insperation


en lång dag

Ligger helt utslagen här på soffan efter 10 timmars arbete i denna äckliga värme, och imorgon väntas hela tio timmar igen (underbart), tur att mamma har köpt jordgubbar och glass till mig så jag kan äta mig fet och få lite mer energi så att jag orkar gå till tv:en och kolla på paradice hotel Danmark (love it) sen.

Imorgon blir det jobb och sen åka och kolla på Eclipse som man har sett fram emot i ett helt år nu, tror inte filmen är lika bra som boken men den ska nog gå och titta på ;)


working

Helu där, som sagt har jag varit på blomberg i idag tillsammans med Annasara, Malin och Sara. Det var underbart väder och min rygg har fått tagit ganska mycket stryk, kan inte ens ligga på den för att jag har bränt den så mycket. Bäst att ta vara på solen idag för ser ut som om det kommer bli lite sämre väder nu, men det gör ingenting för vet i vad?

Mamma ringde när jag var på blomberg "Hej, jag har jobb till dej" och jag som trodde att hon skämtade sa "haha, sluta retas" men hon var seriös och det var bara packa sina saker och åka hem och sedan till jobbet! pang på bara :D
Har jobbat från klockan 16.30-21 och nu måste jag sova för det är en dag imorgon också, börjar klockan 07.00 - 16.30 och jag lovar.. då hörs vi!


nick zitounim är tillbaka!!!!! jag dör


i like the weather

Vad har jag gjort idag då.. Jo jag har legat vid poolen (som vanligt) och stekt hela dagen tillsammans med syster och Victoria :) Har spelat tennis och kom nyss in efter ett dopp i poolen, underbart. Imorgon ska jag åka till blomberg tillsammans med Emma, Sara, Malin och Annasara, det är en speciell dag i morgon som ska firas, Malins fyller hela 18 år! GRATTIS TILL DIG! <3

Bild från midsommar:
Malin, Erica och Jag


biljetter beställda!


bilder från poolen idag







inget att klaga på!

Även om man känner för att klaga på någonting så går det inte, jag skulle vilja klaga på massvis men det går bara inte! Vädret är underbart, poolen är svalkande, midsommar var bäst, annasara är söt, sommarlovet är äntligen här och världens finaste klänning har kommit in på gina. (HAHA) Nästan så man blir lite rädd eftersom allt är så perfekt att det känns som om någonting kommer hända, någonting kommer att gå fel.

Har legat vid poolen hela dagen, solat och badat så mina fingrar är alldeles skrykliga. Nu och jag har äntligen fått en liten fin rad på svanken. Nu ska jag gå och pussa på lillan, hej än så länge!


Midsommar pictures










midsommar natt

Jag lägger mig och sover med ett leende fast klistrat på läpparna. Helvetes vilken underbar kväll!

Planer inför midsommar!

Ja, nu är jag kvar för att stanna! för att låta lite dramatisk.. idag är det 24 juni alltså en dag kvar till midsommar och 6 månader kvar till julafton, på tal om ingenting ;) Jag har fixat lite kategorier här på bloggen (äntligen) så nu kan ni kika in där och kolla om ni har lust. Gjorrde det mest för min egen skull men kan nog vara roligt för er också.

Imorgon är det midsommar och jag har faktiskt sett fram emot det väldigt mycket, kommer ihåg i vintras när jag sa till annasara att jag så gärna ville ha midsommar, och imorgon smäller det! Planerna är att ta mitt första RIKTIGA premiärdopp i poolen i morgon, skaffa mig bränna och sen klä sig snyggt och fint för att familjen pettersson kommer hit och gör oss sällskap. Senare på kvällen blir det att gå till Sara som har lite 18:års party och sen midsommar fest! (Kom dit vettja) då blir det att slå klackarna i taket med mina vänner! 

Jag älskar att vara vaken på natten när resten av Götene ligger däckade (sover) det är så det kommer vara imorgon. Är det inte underbart att det alltid finns bortförklaringar och anledningar att dricka lite för mycket cider och dansa tills fötterna domnar bort?


vi ses imorgon!

Hej allihopa det kommer ta ett tag innan jag kan blogga igen för jag håller på och fixar till bloggen lite och lägger till massa grejer som tar en evighet! Idag blir det att spela tennis tillsammans med efterlängtade Oliver Pettersson och sen blir det att njuta av kvällen och natten tillsammans med vänner! Håller tummarna för grillning idag också :) Men jag är tillbaka imorgon igen ;) Ha en bra tisdag och onsdag än så länge!

Bara för att vara snäll så kan vi titta och skratta till detta otrolig roliga klipp tills vi hörs igen! Jag dör varje gång.
Lägg märke till Taylor Lauthner! :D haha. 

 


Student 2010 på Mangos i skara!!!

Jag och mina vänner dansar loss! Taggar redan nästa mangos :D


Midsommar veckan är här

Äntligen är det fina vädret här och nu ligger jag ute i solen och gör den sällskap. Känner att jag har bränt ryggen så får nog vända mig om efter jag har skrivit detta inlägget. Hur mår vi idag? Jo, bara fint! solen skiner, sommarlov och sena nätter kan ju inte bli bättre detta, eller vad säger ni? :)

Nu är midsommar veckan äntligen här och jag har förberett mig väldigt bra i år tycker jag allt. Presenter är fixade till de som fyller hela 18 år! God dryck till alla fester är fixade, outfiten har jag redan tänkt ut och mitt humör är på topp. Midsommar är en fin och mysig tid på året och den ska jag tillbringa med mina fina vänner! 

Neh, nu måste jag vända på mig, kan ju inte komma in och få mammas skrik i nacken att jag har bränt upp hela ryggen, bäst att passa sig! 

Vi hörs lite senare, Kram!


 


confessions of a shopaholic

Postat av: Elina Johansson
du shoppar väldigt mycket, för mycket tycker jag! hur har du råd? är du rik? är det en sjukdom? kram


Nu är det väl lika bra ni får veta hur det ligger till egentligen när det gäller mig och shopping. Jag kan börja och svara på frågorna: Jag handlar kläder och allt annat med mina egna pengar, jag har pengar så jag klarar mig och nej, jag anser inte att jag har någon sjukdom. Haha. Finns det ens någon sådan sjukdom? shoppingsjukdommen. haha. Men jag kan erkänna att jag är en shopaholic :D

När jag har gjort något bra och är stolt över mig själv så är det första jag tänker på är att jag förtjärnar att shoppa lika så om man har en dålig dag då sticker och gör det utan någon kan hindra mig typ. Låter konstigt men så är det. Jag har bättrat mig men sitter här och kämpar för att inte åka till stan i morgon för att köpa världens finast klänning jag fick syn på nyss. jobbigt som faaaaaaaaaaaaan! DÖDA MIG!


nytt i gaderoben





bröllop

Hejsan! :)

Ja vad gör man i ett sånt här skit väder som det är idag? jo man sätter sig framför tv och kollar på bröllopet som alla pratar om, vet inte varför men jag kunde inte sluta titta, det var nog bara för att jag väntade på att något skulle hända som inte fick hända.. Haha. Svimmar, ramlar eller något sånt. Skulle vara hur roligt som helst! Nej. nu ska jag inte vara sån. 

Gör i ordning mig nu efter att ha spelat tennis med mamma i en timma :) Ikväll blir det mys med Emma Gustafsson! underbart.

Vi hörs senare!

 


hjälp mig?!?


Hej mina vänner! Nu är jag desperat efter hjälp, någon som läser min blogg eller någon som kan hör gärna av er till mig! Jag skulle jätte gärna vilja veta och förstå mig på hur man lägger in video klipp på bloggen som är tagen med mobil, kamera eller cam. Måste man ha något speciellt program? måste man inte? snälla, HJÄLP MIG!

Skulle vara roligare för mig och för er om jag kan lägga in video klipp här på bloggen, så om någon kan! låt tangentena jobba hårt i kommentars rutan!

puss från mig :)


grillkväll

Åker till Emelie nu och sedan vidare till Emma på grillkväll :)
Skriver mer när jag kommer hem ikväll/inatt! bilder kommer.
Ha en bra dag! :D 

dagens :)




solen skiner, det är underbart i götene!

Jag är busy med att göra solen sällskap och min Sofia Ekdahl som är här och hälsar på från Jönköping i veckan! Underbart säger jag bara. Vi har legat och stekt vid poolen hela dagen och nu var jag tvungen att sätta mig i skyggan och göra er lite sällskap för jag klarade inte av solen längre, svider på hela kroppen! haha.

Idag blir det att njuta med fija och sen spela tennis med mamma, underbart i detta väder! Malin kommer nog förbi snart också. Ikväll är det såklart Vampire diaries och Criminal mind som väntar! :) Sen blir det att gå ut i det fina kvälls vädret med tjejerna! wiho.

Fijis säger hej! :)


JAG DÖR, GRRRR!


vi just nu





detta klippet gjorde min dag, fan va skön kille!

Och nej.. det är inte Cimon i paradice hotel som pratar.


första dagen på sommarlovet

Palmer som sakta svajar i brisen. En azurblå himmel. En soldränkt strand. kristallklart vatten.
Skulle gärna önska att Sverige var ett tråpiskt paradis.
solen skiner och vattnet i poolen är svalkande, men det håller nog inte i så länge till. värmen.
min förmiddag och eftermiddag har bestått utav att bada i min pool och gassat i solen i hopp om att bli ännu brunare. Även om mamma klagar hela tiden på att jag får brändskador hindrar icke det mig, nej.
sol, saltvatten, coccosolja. så är det för mig. även om det inte är allt för bra.


Skrev jag förra året på bloggen.. tänk vad tiden får fort alltså, kommer ihåg exakt den dagen jag skrev det, kommer ihåg det, som om det var igår. Första dagen på sommarlovet är här och jag kan inte må bättre än vad jag gör nu :) Ser fram emot allt jag ska göra och uppleva i sommar. Pink, Båstad, Liseberg, Midsommar, fester, grillkvällar mm.

Lägenheten i Göteborg..


nu är jag tillbaka

Tiden går så fort och ibland skrämmer det mig – jag vill inte att den ska göra det.
Men oftast vill jag bara att den ska gå fortare.
Bara lite till tänker jag, lite till så är det bra sen.


GRATTIS TILL STUDENTEN..

.. alla ni som har fått uppleva det idag! stort grattis till er!!! :D Jag har varit på studenten i skara hela dagen och kollat och grattat mina vänner som försvinner från skolan nu, men framför allt Emma Gustafsson! Nu har du tagit studenten, stolt över dig och alla er andra som jag har hängt runt om halsen idag! 

och nu ska jag ta och göra i ordning mig för jag och mina familj ska hem till Emma för att fira och sen blir det att slå klackarna i taket idag igen och festa tillsammans med studenterna på mangos!! Kommer bli en kväll att minnas.





studentveckan är här

Nu sitter jag hos Caroline i Skara tillsammans med Emma olsson. IKVÄLL BLIR DET PARTY!!!!!

I am busy!

Förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte tid att uppdatera bloggen just nu, mitt schema går inte ihop med min fritid, så ni får hålla ut för min skull ;) Jag vet att jag har varit dålig på uppdatingen den senste tiden men för guds skull skicka inte mail till mig och påminn mig om det, skicka på bloggen istället! :) jag kollar min mail en gång i månaden.

Veckans schema:

Tisdag - Skola - Göra iordning studenspresenter och 18 presenter - spela tennis - åka till ica med Emma K
Onsdag - Skolan - blomberg med några i klassen hela kvällen
Torsdag - Skolan - party i skövde - sova hos Emma O
Fredag - Skolavslutning - student  - party på mangos 18+
Lördag - Åka till skövde - party - sova hos Jessica

Ni förstår, jag kommer vara helt slut när denna veckan är över, tack lord för att det är sommarlov då!!

AAAAAAAAAAAAAJ!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, helvete! varför alltid jag?

twilight huset till salu?

Ja, ni hörde rätt! Sugen att bo i cullen-huset? Nu kan du bo som vampyrerna i Twilight.Själva huset där hunken Robert Pattinsons sexigt spankulerar i nya filmen är till salu.det kan bli ditt om du råkar ha runt27 miljoner kronor skräpandes hemma.

Bostaden där Twilight-sagan utspelar sig är nu till salu efter att Eclipse blev färdiginspelad. Visst är det fint? jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa denna lyxiga kåken bara jag hade pengarna, skulle ni gjort det?
Jag ger er en rundtur i lyxkåken! :D






till skolan..



styrka

När någon man har hatat
drömt om hur man vill slå
slösat många timmar på att tänka på vad man ska säga när man träffas
mördarblickarna man ska ge
drinken man ska kasta
glassen man ska smeta


sen krossar hans ansikte dina tankar en dag
och din enda reflex är ett svagt leende
hur kunde jag vara så arg?


När man inte längre är arg när man inte längre bryr sig
om vad man skulle säga när han passerar på gatan
när ens hjärta inte stannar utan fortsätter som vanligt
när han bara är någon man hade i telefonboken för länge sedan
som brukade ringa och aldrig ville lägga på för att han var rastlös


Den känslan. Kanske den bästa känslan som finns. Just precis den känslan.


Britain's Got Talent, dom vet vad talang står för!




it hurts so bad!

Well, vad ska jag säga mer än...? AAAAAAAAAAAAJ! jag kan knappast sitta och jag kan knappast stå. Det var nog senast i cypern jag brände mig så här som jag har gjort idag. it hurts so bad!

Idag har jag bara legat vid poolen och solat tillsammans med malin frisk, som fick några utbrott på mig. "Sandra, du måste smörja in dig, du är ju alldeles röd, förhelevet!" haha, mitt svar "Aldig i livet att jag smörjar in mig, har inte gjort det på år så varför nu? Jag är ju fortfarande här iallfall" Malin "säg inte så!!"
Haha, jag får väl lyssna på hennes råd att smörja in mig och fixa att göra det imorgon istället, lika bra så att det blir tyst på henne och familjen! haha.

Jag och Malin var och kollade på tennis också. De bästa 11åringarna i Sverige som gör upp om vem ska få spela i Båstad i sommar. Helt sinnesjukt hur duktiga dom var! Nu ska jag & Malin kolla på talang finalen tillsammans, käka oss feta och dricka tills vi spricker(pepsi) Blir nästan inte bättre än så här vänner!


dagens


sommar baby!

En skål med jordgubbar och glass i handen, solglasögonen på, en sol som steker så att det gör ont.. en pool som är så stor att jag kan simma runt i den, en pool som svalkar när man får solsting. Musiken dunkar ut genom högtalarna så jag undrar om inte hela Götene diggar med just nu, låten som går om och om igen är "Life looks better in spring" och "Hej, hej sommartider". Jag har fått mitt första grisfejs i år, min första bonnabränna och min första "intekanhabh" period och det firar jag med grillning med min familj. Nu är det sommarkänslor som hänger i luften.. äntligen.

Där efter följt med Vampire diaries och criminalminds. Vi hörs senare solstrålar :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Idag är det en ny dag och det innebär att en person som jag beundrar och älskar väldigt mycket fyller år idag! Min bästa vän från Lerdala fyller 18 år idag!! :D Jag har längtat efter denna dagen i snart ett halv år nu, och nu är du äntligen lika stor som jag och nu jävlar börjar livet!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JESSICA och hoppas att du har/haft lika bra födelsedag som jag skulle ha gett dig om jag vore hos dig idag! Fick nyss ett sms om att hon åker till London imorgon, även om jag sitter med sura miner så är jag så glad för din skull, är så avendsjuk så jag vill gräva ner mig. (haha) du kommer ha en bland dom minnsvärdaste resorna i ditt liv, lovar! Jag skulle döda för att åka dit igen! hade så kul, och nästa gång är det du och jag som drar till London. Skriv upp det! Tänk på mig så ses vi nästa helg då det blir party och massa mys. 

Lite insperation till dig från mig när jag var i London

 


Jag vid pikadili cirkus :D


jag och big ben!

Jag vid London eye


Buckingham palace (där bor kungen och drottningen)

Towern (Kungen och drottningen har sina gömda kron juveler här)

London bridge

Shopping gatorna i London är grymma!


Det är status att gå med en harrods påse kan jag lova dig ;)

Madame Tussauds var det roligaste på hela resan!

Massa papparazi som vill fota en! Bara att sätta på ett smile och se glad ut :D





Sådana här fanns det gott om ;)



Ha en trevlig resa jessi, älskar dig! <3






transparent skjorta från HM

Fastnade dirket när jag fick se den här snygga tjejen ha på sig en transparent skjorta, ojoj.. Var bara tvungen att köpa en när jag ändå var i stan idag. Tack gud, att jag hittade den! super duper snygg.




Transparent skjorta från HM


karnevalen är överallt

Himla facebook asså, den där karnevalen precis överallt! Den är nog värre än facebook grupperna just nu för tillfället ;) tur att det är förjävla roliga kort att kolla på! 

Jag är avendsjuk på er ska ni veta! Vill ju också vara med.. Det ser ju skit roligt ut! Någon som kanske kan fixa in mig i någons klass nästa år? komigen, jag vet att jag har lidköpingsbor/källbybor som läser min blogg ;) hade ni roligt? är det så roligt som det ser ut att vara? :D tell me about it!   


men va fan, jag är värd det!

Vädret är ju underbart, visst är det? :) dagen började inte bra för mig men sen när jag fick reda på betyg på prov och inlämning som jag har gjort nyss så blev jag överlycklig. Det gjorde min dag! Nu är det bara att göra en till inlämning och sen kan man njutaaaaaaa..

Jag och Annasara kom nyss hem från stan (lidköping) har varit och shoppat igen (det jag har köpt lägger jag in i kväll) Min söta mamma kommer balla ur på mig när hon kommer hem eftersom jag köpte lite mer än vad jag egentligen skulle göra. Men va fan, jag är värd det! så det så :D

Nu ska jag kolla igenom vad jag köpt (haha) och sen blir det the mentalist.


hipp, hipp, hipp hurra!!!!

Sara och jag har gått i samma klass så långt tillbaka jag kan minnas, började vi i samma klass i fyran, femman? Ah, det är många år tillsammans med denna underbart härliga människa. Jag kommer ihåg att på högstadiet så gick vi hem till henne på raster/håltimmar/efter skolan för att hoppa studsmatta och bara vara. Det var alltid vi som kom på massa roligt att göra, det var alltid vi och ”killarna”. Haha. Om jag någon gång hade tråkigt eller var i behov utav att ha någon vid min sida så var du den första jag ville vara med. Jag kan ha smsade dig lite för mycket.. men bara för vi hade så jävla roligt tillsammans.(hon får tycka att jag är irriterande men det skiter jag faktiskt i, jag vill bara vara med henne) tänkte jag.  Jag vet att det berodde på att vi hade så mycket gemensamt, jag såg mig själv i henne och jag älskade allt vi hittade på. Vi hade alltid så jävla rolig ihop. Hon är en alldeles egen person men också lik mig på så många sätt.

Allt detta du läser nu känner jag precis samma som idag. Sara flyttade till Eksjö och började gymnasium där och jag stannade kvar här i lilla Götene. Det var ensamt i början, visste inte längre vem jag skulle smsa till. Men att sakna dig och sen få träffa dig igen lite då och då är en underbar kännsla. Det får mig att längta och jag ler världens största leende när jag får ett sms om att du är hemma igen.


Vi kan prata om allt hur mycket och hur länge som helst, hon pratar lika mycket som jag (om inte mer). Jag älskar att vara med henne, det är så mycket glädje då!

Vi var som systrar från dag ett och vad som än händer så kommer hon alltid att vara en av de människorna i mitt liv som har spelat störst roll och gör det fortfarande.


Vill gratulera henne på födelsedagen, den stora 18:års dagen! :D
Hoppas du får en jätte bra dag! vi ses snart.


Jag älskar&saknar dig.


RSS 2.0