i min källare för att det är så varmt i våra rum och vi snackade om att Annasara hade pratat i sömnen förra natten. Jag berättade att hon hade typ små skrattat och sagt massa konstigt och då kom vi in på läskiga saker som kan hända när man sover tex att gå i sömnen och sånt (döda folk) haha, då skrämde vi upp oss rejält. 

Sen sa vi godnatt och man låg lite med ögonen öppna och hjärtat bankade lite extra. Efter ungefär 10 minuter hörs världens största smäll! Jag trodde först att hela huset hade brakat ner. Jag och Annasara sätter oss rakt upp och bara skriker. Vi tände lampan.. och det vi såg var att hela bokhyllan (som stått där i typ 7 år) hade brakat ihop, gått sönder.. Så där fick vi stå med en puls över 200 och plocka böcker mitt i natten och lägga dom säkert på golvet.. Inte lätt att sova efter det. Inte undra på att man är helt slut idag :)  


happy birthday babe!

Idag fyller världens bästa Malin år! Grattis, grattis min ängel ♥


29 juni 2011 - steker vid poolen

Godmorgon! Idag ställde jag klockan på 09.00 även om jag kunde ha världens längsta sovmorgon. Men solen och poolen kallade för mycket så jag gick ut och la mig istället. Här är jag vid poolen och steker i den glöd heta solen medans jag lyssnar på musik och allmänt njuter av vilken underbar dag det här är.

Något som är jävligt tråkigt dock är att jag börjar jobba 12.30 - 12.30 så det får bli att pressa i nån timma till sen är det bara att kasta sig iväg på cykeln i värmen. Inte så sugen men ett dopp i poolen måste det bli innan jag drar mig till jobbet.

Ha en bra dag i solen! ♥


mina favoriter

Ja, det finns massa mer bilder att visa, men det här får bli tillräckligt just nu. Kan ju hända det kommer upp mer bilder längre fram. Jag tycker vi ska gå vidare till student balen nu. Hoppas ni tycker samma. haha.

Här är jag och mina favoriter på våran dag! ♥



Jag, Emma och Empeli


vad blir nästa köp?

Fick en förfrågan om vad som kommer bli nästa köp. Haha, några som reagerar att jag inte varit på överby på länge nu men tro mig jag planerar in några trippar dit i sommar ;) haha. Tillbaka till frågan, nästa köp blir helt klart en ny skinnjacka. Jag har haft min skinnjacka i nått år nu och jag älskar den men den behövs tyvärr bytas ut nu.

Finns så jäkla många snygga skinnjackor, kenzas jackor är så jävla snygga men det finns också snygga på sisters och MQ. Får se vad det blir för något ;)



välkomna till Chill'is café

Ni ska veta att ni alla är välkomna till Chill'is café i sommar! Min syster och hennes kompis har startat detta för att där får ni GÖTENES BILLIGASTE KULGLASS! Men också massor av andra erbjudanden. Jag har varit där och chillat nu i 1,5 timma och det är verkligen super mysigt! Här kommer jag tillbringa mycket dit i sommar och äta god glass. Det är verkligen super BILLIGT.

Chill'is café ligger på göta vid busstationen här i Götene (det stora vita huset). Det är öppet från v.26 - v.28.

Öppetider
Mån-tis 14.00 - 20.00
Onsdag - STÄNGT
Tors-lördag 14.00 - 20.00
Fredag - 14.00 - 22.00
Söndag - 11.00 - 14.00


Elin och Annasara önskar er varmt välkomna! :)

Eric Saade brukar också komma på besök ibland :)


mina tjejer innan utspringet



tack

Ja, vad ska man säga? Vill tacka alla så jätte mycket igen för alla hänga på grejer. Jag tänker absolut inte slänga dem! De kommer komma till användning ;) Kolla in alla badgrejer jag fick, skit roligt att ha i poolen ju! Underbart!

Kärlek ♥




kortegen gungade fram



















25 juni 2011 - sommarkrysset

Sommarkrysset är ju bara så himla mysigt att kolla på och det känns ju lite mer att det är sommar när man kollar på det.  Alltid bra artister och sånt, har lust att åka till stockholm och kolla någongång. Eric Saades nya hit hearts in the air tyckte jag var rätt bra, ser fram emot att se han i augusti i år igen :)

Gry är lika snygg som vanligt :) Pappa håller på och grillar och sedan efter sommarkrysset blir det nog att nöta några avsnitt av danska paradise hotel.




29 augusti 1958 - 25 juni 2009

Idag är det två år sedan MJ lämnade oss.. mig. Vet inte hur ni ser på saken, men jag bryr mig verkligen. Fattar inte hur det kan finnas en person som man aldrig har träffat och inte minst död kan få mig att må så jävla bra många gånger. Endel kanske förstår mig, andra kanske inte förstår, men det är okej. Alla har sin idol, MJ är min.

Det är Michael Jackson hyllningar hela dagen idag så då vet ni vart jag kommer sitta. Tven får vara min vän idag helt enkelt. 

† ♥ 


mobilblogg - hos älskade Emma


24 juni 2011 - glad midsommar!

Glad midsommar på er! Hoppas ni får en jätte bra midsommar. Mina planer är att fira den med Emma och Emma :) Sen blir det grill och lite party!

Bilden är för exakt ett år sen på midsommar, men så här tur har vi ju inte idag. Skulle önska att man kunde ligga och sola och bada precis som förra året men sommaren har väl inte riktigt kommit till oss än. Hoppas det inte regnar allt för mycket ikväll bara!

Hade bra! ♥


(Jag och syster för exakt ett år sedan på midsommarafton!)


simningen

Haha, det var så himla roligt. Vi har som tradition på katedral att simma och rida och roliga lekar innan vi hoppar på kortegen. På simningen måste man ha händerna rakt fram annars boxar man ju till allihopa.

Jag hade förväntat mig att halva skara skulle se min rumpa men jag hade inte förväntat mig att alla skulle se mina bröst. Haha. Som ni ser på bilden höll jag i min klänning för det var på håret att inte den åkte ända ner till magen. De skrek "håll fram händerna!!" jag bara "ALDRIG!" aldrig att jag skulle släppa min klänning lixom, herregud vad pinsamt det skulle vart. Men dom var nog inte så glada på mig, var endel som fick mina armbågar rakt i ansiktet... Som ni ser på bilden så var det nära ögat ;)


walking on sunshine










22 juni 2011 - working all day and the sun dont shine

Hej! Idag har jag varit och jobbat från klockan 07.00 - 16.30 så det har varit en lång dag. Jag har inte hunnit att vila upp mig ännu men nu är jag ledig i fem dagar innan jag börjar gå på heltid så då ska jag ta tillfället och vila ut mig men man får ju inte glömma att det är midsommar också, så vi får väl se hur det blir med den saken ;)

Idag ska jag slappa, skickade iväg ett sms till Emma men hon har inte svarat ännu, kanske blir lite filmtittande med något gott till. Jäklar vad det regnar, det är ju inte sommar precis? hoppas det blir bättre väder snart så man kan börja använda poolen!

Ha en bra kväll ♥


utspringet del 2













utspringet del 1











bilder på mig från studentdagen!

Här kommer lite smått "oseriösa" bilder på mig som jag tog innan jag drog mig till skolan en sista gång. Jag tänkte lägga upp bilder från allting som har hänt och jag tänkte börja med studenten först sen balen och sedan tåga partyt :) låter det bra? ´Har så himla många bilder så ni kommer inte att bli uttråkade..

Jag börjar ju jobba nu så jag får köra med tidsinställda inlägg lite :)
Allt kommer upp i kategorin "Student&Bal / allt som tillhör" :) 





prom dress

Igår var det bal på skara stadshotell. Hade ingen förhoppningar och inga förväntningar men kan meddela att balen var hur rolig och trevlig som helst :) trodde väl att den skulle bli långtråkig men det blev det inte. Maten kunde varit bättre men det är inte något man tänker på när man sitter där och njuter tillsammans med alla.

Klänningen jag hade hyrde jag i skövde, röd har alltid varit min favoritfärg så det var ingen annan färg jag letade efter när jag gick runt och provade ca 20 stycken olika klänningar ;) haha.

Är det hiss eller diss? vad tycker ni? var ärliga mot mig nu! pussss ♥


19 juni 2011 - bal!

Hejsan! ♥

Idag är det den efterlängtade balen och jag kom hem för en liten stund sen från frissan och det blev skit bra! Linda är jätter duktig, jag blev super nöjd. Emma, Jesper och Daniel kommer hit om en liten stund för att ta kort och sedan åka iväg till Palm där alla samlas och chillar lite :) Sen ska vi vara i botan 17.30 för att ta kort och sedan tågar vi mot stadshotellet 18.30 och balen börjar 19.00! :D

Imorgon ska jag upp på introduktion med jobbet klockan 08.00, hoppas dom har förståelse om jag slår huvudet i bordet och somnar ;) Nu taggar jag kvällen.


gårdagen går inte att beskriva

Hej på er! som ni förstår har jag ju inte kunnat sitta framför datan alls tills nu. Igår var den dagen jag har kämpat för så länge, jag tog studenten. Dagen är svår att beskriva jag var rätt chockad och det hände så mycket hela tiden, så mycket lycka som bara expolderade. Jag har inte riktigt smällt allt än. Men det var helt klart den bästa och lyckligaste dagen i mitt liv hittils. Jag kan kolla tillbaka och minnas studenten också och det känns väldigt skönt :)

Allt jag önskade och hade drömt om fick jag och jag är så jävla tacksam över alla som uppvaktade mig, gav mig presenter, hänga på grejer och kom fram och sa grattis! Jag kände mig som världens lyckligaste människa.
STORT TACK SKA NI HA!


( En bild från utspringet på min klass, det är jag som skjusar Elise i rullstolen, jag var nära på att köra på varenda en som stod där. Haha. Så hima roligt var det, ren lycka!!! )


IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!!




imorgon är det MIN dag, en dag full av lycka

Det är helt sjukt... imorgon tar jag studenten och här sitter jag nu och snart spricker av lycka och längtan. Jag kan inte sitta still, jag vill heller inte göra det. Det enda jag har i mina tankar nu är att springa ut ur katedralskolan och möta alla människor. Det är så jävla mycket lycka inom mig nu men också jävligt mycket uppgivenhet och jag känner mig väldigt sårbar just nu.

13 år i skolan har gått och imorgon står jag med friheten i mina händer, vad ska man göra med den, hur ska man hantera den på rätt sätt? jag hoppas iallafall att jag kommer göra det jag är menad att göra och att allt kommer att orda sig. Imorgon är den dagen i mitt liv jag vill minnas och alltid kolla tillbaka till när jag blir äldre. Imorgon är också en sådan dag jag får säga hejdå men inte farväl till mina klasskompisar. Men det är något jag alltid har varit beredd på att göra så jag är så jäkla taggad nu och jag är redo, jag känner verkligen att jag är redo att lämna gymnasiet bakom mig med mina fina vänner precis bredvid mig.

Tårar kommer fällas men det är bara lyckotårar, jag vill att det ska vara den bästa dagen i mitt liv och jag kommer vara så tacksam över alla som vill vara med på den dagen. De förtjänar mer än världen.

Imorgon springer jag ut med huvudet högt men ändå en liten förtvivlan inför framtiden. Till er som följer min blogg vill jag tacka för alla fina kommentarer och all hjälp jag har fått, jag vill aldrig sluta blogga tack vare er.
Jag är enormt tacksam ♥

Man ska aldrig vara rädd för att säga: FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Nu kör vi tills hela Skara gungar!

pynta vagnen

Nu ska jag och alla i klassen dra till skara och pynta vagen så den blir fiiin! Emma kommer nog snart och hämtar upp mig, vet inte hur länge det kommer ta men vi hörs igen när jag kommer hem ;) ♥

Nu jäklar närmar det sig, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhh!!!


sommarlov för syster

Nu har vi precis kommit hem från parken. Det var otroligt roligt att se alla nior, fick tillbaka många minnen från när jag slutade där. Tog många kort eftersom jag var Annasaras fotograf idag. Värk i armen va fan -_- Nu sitter vi här på altanen och äter tårta och firar Annasara! Så jäkla stolt över henne, så fina betyg.

Nu ska vi börja med alla förberedelser inför morgon dagen för då tar jag STUDENTEN!!!!!!!!!! Kan inte beskriva med ord hur jag känner idag kommer nog inte kunna göra det imorgon heller, men det ska iallafall bli den bästa och lyckligaste dagen i mitt liv. Vi hörs senare! ♥






15 juni 2011 - är en stolt syster idag

Godmorgon! Är uppe tidigt idag för att..

IDAG SLUTAR MIN SYSTER NIAN!!! kan inte beskriva med ord hur stolt jag är över henne. Så glad och lycklig för hennes skull. Idag är det hennes dag och imorgon är det min dag. Skriver detta med lite tårar i ögonen eftersom det kommer upp minnen från när jag slutade nian, det känns som igår. Så nu ska vi åka till parken och vara där. Jag har lovat att vara hennes fotograf idag och hon min imorgon ;)

Nu måste jag kila, på kortet ser ni hur snygg Annasara är idag!


Lidköpings student, lycka!


















15 juni 2011 - lidköpings student!

Snart rullar min kära vän Sofia Ekdahl in på uppfarten och sen ska vi åka in till Lidköping och fira alla som tar studenten idag! De jag kommer åka hem till är Madelene och Michael :) kommer bli hur kul som helst, inte sett fijis på länge heller!

Vi hörs när jag kommer hem senare ikväll ;) puss♥


Bild från toga partyt igår, mer kommer!


togaparty!!!!


14 juni 2011 - toga party ikväll!

Hejsan!
Ikväll är det toga party som gäller och det innebär att man måste ha på sig lakarn och se ut som en grekisk gudinna typ, spännande tycker jag för jag har inte en blekaste aning om hur man gör en klänning av ett lakarn. Har lite smått panik över det men det ska väl lösa sig på något sätt :)

Här är några bilder från gårdagen då vi gjorde klart allt till vagnen. Vi skrev på lakarna det vi skulle ha på sidorna och i bak på traktorn. Blev inte alls text som vi hade planerat utan vi bytte ut alla i sista sekunden. Här får ni en smygtitt på vad det kommer att stå.





Bilder från igår


new in

Jag shoppade en vit transparent blus som jag tänkte ha på Annasaras skolavslutning på torsdag. Eftersom den är genomskinlig så köpte jag en bandeau också, som jag visar er senare.



Gina Tricot 200:-


13 juni 2011 - en jobbig dag i skövde

Ja, som ni hör på rubriken åkte jag direkt från skolan till skövde eftersom jag hade en nageltid där. Fick med mig fille också så han höll mig sällskap i nån timma, det är jag tacksam över för sedan sprang jag runt själv i tre timmar och hade inget att göra. Jag tänkte "inte shoppa Sandra, INTE SHOPPA!" det gick ju åt helvete när jag insåg att det fanns inget annat att göra. Kom hem med några påsar och noll kronor kvar på kortet. LYCKAT!

Men naglarna blev hur bra som helst, jag gjorde nagelförlängning nu till studenten och balen. har aldrig haft långa naglar förut så jag känner mig lite smått handikappad just nu.. ska visa er naglarna imorgon!

Vad som finns i kassarna får ni reda på snart ;) ♥


13 juni 2011 - mycket som ska göras

Hej! Nu är vi inne på veckan som jag har längtat till i hela mitt liv. STUDENTVECKAN! Man hör ju bara på namnet vad som kommer hända, det är så mycket som ska göras så jag hinner knappast med att sova. Måste hitta en timma eller två för att gå och lägga mig ibland.. Man vill ju inte missa någonting!

Dagens planer är att åka in till skolan och måla och skriva på våra lakarn vi ska ha på vagnen och sedan blir det brännboll med klassen och sist men inte minst åka till skövde för att shoppa lite smått och fixa mina naglar så dom blir långa och fina.

Tisdag - Tåga party
Onsdag - Lidköping tar studenten, utgång, mat i brunnsbo.
Torsdag - Champaniefrukost och Annasaras skolavslutning. Pynta vagnen!
Fredag - STUDENT!!!!!!!!!
Lördag - Vila upp mig.
Söndag - BAL!!

sneak peak

Har får ni en liten smygtitt på hur jag kommer se ut och ha på mig den 17 juni då jag tar studenten. Jag tycker att studentmössan är jätte ful verkligen, den ser ut som en sjömanshatt typ.. som tur var att jag tog lila som gjorde den lite snyggare och lite bättre ;)

Sen har jag en klänning från Nelly som ni kommer få se bättre längre fram. Jävlar vad jag längtar! Inte många dagar kvar nu. L Y C K L I G!


Jag bara skriver nåt så vi kan se på film snart :D



Hej alla mina kycklingar!!! :D

Det är en Pepsi-flaska på bilden.

Sådär, då vet ni det :D Dagens out-FITTA är: T-shirt från Jack & Jones och det bästa vaxet som finns FAN!!! Di-fi!!! GRÖNA versionen, jävlar vad bra den är. Inte den blåa eller bruna alltså och inte den rosa tihihii :D Sen har jag ju jeans från JC med men dom syns ju inte i Sandras lilla gulliga kamera tiihiihii! :D

Jag har varit i Mallorca en hel vecka så Sandra hånglade verkligen sönder mig när jag kom hem! :O Fick Photoshoppa bilden här ovan lite så läpparna såg bra ut, tur jag är en jävel på det :) Är jävligt solbränd och het också så för alla tjejers skull fick vi ändra så jag inte ser FÖR het ut!!! Ni borde tacka mig :)

Det var asgött i Mallorca och ni borde vara avundsjuka ;) Men snart är det Sandras student och bal :D ska bli hur kul somn helst! :d :D Hon ska få ännu en Michael Jackson-teckning av mig men säg inte det!!! LOOOVA!!! Annars är inte jag kompis med er :( Puss :* Okej, orkar inte mer nu, hejdå!!! Ni är underbara! Älskar er :D Fint va? :)

11 juni 2011 - just nu

Är och grillar hos Assarsson med sköna lirare! :D


jessis student

Min bästa vän Jessica tog också studenten igår, så det var ett himlans farande hit och dit. Men det fixade sig ganska bra tillslut :) Jag kom till hennes mottagning hemma och hon fick en hänga på grej som var en häst och på den stod det "plugghäst".. tyckte det passade jätte bra till henne :D och självklart en student present.

Bjöds på god mat och ett glatt humör av min lilla student! :D Sen åkte jag tillbalka till götene för utgång i Lidköping på kvällen :) ♥ 

Grattis till alla andra som också tog studenten igår! :D  




albins student

Min fina vän Albin tog studenten igår i Mariestad. Det spö regnade när vi kom dit men sen höll det upp lite så vi fick gratta och hänga på honom massor av roliga saker. Jag gav den stoa uppblåsbara champanieflaskan :)

Vilken kick man fick när man såg alla åka på vagnen och hörde låten "vi har tagit studenten" upprepas ett antal gånger. Fick mig att längta något så otroligt till min student men hoppas på bättre väder än vad det var igår. Firandet fortsatte tills klockan slog 03.00.










10 juni 2011 - sjung om studentens lyckliga dar!!!

Idag är det EN VECKA KVAR tills jag springer ut ur katedralskolan och tar studenten!!! Helt sjukt. Det är så mycket som måste göras, så mycket att hinna med och jag försöker njuta av varenda minut av dagen men det glöms bort rätt så snabbt också.

Men idag får jag chansen att leva på moln och känna pulsen slå hela dagen för idag tar min bästa vän JESSICA HENRY och min underbara vän ALBIN LARSSON studenten. Så idag är det studentfirande som står på schemat. 

Först ska jag och Emma åka till Mariestad för att möta Albin när han springer ut, efter det åker jag till Jessica och firar henne. Sen blir det utgång i Lidköping med världens bästa vänner!!! Idag är jag så taggad man kan bli och jag kommer aldrig glömma den här dagen. Jag ska göra den oförglömlig. Inget ska komma ivägen för mig och mina studenter idag! :D


that night will go down in history


















9 juni 2011 - last night we were drunk

Hejsan! ♥

Jag som trodde att jag har gjort tidsinställda inlägg men hepp, det kom aldrig upp tydligen. Igår var det iallafall skumparty som gällde! Jag åkte till Emma sedan vidare till Filip på förfest och sen till Bogrens i skövde och partade loss som aldrig förr, det var så otroligt roligt igår! Helt galet och fötterna värkte efter allt dansande. 

Sov hos jessica i natt och nu är jag hemma. Super skönt att duscha av sig allt jävla skum man hade kvar i håret och så. Men kul var det! Kommer mer bilder under dagen ;) lita på det. 


En söt gruppbild från bogrens skumparty igår på Jessi, Palm, jag och Filip :)


nelly



Nelly.com


8 juni 2011 - balfrisyr + skumparty

Godmorgon! ♥

Har precis kommit innanför dörren, har varit på kaluffsen och testat min bal frisyr så mitt hår ser ut som en lejonman efter allt spray, nålar mm. Haha så här får jag gå tills jag ska duscha, för nu ska jag iväg till Emma och kolla på lite Resor, mys.

Ikväll är det SKUMPARTY som gäller på bogrens i Skövde!!!! Vad säger ni? ses vi där? Jag hoppas det för nu är jag så jävla taggad, ska bli spännande att bada runt i skum. Får ta på mig kläder jag inte är rädd om dock.

Kolla vad jag hittade när jag kom igenom dörren, vet ni vad det är? ;) Jag visar er snart!


7 juni 2011 - paradise hotel danmark marathon

Heeej Sverige! Eller vad lever vi i för land egentligen? det är typ 40 grader och man kan inte gå ut utan att svettas ihjäl. Helt sjukt, inatt får jag en sovkompis i källaren iallafall som säkert kommer stanna där tills sommaren är slut hoppas jag.

Idag har jag varit i skolan men åkte hem tidigt för det var inte värt att stanna kvar, höhö. (Nu är det faktiskt tillåtet att skolka) Sen när jag kom hem upptäckte jag att bilen var hemma så jag tog med mig Emma till Lidköping och köpte studentpresenter och hänga på grejer. Sen åkte jag och annasara och tog oss en pizza för att fira MVG:na vi har fått! :D

Nu kommer Emma till mig med smått och gott och ska kolla på Paradice hotel Danmark, helt överlycklig att det har börjat igen, inget slår Danmark!!!

Ha en bra kväll i regnet, åskan. Hoppas ni har någon att mysa med! Puss ♥

Klicka HÄÄÄR för att se det nya danska paradise hotel :)



London is the place for me

Nu kommer nog dom sista London bilderna om jag inte får för mig att lägga upp mera bilder ;) Här är iallafall lite bilder som är tagna på oxford street, London Bridge och en park heter st james park. Kan säga att det var nog det vackraste jag har sett, en stor park med vatten, små hus, svanar, djur mm. Helt underbart var det är gå där! 

Som ni ser längre ner på bilderna så är djuren väldigt tama där, jag skulle kunnat klappa ekorren om jag nu ville, jag kunde nudda den med toppen av min näsa så nära man kunde komma. Riktigt häftig för Annasara att hon fick chansen att mata en ekorre ur handen, det kan man inte göra i Sverige direkt. Super häftigt!  



(Lite roligt, för när man går in de här telefon båsen är de fyllda med naken bilder på Svenska tjejer och telefonerna funkar inte ens, så man kan ju undra vad båsen egentligen är till för? haha)


















today i dont feel like doing anything

Nu har jag kommit hem från Emma har också legat och solat lite eftersom det blev strålande sol, men där kunde man inte ligga så länge. Kändes nästan som om man smälte bort. Men nu ser det ut att bli åska, jag gillar åska det är mysigt då får det nog bli en film.

Men nu ska jag upp och städa rummet, måste vara lite fint till studenten iallafall. Jag sover inte i mitt rum längre för jag har "flyttat" ner i källaren. Det brukar jag göra på sommaren eftersom det är så varmt uppe i mitt rum. Men nu ser rummet ut som en jätte stor garderob för jag får inte plats med mina kläder någonstans. Måste göras en insatts så att säga :)


Foto från igår på Saras studentmottagning


6 juni 2011 - godmorgon!

Godmorgon! ♥

Allt bra med er? Jag vaknade nyss och är hur trött som helst men jag lever så att säga. Igårkvällen var mycket lyckad! Vi var hos sara och firade henne, åt god mat, drak goa drinkar mm. Trevligt var det!

Nu ska jag dra mig bort till Emma Gustafsson och hälsa på henne lite, sedan måste jag hem och städa mitt rum (order från mamma) och sedan hänga med min syster framför en film om det inte blir bättre väder, annars blir det solning!

Vi hörs sen med mer London bilder!




Trötta och sletna tjejer + en pigg killä.


5 juni 2011 - STUDENTFIRANDE!

Nu ska jag, Malin och Michael iväg och fira Saras student! Hon tar egentligen inte studenten nu (snart) men eftersom hon bor i eksjö för tillfället har hon studentmottagningen ikväll. Kommer bli så himla roligt! Lovar att jag ska ta massor med kort på studentfirandet! ;)

Ha en bra kväll ♥



balsmycken




detta har jag gjort i veckan

Hejsan! ♥
Eftersom min blogg är lite rörig just nu på grund utav att jag visar bilder från London resan hela tiden så har jag inte kunnat blogga om "nuet". Så här får ni se lite vad jag har haft för mig i veckan och det är inte mycket jag har sovit som man säger så, det har varit fullt upp hela veckan! :D



Jag och Emma skolkade från skolan och tog oss en fika på café elvira när det var stekande sol, ändå bestämde vi oss efter att vi skulle sola solarium. haha, kalla oss knäppa men jävlar vad värt det var! ;)


Någon konstig människa snodde min mobil när jag var hos Daniel och tog ett snyggt kort. Har massor andra kort som någon tog men de är inte ens värda att lägga upp här.. haha.


Har varit hos älskade mormor och fixat till min studentklänning som jag ska ha. Firat morsdag och ätit rabarberpaj med vaniljsås. Super duper!


Solat massor med min fina vän Malin på hennes uteplats men vi har också legat och stekt på min. Det har blivit mycket solandes i veckan på grund av det underbara vädret. Måste va lite brun till studenten ;)


Har legat på en hängmatta med kära Emma och snackat skit. Vet inte hur många gånger vi ramlade av de dära hängmattorna alltså! haha, helt sjukt. Det gick knappast inte hålla balansen på dom.


Jag och mamma åkte en dag till skövde och hämtade ut min balklänning + shoppade massor till studenten. Klänningen är rödare än vad den ser ut på bilden, den är lite mörkare och mycket starkare i färgen. (bättre bilder kommer)


Cyklade hem mitt i natten från en fest. Helt underbart, ska nog börja cykla mera från fester. Det är härligt! :D



Firat Emelie som fyllde 19 år! Då var det party i hennes "lada". Super trevligt!


Visade min kärlek till mina älskade klasskompisar och våran lärare Bettan :D haha.


Inflyttningsfest hos min klasskompis Carro som har flyttat till hus! :)


ölbrännboll + mangos med mina brudar! 


Var på enjoy och käkade och drinka med klassen innan ölbrännbollen :) 
Kort på Johan, Sofia, jag och Ida. 


Till slut har jag firat bästa vän jessi som fyllde 19 år i fredags! :) ehm, en full bild som vi helt enkelt får bjuda på? ah.
mosar både min näsa, munn och ja jag vet inte vad. hehe.


pictures of you, pictures of me













(Bilder från käk på enjoy med klassen, ölbrännbollen. Tog aldrig med mig kameran in på mangos tyvärr. Men här är iallafall några bilder av kvällen som va. En lyckad kväll!)



klickade nyss hem denna godisbiten!

Eftersom det närmar sig både student och midsommar så tänkte jag att jag är ju tvungen att klicka hem mig en klänning som jag kan använda på mina vänners student, annasaras skolavslutning och midsommar! Så jag hittade denna godisbiten, och blev lite kär. Jag var tvungen, älskar den! 

Hoppas den sitter lika fint som den ser ut på mig :)  



Nelly.com - 500:-


madame tussauds london












































2 juni 2011 - vi går påt igen

Natten är ung och den är fortfarande det! Igår var det all in som gällde. Förfest och käk på enjoy med klassen sedan vidare till parken för att spela ölbrännboll och sedan dansa loss på mangos. Vilken jävla kväll! Fanns nog inte en sekund jag inte njöt av. När vi kom till mangos gick det utför, då visste jag inte ens att jag hade kamera med mig, inte bra! Måste lära mig att ha framme kameran hela tiden.

Hur roligt som helst och sköna människor! Kunde knappast inte bli bättre. En kväll man sent kommer glömma om man säger så. Det kommer upp fler bilder under dagen men här kommer en bild från ölbrännbollen/lekplatsen :)


Jag och brudarna! 


1 juni 2011 - enjoy+ölbännboll+mangos=all in

Hejsan bloggen!
Var länge sen jag uppdatterade i "nuet" men vill ju självklart att ni ska se bilder från min resa till London. Men bara för idag blir det ändring på det. Har varit en hel dag i skövde och kollat till balklänningen, shoppat massor till studenten mm.

Nu blir det att göra mig iordning för ska snart dra iväg till skara på party hela kvällen och natten. Det blir käk på Enjoy med illgoa människor och sedan vidare till ölbännbollen och sedan blir det dans hela natten på mangos! Jag är så sjukt taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, ikväll är det all in som gäller! Ses vi i dimman?!
Woho, det är första juni också, helt sjukt! STUDENTEN NÄRMAR SIG!

Ha en bra kväll för det ska jag ha! puss♥



två bilder från förra gången på Enjoy med dem bästa!


buckingham palace, the royal family

Vi var och besökte Buckingham palace som jag visade enb film ifrån för ett tag sen ni vet. Kom på att jag aldrig la upp bilderna där ifrån så här kommer några stycken. Det här är kunga familjens slott som är öppen för allmänheten vissa tider och dagar. Vi var aldrig inne men utanför var minst lika roligt och spännande! Det är ett stort slott, mega stort!

PS. Fick en förfrågan om min lilla syster är längre än mig och det kan jag med säkerhet säga att hon är. Jag är 167 cm och Annasara är 172 ca. Jag är tre år äldre än den lilla skiten ändå får jag städigt höra "kul att vara kortare än lillsyrran" det är det väl inte men jag ser charmen i det också ;) Jag är en kortis. Det syns tydligt på det sista kortet :) haha








RSS 2.0