Just call my name and I'll be there <3

Människor kommer in i vårt liv för någon orsak, för en period eller för en hel livstid.
Låten påminner mig om er..


När människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, är det för att det är dags för dig att utvecklas, växa eller lära. De kanske ger dig en erfarenhet av fred eller får dig att skratta. De kanske lär dig något som du aldrig har kunnat. Vanligtvis ger de dig en obeskrivlig känsla av glädje. Tro på det! Det är sant! Men, bara för en period.

Idag har varit ännu en dag som kommer att sättas under gråtsidan i min minnesbok för året. Att tvingas säga hej då till flera underbara vänner som man inte vet när man kommer träffa igen. Att tvingas säga hej då till personer som man dessutom har kommit otroligt nära på en så kort tid är ännu jobbigare.


Tack för alla fina presenter och tack för denna tiden..





bilder från hajken














The hills säsong 6 premiär

Nu startar säsong 6 av The hills, det har inte kommit på tv ännu men du kan följa det på mtv.com. Jag själv har följt tjejerna Haidi montag, Audrin Patridge, Lauren Conrad i alla säsonger av the hills och det är alltid lika roligt att följa deras liv.

Serien följer, liksom dess föregångare Laguna Beach, ett gäng lika attraktiva som oidentifierbara amerikanska tjejer och deras pojkvänner, som alla ser ut som om de nyss kommit ut från en skönhetssalong. Serien består till 90 procent av relationsprat, antingen öga mot öga eller i telefon, vänskap, kärlek och drama. Personligen föredrar jag Laguna Beach, där det alltid är drömlik solnedgång och en känsla av att de medverkande, när som helst, kan börja grilla marshmallows på stranden, men the hills är fan inte så fel det heller. Vem skulle inte vilja leva ett sånt liv?

Haidi Montag, seriöst, äckligt!

kenza wildflower


Jag måste be om förlåtelse..

Allt bra i regnet?

Kom nyss hem från praktiken, känns hur jobbigt som helst att detta är min sista vecka nu. Vill inte tänka på det. Jag måste be om förlåtelse för att jag inte la upp bilder från hajken igår som jag lovade, men jag va trött och somnade väldigt snabbt så jag hann tyvärr inte! Men imorgon kommer bilder komma upp! (Lovar)

Senare ikväll kommer Rebecka Ros hit för vi ska gå och kolla på när dom söta pojkarna har seriepremiär idag. Om det inte regnar. haha. Nu ska jag sätta mig framför tv:en och mysa.

Ett smakprov från hajken.
 

 


Vem är bäst?

Nu har jag vaknat och fick ta igen lite av sömnen som jag aldrig fick inatt. Helt otroligt hur trött och sleten man kan vara egentligen, som sagt är inte det där med skogen, tältning, djur, fåglar mm inte min grej. Skönt att äntligen vara hemma och få ligga i sin egna säng! 

Eftersom jag kommer ha fullt upp med att bara slappa framför tv:en ikväll tänte jag lägga ut några otroliga killar som sjunger så hjärtat smälter på mig. Vem är bäst tycker ni?




Vi alla låg som vibrerande leksaker..

Näsan rinner, ögonen svider, kroppen gör ont som aldrig förr. Ett helt paket använda pappersnäsdukar, kan inte få fram ett ord utan det känns som knivar skär i halsen. Musiken är så hög att jag inte känner av mitt onda huvud, det känns bara som små pulseringar nu.. Kan knappast sitta upp på min onda rumpa. Tänkt och ligga såhär ett bra tag med mitt duntäcke i sängen framför datan och försöka piggna till. Låt mig inte bli sjuk nu. 

Som ni förstår så var det den kallaste natten jag har varit med om.. Att ligga i tält med fyra stycken personer och ändå bara ta upp hälften av tältet är bra gjort, men så mycket varmare blev det inte för det. Vi alla låg som vibrerande leksaker som inte kunde trycka på "stäng av knappen". Bortsett från natten så var det underbart. Nu ligger jag här och har tänkt att sova den sömn som jag aldrig fick. 

Bilder kommer ikväll, håll utkik! 


jag gillar inte morgondagen..

Ikväll kommer jag njuta som fan utav att ligga under mitt duntäcke med massa kuddar och världens skönaste säng! För imorgon blire ut på "hajk" och sova i tält i en skog någonstans. Det kommer bli roligt säkert men jag taggar inte natten. haha. Ni som känner mig vet att det inte är min grej det där med friluftsliv.

Jag kommer tillbaka på tisdags morgon med bilder och annat roligt (hoppas jag). Godnatt och ha en bra start på veckan! :)


MoP:s slutproduktion ikväll!

Har kommit hem från ett underbart skönt träningspass på gymmet. Men nu är det snabba puckar! Ska göra i ordning mig så snabbt som möjligt för sen ska jag, Annasara och Elise åka till skara och kolla på MOP:s slutproduktion som är på Rosers Salonger i Skara ikväll! :) har höga förväntningar, hoppas att det kommer vara lika bra som jag förställer mig att det kommer vara!

Pusshejs!


helg hos emma olsson - tack för allt!

FREDAG INNEBAR PARY:

Hej, nu är jag tillbaka i götene från en helt underbar helg hos Emma Olsson. Jag kan börja berätta om fredagen och det innebar party i Hendene/i skara/ i en bygdegård. Vi gjorde ordning oss hemma hos henne och hade en liten mini-förfest. Mycket trevligt! Sen åkte vi till bygdegården och det var trevligt, men inte världens bästa fest, vi bestämnde oss för att åka hem ganska tidigt, fille skjussade oss hem! :)

(Emma sitter och sminkar sig)
 



LÖRDAG INNEBAR SOLA, BIO OCH PIZZA:

Ja! fy sjutton vilken härlig och underbar dag, lördagen va! solen sken och temperaturen var + grader så vi bestämde oss för att gå ut med våra duntäcken och kuddar och lägga oss ute på studsmattan i solen! där låg vi från unefär 11.00 till 16.00 och bara slappa.




Jag gick och hämta frågesports-spel och Emma kom med förjävla sköna svar! haha.

Jag: Vart ligger globen?
Emma: GÖTEBORG!

Jag: Vilken färg blir det om man blandar gul och röd?
Emma: LILA!

Jag: Vad är förkortningen på IT?
Emma: E.T PHONE HOME!

Jag säger till emma: Jag kommer bränna mig på ögonlocken, jag gör alltid det!
Emma svarar: HAHA, va fan! hur kan man bränna sig där eller, jag har aldrig gjort det! 

Emmas ögonlock såg ut så här efter vi solat klart. Ändå nekar hon att hon aldrig har bränt sig där. HAHA.
 

Kvällen innebar pizza och bio:

Vi åkte in till skara solbrända och fina som vi var, satte oss på pizzeria Victoria och käka. Sen vandrade vi vidare för vi skulle köpa godis på netto, Emma kom fram till ingången, men den öppnades inte. Hon gick fram och tillbaka och tänkte varför i helvete öppnas inte dörren, vi kollade in och där satt det personal i kassan. Vi gick och kolla öppetider, Emma sa: Fredag och det stänger 20.00 men varför i öppnas inte dörrarna då? En kärring gick förbi och kolla konstigt på oss och sa "Det är lördag idag". HAHA, gick därifrån snabbt och hoppades på att inga andra hade sett oss. Vi satte oss utanför bion och väntade på tills Remember Me skulle börja. 

 




vi taggar inför kvällens festligheter!

Nu beger jag mig till Emma Olsson och taggar inför kvällens festligeheter! :) Packat klart nu för jag ska stanna över natten hos henne, och i morgon blir det bion: Remember me i skara med henne. Men nu fokuserar jag på kvällen, nu ska vi slå klackarna i taket och dansa loss i hendene bygdegård! 

Bilder kommer förmodligen komma upp på söndag. Ha en bra fredag och lördag alla!
så hörs vi på söndag :)   


Valborg är tillbaka igen med ännu högre förväntningar..

Valborg är snart tillbaka igen och denna gången med otroligt höga förväntningar. Festen förra året har inget slått än så länge, och jag kan säga att jag har varit på förjävla många partyn detta året! Nu håller jag mina tummar och försöker intala med själv att även om det inte blir exakt som förra året, ska jag ändå ha roligt och inte vara besviken.

Vännerna jag kommer tillbringa den med.. så jag behöver inte vara rädd över att det inte kommer bli roligt. Fy helvete va roligt vi ska ha! Det blir vad man gör det till! eller vad säger ni? ;)

säger bara en sak; livet börjar när alla 92:or är 18, shiit, kommer vara helt sjukt. Alla mina kompisar samlade på en och samma plats, och det bästa av allt är att alla får komma in!

Jag taggar mangos, eller vad säger ni? någon annan som gör det? :D


så här får vi leva några veckor framöver..

Yes, nu är det igång! Så här kommer vi få leva några veckor framöver.. haha. lite roligt ändå tycker jag! Men kan nog vara lite jobbigt ibland, Annasara sätter sig och tar upp hela badrummet och jag får stå utanför och borsta tänderna! kolla flinet hon har på läpparna, hon njuter utav att göra mig piss off... Men jag gillar henne för det! ;) Kommer bli super skönt när dom är klara.









sweet dreams..



Pappa kom hem förut med en liten present till mig, det var tidningen solo + solpuder.
nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa i tidningen och sen sova för praktiken fortsätter
imorgon och tyvärr kommer byggarna komma och riva badrummet klockan 07.00 i morgon, herregud
vilket hemskt ljud jag kommer vakna till, bästa att jag kilar nu !

Godnatt!

är du full eller? sagt med kärlek..

Är du full eller? sagt med kärlek av Lucas Lager. Haha, anledning till att jag har fått gått runt och höra det hel dagen, är för att jag har haft det så roligt idag, skrattat så mycket så att det värker i både magen och käken. Det kanske beror på att jag är trött, men va fan ni förgyller min dag! <3  

Äntligen är det onsdag, det innebär att det inte är långt ifrån helg och all festligheter som det medför. Ska nog på stor rave med Emma Olsson på fredag! Är partysugen! får hoppas att det blir av.

Idag har jag inget annat val än att städa och rensa hela badrummet, ta ut allt vi vill spara och flytta upp det mesta till badrummet där uppe. Det kommer ta massa timmar. puuh. Byggarna kommer och river hela badrummet i morgon.. äntligen!

Jag och min underbara Emma <3
Midsommar 2009



kvälls-outfit


sommaroufit 2010




besöksrekord - who the hell are you?

Hej bloggen <3

Typiskt av mig att så fort man kommer innanför dörren sätter jag på datan och läser bloggar som jag följer (vem vet.. jag kanske följer din) Jag hade besöks rekord igår förresten och det känns väldigt roligt men samtidigt läskigt eftersom jag vet ju inte vilka som följer min blogg. Man tänker ju "vem i helvete är det som läser min blogg" haha!

Kom nyss hem från Lidköping där jag har dansat disco dans! Jag och Malin hyperventilerade nästan där på slutet, det var så himla jobbigt. puuh. Men nu är jag äntligen hemma!

Lite bilder från skoldagen på håltimman då vi åkte i Johans bil!



dagens upptäckt - you have to listen

Troye Sivan - Tell Me Why

"Hallelujah" From Shrek by 11 yr old Jordan Jansen

pictures

ic



till gymmet

Nu kilar jag ner till gymmet för att gå på ett underbart härligt träningspass!! :D jag älskar att träna på söndagar, då känns det som om man kan klara av dom två jobbigaste dagarna i skolan iallafall. haha. Syns vi på gymmet? 

Ha en fortsatt bra söndag isåfall! :)

 

BLUE MOUNTAIN STATE - PREMIÄR IDAG!

Ska ni kolla? Jag tänkte iallafall kolla på första avsnittet och se om det,
är värt att fortsätta följa! :)



Finns det något bättre än collegetider, amerikansk fotboll, galna fester med öl i mängder,
och minst 3 brudar på varje kille?

I Blue Mountain State följer vi tre förstaårs elever på Midwestern College Football Program.
Alex är en quarterback med stor talang som belåtet hänger på avbytarbänken hela säsongen för att istället orka festa med sin bästa vänn Sammy, som strävar efter att bli skolans maskot.
Den tredje snubben heter Craig, och skiljer sig lite från Alex och Sammy. Han är en toppspelare och framtida fotbollsproffs som redan nu vet hur hela hans liv kommer utspela sig eftersom hans extremt kontrollerande och dominanta flickvänn planerat in hans liv i minsta detalj.

Följ med när vi får se hur killarna hanterar fotbollen, tjejerna, skolan och deras nonstop festande.
Blue Mountain State har premiär söndagen den 18 april klockan 22.10.
Kanal: MTV.

nytt i gaderoben

Hej vänner! :)
Kom nyss hem från skövde, Annasara skulle köpa konfirmations klänning och massa sånt. Egentligen ville jag inte följa med eftersom jag är galen i kläder (som ni kanske har förstått) så jag kan tex inte gå in i Grina Tricot utan att köpa något. Det gör det bara ännu värre när man försöker spara sina pengar till överby och liseberg i maj!

Men självklart kunde jag inte hålla mig, (hatar mig själv för det) det fick bli 2 leggings, Tights och 5 st nagelack.

 







   


den dagen, den sorgen

Jag har tänkt på detta väldigt mycket idag. Människor kommer in i vårt liv för någon orsak, för en period eller för en hel livstid. När du kommer på vad det är, så vet du exakt vad du kan vänta dig.

När någon kommer in i dit liv för en ORSAK, så är det vanligtvis för att du ska få möta ett behov som du ska leva ut eller få en inre upplevelse av. De har kommit för att hjälpa dig igenom en svårighet, att visa dig vägen och uppmuntra dig, att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt eller andligt. De är där för ett behov som du behöver dem för. Sedan utan att du handlar fel eller att det är någon felaktig tidpunkt, kommer den här människan att säga eller göra någonting som kommer att få er relation att ta slut. Ibland dör de. Ibland går de sin väg. Ibland agerar de så att de tvingar dig att ta ställning. Vad vi måste ha i åtanke är att våra behov har blivit mötta, våra önskningar uppfyllda; arbetet är gjort och att det är tid för dig att gå vidare.

När människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, är det för att det är dags för dig att utvecklas, växa eller lära. De kanske ger dig en erfarenhet av fred eller får dig att skratta. De kanske lär dig något som du aldrig har kunnat. Vanligtvis ger de dig en obeskrivlig känsla av glädje. Tro på det! Det är sant! Men, bara för en period.

Ni kanske inte tror detta, men jag kommer sakna mer än vad ni tror.
Den dagen, den sorgen <3


nu blir det fotboll

Hejsan! :)
härligt väder har vi idag igen.. ögonen och ansiktet ser ut som en röd boll. Annars är livet underbart! hoppas det är lika bra för er också! Nu ska jag ner till Gif och titta på seriepremiären i fotboll. Weiii! Har längtat ett bra tag efter detta, eftersom jag ser det som ett sommartecken. Minnen när man sitter på gräset tillsammans med vännerna, tittar på fotboll och äter glass med solgalsögonen på! :) Kommer säkert stöta på mina söta små vänner också. 

Ha en underbar fredag, och ni som ska ut och dansa! Dansa för mig också! :D

Lycka till, killar! :)
 


dagens outfit




vampire diaries + criminal minds= bäst!

nu är jag hemma från ett svettigt träningspass på gymmet, super skönt! :D sitter och kliar sönder mina stackars ögon -_- jävla pollen, det är anledningen till att jag inte gillar våren! super trist men så äre. En jobbig med härligt tid. haha. Måste ta mina tabletter och ögondroppar nu nu nu!!!

Taggar vampire diraries och Criminal minds som är på tv:en ikväll! Wiho, blev genast på bättre humör.
Nu måste jag kila!

ha en fortsatt bra kväll! :)



dagens outfit




godnatt

Godnatt!

Haft en trevlig kväll, vann massa priser! Jag vann första pris på pil kastning. :)
bilder kommer upp i morgon, men nu orkar jag inte hålla mig vaken längre så nu släcker jag lampan och går in i min djupaste sömn!

Längtar tills jag visar upp min surprise för en speciell person i morgon! haha.


nu åker vi iväg

Nu åker jag, Annasara och mamma. Ha en bra kväll så hörs vi lite senare :)
bilder kommer komma upp senare ikväll eller i morgon.

puss på er

 Jag just nu


flärdkväll - folkets park

Vilken dag idag, kan man känna sig lyckligare just nu eller.. okej, kanske lite. Men fan vilken underbar dag. Det beror nog på väderet :) hehe. mår ni bra? hoppas det. Jag mår iallafall jätte bra, häligt men sånna här dagar. 

Ikväll blir det flärdkväll, där det blir massa mode och erbjudanden. Ser fram emot modevisningarna! kommer ta massa bilder som ni sedan kommer lägga upp. (håller tummarna att man får ta kort).
Nu ska jag sätta mig och göra klart historan, puuuh.. måste bli klar med den! Vi hörs senare :)


sunshine

Det är riktigt varmt ute på terassen idag där jag nu ligger och steker, hoppas på lite extra solbränna till helgen (: inte för jag ska göra något speciellt, men ändå..!

Weii.. kul att typ alla har studiedag idag utom vi. Känns som det iallfall, min syster låg ju hemma och latade sig när jag kom hem, typiskt henne alltså! :P Nu måste jag kila in till kalla huset och fortsätta med mitt historia arbete som känns otroligt långtåkigt att göra, känns som om jag skriver och skriver men ändå inte kommer särskillt långt.

Ha en bra dag ute i solen! <3

Jag påväg hem från skolan.

En grym låt bjuder jag på idag! :)

Rise Against - Hero of war


dance like you mean it

I'm back! :)
Vilket härligt men super jobbigt danspass idag, både jag och malin var nära på att ramla ihop där ett tag. haha. Kom nyss hem från lidköping och nu sitter jag här och bara njuter att denna dagen snart ska vara över! en jobbig skol dag idag med massa håltimmar och massa plugg. Engelska Nationella A muntligt, blir man välkommen med på morgonen! fyfan..

Men vilken härlig dag det har varit idag! klarblå himmel och massa plus grader, har till och med blivit lite solbränd på näsan idag. Älskar denna våren! Jag var och hämtade ut mitt körkort idag föresten! en härlig känsla.

Här kommer lite bilder från dagen.


puuuuh

hello! :)

Idag har varit en sjukt jobbig dag. kan berätta när jag kommer hem! nu ska jag ta bilen till lidköping och dansa av mig allt stress. vi hörs senare!

 


the time travelers wife



Handling: Henry får reda på redan som barn att han kan resa i tiden. Han kan inte kontrollera sina resor och han kastas från tidsålder till tidsålder. I nutid träffar han Claire som berättar att hon känt honom i hela sitt liv men att det är först nu deras liv synkroniseras för första gången. De blir förälskade, gifter sig och får en dotter och tidsresandet komplicerar deras liv men när de lär sig att hantera det bidrar det också till att berika det.

sorry

Heeej, jag ber så mycket om ursäkt att jag har varit dålig på att blogga. Mitt internet har inte gått så bra dom senaste dagarna, men nu går det fint igen! :D Har nyss kommit hem från gymmet. Nu sitter jag här i solen och steker, min näsa är alldeles röd. 

Nu ska jag sätta mig och göra historia, skit tråkigt men måste göras! Just nu taggar jag taking the stage säsong 2 som är ikväll! puss


Dagens!

SVARAR PÅ EN FRÅGA


Jag har fått kommentarer om vilken paradis hotel som går på tv nu, och det är tyvärr inte så. Idag fick jag reda på att dom har lagt ut hela säsong 2, på tv4play.se som man kan kolla på när man vill där! det är alltså föera år sedan. Natasha Payre är med i den säsongen! alla ni som gillar paradis, kolla på denna säsongen! den är så himla bra! Är redan på avsnitt 6, så det blir att titta hela natten nu! :D

outfit

Ja, nu är jag hemma! kan säga direkt att jag kommer få det badrummet som jag alltid har önskat mig! :D detta kommer bli så himla bra, och jag längtar tills det blir klart! Nu ska jag sätta mig och kolla på paradis hotel säsong 2 som har kommit upp på tv4play.se nu! Vi hörs senare. 



Kofta - Vero Moda
Långt linne - Gina Tricot
Armband - fått av jessi
Lackleggings - Gina Tricot

njut

Medans jag åker och tittar på badrum, så kan ni få njuta av denna talangen! :)
Grattis Moa! du var grym! 

 

hello world


Rock'n'rollers club

Hej godingar! :)

är det inte konstigt att det regnar en sån här dag? Just den dagen då marknaden är. haha. Förstår inte hur det alltid regnar när det är marknad. Första gången på flera år känner jag inte för att gå och köpa på mig godis, haha. För köpa vanligt ica godis i morgon istället.

Är hemma en kort stund, ska tillbaka till praktiken snart och titta på föreställningen som dom har kämpat med i flera veckor nu, den heter "Rock'n'rollers club". Kommer nog ha med mig kameran och ta lite kort som kommer upp senare. lycka till! :)

Senare ikväll är det vampire Diaries och det taggar jag som fan! haha.
ha en bra torsdagskväll! puss.





nytt i gaderoben


dagens pinsamhet!

Nu tänkte jag berätta om mina kära små "elever" som alltid gillar att jävlas med mig! (gillar dom ändå).
Första dagen på praktiken sen påsklovet och dagen började väldigt bra, var lite små trött och så men. Allt var frid och fröjd. Klockan blir ett, dags för mat! Matsalen är uppdelad med en vägg emellan som går till hälften av rummet. Där jag satt var "bakom väggen" där det bara fanns två bord och på andra sidan fanns det mer än 25 stycken bord fullt med människor.

Eldin: Har du körkort än lr?
Jag: Ja, det har jag! jag fick det i torsdags!
Eldin ställer sig upp och jag ser vad han ska göra, hans flin avslöjade allt.
Jag: Eldin! Ge dig! du vågar inte..
Eldin: Tror du inte jag vågar? Hör på detta nu då.

Han går och ställer sig längst fram i matsalen och ropar ut över hela matsalen "Hursäkta att jag stör er mitt i maten,(alla blir knäppt tysta) men vi har en praktikant som heter Sandra Karlsson här och hon har nyss fått körkort! Det är värt en stor applåd tycker jag!"

Jag sitter bakom väggen med händerna för ansiktet. Alla börjar applodera och ställer sig upp och busvisslar och tjoar! Jag smyger fram framför väggen som en liten tönt och bockar och bugar med ill rött ansikte medans jag säger tack så mycket med en pipig röst.

Hela dagen kom det fram sådana som jag inte hade någon aning om vilka det var, kramade om mig och sa grattis. 
HAHA. Herregud vad jag skämdes ett tag men sen efter uppskattade jag det och tyckte det var jätte roligt! :D 


till lidköping

Jag och Annasara tar bilen och åker till Likdöping nu för att kolla in den nya
sommaroutfit:en som har kommit på Gina Tricot! :D PUSSS





Godnatt!

Nu känner jag att jag måste sova, jag håller mig inte vaken länge till. Imorgon blir det praktik, längtar jätte mycket till det! Och efter det ska jag och Annasara ta bilen in till Lidköping för att kolla vad Gina har fått in för fina sommar kläder.

Godnatt!


nytt badrum, ny dröm

Ni som följer min blogg vet att vi gjorde om vårat kök nyss, rev allting och byggde upp nytt. Jag fick chansen att lägga åsikter om hur jag ville ha det, utan att märka det själv så tog jag över helt och hållet. Och det blev det köket jag alltid har haft i mina tankar (om vi någon gång ska göra om köket, så ska det vara precis så här...)

I helgen gick ett rör sönder som går genom badrummet och till köket, nu kan vi inte använda duschen (tur att vi har en dusch nere i källaren) och inte diskmaskinen och inte vattnet i köket. FAN.

Men nu fick vi reda på att det enda som går att göra är att riva upp hela badrummet och göra allting nytt, så nu (kanske) jag kommer få det badrum jag alltid har drömt om! :D både på gott och ont. Kommer bli jätte bra men det kommer kosta massa pengar. Ni vet hur mycket jag hatade att ha arbetare här när vi gjorde ordning i köket. Nu får jag stå ut igen i 3-5 veckor. I helgen ska vi åka och bestämma hur vårat nya badrum ska se ut! jätte spännande! :D


kvällen är räddad



Har nyss varit och tagit en sväng i bilen med Elise. Fick låna hennes Michael Jackson DVD! :D
tack för att du räddade min kväll.

Nu ska jag äta och sen gå ner till gymmet och gymma lite, :)
Vi hörs senare ikväll!  

PÅSKAFTON - FESTBILDER

















tankafett goes tankafetast.com

Ni som undrar vart tankafett.com har tagit vägen, ni kan vara lunga. Det har bara bytt plattform till TANKAFETAST.COM! Anmäl er där, minst lika bra sida som tankafett.

Jag har nyss tankat ner denna filmen från tankafetast.com. Hade tänkt att jag och jessica skulle se
på denna skräckfilmen ikväll ihop med massa godis och dricka! kan inte bli bättre! :D



Handling: Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?


godmorgon!

Kan säga att det var en lyckad kväll igår på mangos i skara! Vi slog verkligen klackarna i taket och dansade tills fötterna domnade bort. Haha. Det var en rolig påskafton med mina vänner <3 Jag vill tacka er för det.  Förfesten hos G-sson var minst lika rolig. Idag mår man som man förtjärnar och det är okej bara för kvällen igår är värt denna baksmälla.  

Bilder från igår kommer komma upp lite senare. så håll utkik!
Jessica kommer till mig lite senare och stannar tills på måndag, jag har saknat henne hur mycket som helst, så det kommer bli jätte roligt! Nu ska jag få i mig mitt botmedel, som är påskmust och godis. Det kan man ju ändå inte må dåligt av ;) 

Ha en fortsatt bra söndag!


botten upp, skååååål!

Nu sticker jag ut och firar!
GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! <3


promenad med syster!

Solen skiner och det är hela +13 grader idag! :) njuter av varenda minut i solen just nu.
Var ute och gick med Annasara, hur härligt som helst. Påsken är äntligen här, snön bryr jag mig
inte så mycket om längre. haha. den försvinner väl snart hoppas jag.

GLAD PÅSK PÅ ER! :D <3

ute


fixade albanas naglar :)


ha en bra långfredag!

(JAG JUST NU...)


Har nyss skjusat Annasara till en kompis och det var första gången jag åkte själv i bilen!
vilken känsla, den kändes riktigt bra! wiho.. lever på rosa moln nu. haha. Men var 
ändå lite nervös, men det släppte direkt :) 

Nu ska jag och pappa ta något och käka sen ska jag åka och hämta Albana, det var ett
tag sen vi va, så nu får vi ta igen alla dagar vi har missat! kommer nog inte blogga mer idag,
kanske senare tills kvällen.

Ha en bra långfredag. <3

godnatt och tack för alla fina kommentarer

Nu ska jag lägga mig och sova, första dagen på hela lovet som jag går och lägger mig tidigt ;) Nu tänker ni att jag ska festa och vara ute och fira, nejnej.. jag taggar påskafton som fan! Tänkte att det är lika bra att sova bort denna dagen eftersom jag har blivit lurad i stort sett hela tiden. haha. 

Godnatt ha en bra torsdagskväll! ni som är på mangos, dansa åt mig också.


fångarna på fortet är tillbaka!



En glad nyhet till alla er som har längtat efter fångarna på fortet, I höst är programmet tillbaka där Gunde Svan och Angneta Sjödin återvänder till fortet och gör comeback. Det var detta man längtade efter på fredagskvällarna, det va detta prommet som räddade en hel dag, det var också detta programmet jag växte upp med och ta chansen tillalla er som är mindre att titta på detta! Ni kommer inte ångra er.

Håll utkik efter detta programmet i höst, det kommer bjuda er på mycket skratt! Jag längtar redan.

äntligen körkort! :D

it was my time to stand!

Äntligen säger jag bara, vilken lättnad. Nu kan kan jag äntligen börja leva igen, nu kan jag äntligen tillbringa tiden med dom som jag älskar och det jag älskar att göra. Från och med idag är jag en ny människa. Denna press som jag har haft på mig under en längre tid är borta! Känns som om jag skulle kunna flyga iväg nu.
tack för allt stöd jag fått under denna tiden, (ni vet vilka ni är) <3

ni jävlar, drar vi ut på vägen tjejer!
KÖRKORT !:D

Så här glad är jag idag :D




hejdå skylten, vi syns aldrig mer igen! i hate you.

is this my time to stand?


RSS 2.0