vi ses i dimman

NU BLIR DET PARTY!!!!!!! :D

Nu åker jag iväg till skara för att förfesta lite hos carro innan vi drar till studentmiddagen (jätte nyfiken på vad det är för mat) sen blir det party hela natten lång och hoppas på bra uppträde av tove styrke, har försökt lära mig låtarna nu i veckan så man kan sjunga med på något. haha.

Ha en jätte bra valborg & jag lovar att vara bra med kameran idag. Hehe ♥


shopping



Här är lite av allt som jag och Annasara shoppade idag. Har haft en super bra dag på överby, blir så glad när det är fint väder och shoppping till det, helt underbart.

Nu ska jag göra iordning mig för kvällens festligheter, har köpt ett fint linne jag nog ska ha idag och sedan får jag se vad jag matchar till. Nu ska jag börja fixa håret. Hörs senare! ♥

the moniker live

Kommer ni ihåg när The Moniker kom till Mangos och spela för några veckor sedan? Här är iallafall en videoinspelning som jag spelade in när han sjungde låten OMG som han hade som bidrag i melodifestivalen.

Det var så roligt för killarna bara "shit vad bra han är" och de sjön med och alla ballade ur typ kändes det som. Haha. Det var en rolig upplevelse, innan tyckte jag inte han var så bra men han hade faktiskt endel sjukt fina låtar :)


black

Jag tycker att jeans är skit snyggt men jag hatar att ha på mig det eftersom jag tycker inte det är bekvämt så jag har letat runt överallt efter jeans som jag trivs i. Jag hittade dessa jeggings på GT och de är så himla sköna, är precis som jeans fast mycket skönare. Jag vill ha jeans jag kan gå ner i spagat med utan problem om ni fattar, haha.

Finns en dragkedja vid sidan att dra upp för att hålla byxorna uppe annars åker de bara av på mig, jag har ganska så smal midja därför är det skit svårt att hitta höga jeans som passar. Dessa var perfekta.

Tror jag ska köpa ett par till idag när jag ändå är på överby :)


Gina Tricot 400:-



30 april 2011 - trip till överby

Godmorgon!

Nu ska jag och syster åka till överby och shoppa loss, jag har lovat att vara hennes packåsna också så vi får väl se hur detta ska gå. Känner på mig att det kommer komma många kassar hem idag,

Ikväll blir det party som aldrig förr, så jag kommer inte hem försent. Puss ♥


Två väldigt trötta med taggade tjejer

Jag kör på en slapp tjöja och leggings, skönt att shoppa i.




"du är hopplös"

Nu blir det fredagsmys framför så ska det låta och lite senare sätter jag nog igång en film, håller på att ladda hem Love and other drugs så den blir det nog. Har hört att den ska vara riktigt bra! Jag ska ta det lungt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon...

för att åka till ÖVERBY! haha, jag säger som alla andra mina kära vänner säger "du är hopplös" ja, men jag är väl det då. haha. Men jag och Annasara ska ta en syster trip till överby och shoppa och mysa tillsammans innan det blir party på kvällen med sköna tjejer och tove styrke på sceen. Ser fram emot valborg riktigt mycket.  

Ni får ha en bra kväll, vi hörs imorgon! ♥


svart tröja

Jag har haft behov utav att ha en svart lång tröja hur länge som helst eftersom den jag hade gick sönder. Så jag hittade den här på cubus och jag älskar den, hur mysig som helst och skit snygg att kombinera med shorts och i stoppat linne och några snygga boots till.

Den är svart, kål svart. Ljuset gör den grå.


Köpt på cubus för 200 :-


happy birthday mate

Idag fyller världens bästa OLIVER PETTERSSON år!

I år har vi så mycket att se framemot och alla dagar med dig och din familj är helt underbara! :)
Pettersson är det inte många som slår, tro mig. GRATTIS, HOPPAS PÅ ATT DU FÅR EN KANON BRA DAG!


Jag och Oliver på Davis cup


29 april 2011 - helg

Heej! Idag har vi haft lilla djäknedagen i skolan som menas med att alla studenter blir informerade om alla traditioner som katedralskolan har. Det var faktiskt väldigt intressant, vi får återuppleva traditioner som var runt 1905 och sånt. Faktiskt väldigt roligt att veta om varför vi har just simning, ridning och ringlekar på katedral som ingen annan skola i hela Sverige har. Rätt häftigt. OM NI VILL HA EN HÄNDELSERIK OCH UNIK STUDENT, GÅ PÅ KATEDRAL!

Nu är det äntligen helg! Imorgon är det valborg som jag längtar fruktansvärt mycket till! Men det ni inte vet vad jag ska göra imorgon på dagen får vänta lite till.. skriver mer om det ikväll. mohaha (a)




true


one piece party?

UPPMANAR ALLA RUNT SKARA,SKÖVDE, GÖTENE, VARA,MARIESATD, LIDKÖPING, KÄLLBY OCH ALLT ANNAT DÄR EMELLAN ATT KÖPA SIG VAR SIN ONE PIECE NU!!

Varför? jo, för hur kul vore det inte om vi hade one piece party på mangos exempel??!! I andra delar av världen är det jätte populärt att ha one piece party. Det är ju skit bra för då behöver man ju inte ens tänka på vad man ska ha på sig och planera och sånt jobbigt.

Då drar vi bara på oss våran one piece och ett par bekväma skor till och så drar alla ut i vimmlet! Man behöver ju aldrig frysa heller om man står i kön eller påväg i bussen hem + att alla kommer med var sina snygga one piece.
SKULLE VARA GRYMT!! ♥  Håller ni med mig?! :D

Då skulle vi se ut så här som i den här videon, som är ifrån one piece party i hollywood:


28 april 2011 - solar

Heeej! Kom precis in från den härliga och heta solen.. har legat på altanen i en timma och solat, har bränt mig lite här och där dock. Hoppas det ser lite finare ut till valborg, haha. Annars ser jag ut som en kräfta i hela facet, det vill jag inte.

Idag skulle jag egentligen gymma men fick nyss sms om att det var inställt så jag får kolla på crime på tven hela kvällen istället, inte så tråkigt det heller ;) blev nästan lite glad, även om step är så roligt!

Nu ska jag ut i solen och pressa lite till och sedan ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite :)

PUSS ♥




just nu


tips på studentklänning!

Jag vet att det är många som har lite panik över att dom inte hittar studentklänningar och sånt där. Så jag tänkte ge några tips på studentklänningar från Nelly.com. Jag köpte min där och är super nöjd så våga beställa även om ni aldrig gjort det. Klicka här så kommer du till sidan.



när du träffat botten.. kom ihåg mig då



ÄNTLIGEN!!

Nu är banorna äntligen igång! Självklart så är Pappa och Jonas först på plan i år och spelar. Gud vad sugen jag är på att spela, får fjäska med mig annasara nästa vecka och slå några slag.

När banorna är igång och man vaknar på morgonen av stön och slag av tennisbollar, då är det fan i mig sommar. HAHA. Underbart ♥ 



impulsköp

Har precis varit på ica för jag var tvungen att köpa pepsi! Fick lite panik när jag såg att det inte fanns en enda pepsi i kylskåpet så då var det bara att kasta sig in i bilen och köra iväg.

När jag skulle betala fick jag syn på den näst sista Harry Potter filmen "Harry Potter och dödsrelikerna del 1" och jag kunde ju inte bara gå förbi den. Tycker det är sorligt att det bara är en harry potter film kvar, jag har ju växt upp med dom filmerna.. Världens bästa filmer, älskar dom!!

Kommer ihåg när jag var mindre, stod det alltid Harry Potter på första plats på min önskelista. Om jag inte fick Harry Potter.. jävlar vad jag grät men som tur är att jag bara fyller år nån vecka efter jul då fick jag den då. haha.



179 kr på ICA


studentmiddag+tove styrke+valborg

Ja, Valborg närmar sig med stora steg och jag är taggad till tusen!!!!! Vad händer på valborg då? Jo, först så ska jag och mina vänner åka till studentmiddagen som är på Stadt i Skara. Den börjar klockan 19.00, där vi får god mat och förfestar tillsammans med resten av alla katedrals treor och firar att studenten närmar sig. Sedan släpper de in folk och partyt börjar klockan 22.00, då smäller det!

Då blir det fullt ös och vi har Tove Styrke live på sceen som underhåller oss med sköna danslåtar. Kan det bli en bättre valborg tro.. nej den här kommer nog slå alla. Jag har STORA förväntningar. Kom dit vettja!! ♥



27 april 2011 - nyvaken

Godmorgon! ♥

Jag vaknade precis, så himla skönt att sova ut idag eftersom jag är ledig från skolan. Så bra att vara ledig mitt i veckan då klarar man av skolan, läxor och prov. Men blir lite mindre stressad. Men idag har jag faktiskt inget plugg att ta tag i, ska bara läsa lite på engelskan annars är det lungt.

Nu ska jag kolla på så ska det låta och sedan göra ordning mig för jag har lovat mamma att åka och handla idag. Ska ta tag i allt jag shoppade senast jag var i överby och se till att det kommer ut på bloggen snart. 

Vi hörs senare!   




dance baby dance

Ansiktet gick inte att visa eftersom jag stod och blunda på bilderna för att hålla mig från att nysa, haha. Därför fick det bli en svart rund cirkel på mitt face. Fint va?  

Jag bär en limegrön adidas tröja från stadium med ett skrikande lila linne till (bilden gör inte färgerna rättvisa) från GT och ett par slappa mysbrallor som jag har hittat någonstans och så klart ett par vita converse till det. Sen är man klar för gym! :D



sneakpeak

Har får ni en liten smygtitt om vad jag har på mig till gymmet. Nu ska jag och mamma dra iväg och möta upp Emma på gymmet. Idag kör vi bodyjam!!! Jag har piggnat till nu efter att ha legat och vilat lite så nu är jag igång för att skaka rumpa och allt vad man ska göra :)

Vi hörs sen! ♥




mini eminem

Ja, vi behöver verkligen en till som Eminem, finns ingen i världen som kan ta hans plats men vi behöver verkligen en som kan vara några snäpp under och ge oss något nytt. Den här 11 åriga killen kommer jag säkert sitta och lyssna på om ungefär 15 år. Jag älskar Eminem och jag älskar Rap så jag tycker det här är skit bra!

Killen kommer gå långt, heja heja!!♥


26 april 2011 - bb och pepsi

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, tror jag var nära på att somna till minst 5 ggr under alla lektioner. Det är var riktigt jobbigt att ta sig upp idag och överleva denna dagen men som tur är så är jag ledig imorgon! :D då får jag sova ut. Idag skulle det väl regna? tycker det är ganska så fint väder och väldigt varmt ändå, men det kanske kommer in dåligare väder.. vi får se.

Nu ska jag sätta mig och kolla så många big brother avsnitt som jag hinner eftersom jag har inte kollat på ungefär nio dagar, ligger lite efter känner jag. Ska hämta ett glas pepsi och min one piece är på. Ikväll blir det Bodyjam på gymmet med Emma, om jag orkar så att säga. PUSS ♥


konstiga bilder från påsk








work all day work all night

Hej alla som har vänt på dygnet precis som jag har gjort under lov veckan som har varit. Idag har jag jobbat från klockan 10.30 till 20.00 så jag har inte haft tillgång till att blogga någonting. Nu ligger jag här i sängen och är helt slut efter ett åtta timmarspass men jag är inte trött, jag kommer inte somna förrän klockan 01 eller något så det är lite bra jag gör lite tidsinställda inlägg tills imorgon :)

Imorgon är det åter igen skola och jag är inte tagg för det överhuvudtaget, skulle gärna haft en vecka lov till. Jag har iallafall haft en jätte rolig påskvecka tillsammans med underbart folk så jag är nöjd och nu kan jag knappast inte vänta längre till Valborg då det är studentmiddag och festa tillsammans med Tove Styrke, det kommer bli kanon!

Nu ska jag sova, ville bara visa er vart jag satte Michael Jackson någonstans, haha. Ni tycker jag är knäpp eller hur? Hoppas några ser charmen i det också (a) Godnatt! ♥


michael jackson

Här är Michael Jackson teckningen som Daniel har ritat. Han ritar rätt så jävla bra om man säger så, eller hur? Önskar jag kunde länka han teckningar men ni får kolla på facebook, där har han ritat massa mera. Den sitter uppe vid min säng på väggen så alltid har honom vid min sida när jag vaknar och ska lägga mig. Haha ♥

Tack så mycket! Jag ÄLSKAR den :D  


Chillout @ Sandiii

TJA TJAAA Bloggeeen! klockan är 11, eller typ 23 rååå om man ska vara så här seriös tyyyp ;) Yeeaaah! Ännu en dag har passerat i våra liv, vädret var bra, klart till halvklart mest uppehåll... Äh! Skoja bara, vädret var ju awesome!

Sandiii har varit bakis idag och även allergisk och skit men hon har kämpat och slitit och även jobbat en stund på kvällen! Jag då, som heter Daniel :) tja tja! (gillar långa skogspromenader och mysiga hemmakvällar) ;) Men okej. Jag har kört motorcykel och och solat och njutit hela dagen. Just det, ni läste rätt jag har mc ;)

NU på kvällen chillade jag med Sandra efter hennes jobb. Hennes pappa, GRILLMÄSTARN, serverade sjukt gött käk! Så jag måste tacka för en grym kväll. Och jag har faktiskt hängt med Sandra mycket i påsk nu, helt underbart!

Jag ritade en Michael Jackson-teckning som kommer upp i morgon, CHECK IT OUT! En sak till,, här får ni se på två assnygga coooolingar! Det var allt så länge då bloggen! Ha det grymt!

BEAT IT! AAOOOUUU / Daniel " The Man" Salquist Landin ♥


jobb

Nu kilar jag iväg och jobbar från 16.30 - 20.30 :) jag har jobbat alla röda dagar nu, så känns skönt med tanke på hur mycket man tjänar. För er som inte vet vart jag jobbar, så jobbar jag på Helenagården här i Götene. Det är ett äldreboende där jag jobbar som undersköterska. Trivs super bra på mitt jobb och det är jätte roligt!  

Hoppas jag mår bättre när jag kommer hem för då blir det grillning och hoppas att Daniel gör mig lite sällskap också. Vi hörs när jag kommer hem, ha en fin dag ♥


24 april 2011 - jag vaknar klockan fem, såg solen gå ner igen

Heej!

Någon som är bakfull? kan nästan gissa att en stor del av Sveriges befolkning är ganska så bakis idag. Haha, det kändes så när vi var inne på statd, såg folk vinglade överallt och kunde inte ens föra en vanlig konversation. Stör mig lite på sånt, skaffa kontroll lixom. Idag är det inget bra, allergin dödar mig och min sömnbrist känns av och min inlämning till tidag är inte klar. puh.

Gårdagen var väl ganska så okej, vi förfestade hos palm och det var jätte roligt och sedan satt vi på enjoy för att ta en drink och sedan vidare till Stadth. Var ungefär inne i ca en timma bara eftersom min buss gick 01.15. 

Men tack för en super trevlig kväll igår ♥ 


en dimmig påskafton


det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Ja, det är ju Påskafton och det känns som om alla ska ut idag så jag kunde ju inte tacka nej :) Känns lite tråkigt att svika min syster, men hoppas hon förlåter mig ♥ Jessi och Palm kommer snart och hämtar upp mig då ska vi till Palm på förfest och sedan vidare till Mangos eller Stadh.

Hoppas ni får en super bra kväll och skjut massa raketer för mig också! :)





grillmästarn är igång

Nu är grillmästarN igång och grillar för fullt. Underbart med grillat när det är så fint väder och det bästa av allt är att man kan äta ute på altanen. Pappa är suverän på att grilla, haha.

Nu ska vi äta och sedan måste jag in i duschen plugga en snabbis och sedan bestämma mig om jag ska till skara eller inte :) ♥ 


23 april 2011 - glad påsk!

GLAD PÅSK!!! ♥

Heej, allt bra i det fina vädret? Hos mig är det super bra, jag och syrran har legat i solen hela morgonen och förmiddagen tills nu, har fått var sina inte allt för snygga brännor iallafall. Men det är så det ska vara, så himla härligt väder.

Är det fest eller inte ikväll då? Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska till mangos eller om jag ska ta det lungt och följa med familjen till Bertilsson och ha allmänt trevligt och skjuta raker som vi är så himla bra på. Vi får se hur jag gör, ville bara egentligen hälsa er en bra påsk! :) 


Jag, Daniel och Malin i torsdags. Resten av bilderna kommer upp var tvungen att visa den snyggaste först host*


22 april 2011 - hot hot hot

Hej! Idag vaknade jag klockan tolv, shit vad trött jag är! Hade en kanon kväll igår med skönt folk, vi skulle till bogrens men när vi kom dit så var det skit lång kö. Aldrig sett så mycket folk på bogrens i hela mitt liv, så det var ingen anledning att ställa sig i den långa kön. Så vi gick hem till daniels kompis och var där ett tag, tyckte det var roligt ändå!

Känns att man har druckit rejält igår iallafall, mitt huvud kan jag knappast bära. Jag tvinga med Annasara på en promenad i den stek heta värmen, måste varit rekord idag eller? Svettas med linne och shorts lixom.. Nu ska vi gå ut ännu en gång och köpa glass i silkiosken. Vi hörs senare ♥


Gladiator skorna på

Så härligt att se att man kan gå i shorts och t-shirt nu!


21 april 2011 - party tonight

Heej! Nu har jag och Annasara städat i stort sett hela huset och gjort alla sysslor mamma hade skrivit på lappen, hah hon är för rolig ibland. Så himla trökit att städa när man har lov, tycker jag iallafall.. Nu håller jag på och målar naglarna inför kvällen och fixar för då blir det partyyy!!

Någon mer som ska ut ikväll? till bogrens? Jag är super taggad!!!! Förfest i skara och sedan vidare till bogrens med skönt folk! Nu kommer problemet igen, vad fan ska jag ha på mig? HEEELP. ♥



Förra gången på bogrens, vi borde ha dansat som fasen för shit vad svettig jag är? haha.


schema för sommaren

Det gick väldigt bra att jobba idag, tiden gick super snabbt! Jag fick mitt schema för sommaren idag, jag som trodde att man bara kunde jobba 100% nejnej, jag ska jobba 103%. Ska jobba i åtta veckor intensivt som faen, det kommer kännas efter ett tag. Men super glad över pengarna jag kommer få, undra egentligen hur mycket jag kommer spendera på kläder? haha. 

Börjar att jobba dagen efter balen, som tur är att jag har Emma vid min sida. Weeei! ♥ 


show me love

Den här låten har fastnat på hjärnan, jag lyssnar på den hela tiden men saken är att jag vet inte ens om den är bra eller inte, haha. Den här låten har vi på bodyjamen kan vara därför jag har fastnat för den. Den är kanske rätt bra ändå.. kan inte riktigt bestämma mig.

skön att dansa till iallafall :) ♥


20 april 2011 - working

Skönt att det inte är så fint väder idag för min del, ska jobba så skulle inte varit så roligt om det skulle vara strålande solsken, så tack för det :) Jag jobbar från klockan 13.30 - 17.00 idag, skönt att pengarna börjar ramla in nu.

Ikväll kanske jag sola solarum med Emma, om vi kommer iväg. Kommer ihåg att jag och Sara solade solarum hela tiden på högstadiet, gick runt där bruna och fina när alla andra var vita, haha. Har inte solat sen högstadiet tror jag, så nu får det bli första gången på ett tag! Anledningen är för att studenten närmar sig ;) ♥

Nu ska jag kila till jobbet, hörs sen!


fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får

Hur många timmar har man inte suttigt och drömt sig bort någon annanstans? Jag har i alla fall spenderat så många timmar att jag inte har någon aning om hur många, jag vet att det är många iallafall. Varje gång man sitter vid skolbänken och kollar på klockan som går alldeles för långsamt tänker man automatiskt, kan inte klockan gå lite fortare så jag kommer hem snart, kanske ska man till och med träffa en speciell person. . Jävlar vad klockan går segt då. Då drömmer man sig bort för ett tag.

Eller det är som varje gång man går till bussen i ösregn med lite för lite kläder på sig och smink som rinner ner ända till halsen, då drömmer man sig bort till värmen och hur bra livet skulle vara om man var just där på den varma platsen den sekunden, men sen öppnar man ögonen och kommer tillbaka till verkligheten och känner fortfarande det blöta tränga igenom jackan ändå så fortsätter man gå vidare även om man så gärna vill vända tillbaka.

Det är som varje gång man har fått sitt hjärta krossat, när man ligger där hjälplös nedslagen på marken och önskar att det fanns någon som kunde ta ens hand och visa en vägen hem igen. När vännerna man trodde hade inte finns där att hjälpa en upp igen, då önskar man att varje gång man hör telefonen ringa eller varje gång man hör sms signalen att det ska vara HAN. Man lever i fantasin en stor del av dagen, man tänker hela tiden ”han kommer komma tillbaka”. Sen efter tiden märker man att det är hopplöst att vänta, man börjar känna igen. Det sägs att tiden läker alla sår men vissa sår lyckas man alltid sitta och skrapa upp istället för att bara låta det vara. Man hamnar i fantasin åter igen men man inser sakta att det inte är nån idé att kämpa längre och man börjar skratta till slut. Man börjar leva sitt egna liv igen. Man klarar av det, du klarar av det, vi klarar av det. Utan man märker det faller bitarna på plats och vi glömmer den smärtan som har varit och man lever i nuet. Man är stark igen även om såret alltid kommer finnas där.

Fantasin kan göra konstiga saker med en, tro mig jag levde i min egen värld i knappt ett år men det är bra att vi har den också, den kan faktiskt hjälpa även om det är bara verkligheten som vi får inser vi att verkligheten inte är så dum den heller. 


19 april 2011 - palin är här

Nu sitter jag här med Palin och äter chips och dricker pepsi och pratar om allt möjligt. Jag har anmält mig på både bodyjam och zumba idag så det blir två timmars sten hårda pass på gymmet ikväll. Emma kommer hit tio över sex och hämtar upp mig, vet inte riktigt hur jag ska orka det hära. Mat behövs när jag kommer hem iallafall.

Vi hörs senare om jag kommer hem levande ♥


me goes fjortis.


dagens

Nu ska jag ut och gå med Emma i det fina vädret, stannar nog och tar oss en glass någonstans :)


solen skiner himlen är blå

Nu har jag legat ute i solen i några timmar, vill inte bränna mig för mycket så nu ska jag in och sätta igång med pluggandet, gud vad tråkigt det är när det är fint väder och påsklov så får man sitta och plugga, himla lärare alltså! Men ska ut sen igen med Emma som tur är :) ♥

Tänkte göra mig lite fruktsallad och gå ner och kolla hur det går med tennisbanorna, snart är dom igång igen! Jag längtar så mycket. WihooO!!




18 april 2011 - steker

Godmorgon eller vad ska jag säga? Säger man godförmiddag.. nej va töntigt det lät. Hej iallafall! :D Vaknade sent idag som vanligt, får börja gå upp tidigare så jag inte missar den underbara solen! Jag och Annasara har legat på altanen i nån timma nu och solat. Självklart börjar jag klaga det första jag gör "Guuud vad varm det är!, Jag får värmeslag, Annasara gör någonting" typ så. Inte okej sandra.

Idag ska jag njuta i solen och sedan få in lite plugg mitt i allt också om jag pallar. Ikväll ska jag möta upp Emma och ta en promenad med henne och äta lite glass i solen och njuuuta ♥

Längtar tills man kan bada i poolen!







baby if you want me, you've got to show me love

Nu har jag kommit hem från ett super skönt danspass på gymmet. Måste säga att Elin Strand är sjukt duktig, bra att det har kommit bodyjam till gymmet, det behövs fler dansare! :D ♥

Idag hade jag iallafall på mig en Adidas tröja till gymmet och ett vitt långt linne så man får lite hip hop känsla. Det sägs ju att man ska matcha kläder med vad man dansar och det gjorde jag halft idag skulle kanske bytt ut dom tajta träningsbyxorna till ett par säckiga mjukisar :)

Haha, det ser ut som jag är blå i hövet eller nåt, men det är ljusets fel! Kanske ska färga blått istället? :)
coolt ju.



Adidas tjöja från stadium 800:-
Linne från BikBok 200:-
Träningsbyxor 100:-
Vita Converse 700:-
Solbrillor GT 300:-

party party

Här kommer en video från i Fredags hemma hos Jessi, de filmade när jag shotade ur mina fina blinkiga glas som jag fick av Jessi i födelsedagspresent! Super fina. Sa ju att de skulle användas flitigt ;)



17 april 2011 - ha en fin söndag!

Hej! Idag har jag hunnit med massor även fast jag vaknade så sent som jag gjorde. Jag och Annasara har faktiskt tränat lite zumba och andra saker som situps och annat på morgonen, har solat ute med henne i det fina vädret och nu sitter jag här och gör en inlämning på påsklovet.. känns ju lite sådär men måste få den klar!

Gårdagen var super, jessi kom till mig sen kollade vi på när killarna spelade fotboll och ikväll blir det gym och mys framför tven med lite plugg vid sidan om också. Ha en fin söndag! ♥


Jag och Jessi i Fredags, vad hände där?!


godnatt!



college stilen

Åh, någon mer än jag som älskar college stilen? Sjukt snyggt tycker iallafall jag. Hittade ett linne som jag tycker skulle passa bra till svarta jeans och vita converse. Ångrar inte detta köpet!


BikBok 199:-


hungover girls



Jessi är här! Vi har varit på ica och köpt bakis godis :) Nu ska vi till Kinnevedum och kolla på fotboll, hoppas vi inte blåser in på plan. Ops*


16 april 2011 - bumpy ride

Godmorgon! ♥ Nu är jag hemma från Lerdala, vaknade tidigt så jag tog bilen hem och nu sitter jag här och äter frukost. Hur var gårdagen då? Jo, alltså den kunde ju ha blivit mycket bättre men den var helt okej ändå. Vi satt på Donken från klockan 01 - 02.10 eftersom vi väntade på den där jävla bussen.

Idag mår man som man förtjärnar men kom nyss på att det är lov så nu blir det nya tag! Kanske ska festa ikväll också? fast nej. Jag tror Jessi kommer till mig senare igen!! Vi kanske ska kolla på fotboll och mysa lite :)



Palm och Jessi på bussen inatt


Jessi vs party!

Heej!

Nu ska jag dra mig till jessi i Lerdala :) Det blir volvo fest ikväll med Jessi, Linn och Palm, taggad som fasen! Inte festat på ett bra tag nu, så nu har jag med både bacardie och shotglasen som ska användas flitigt ikväll!

Sover hos Jessi och kommer hem imorgon, så vi hörs då! Ha en jätte bra fredag, det ska jag iallafall ha :) ♥



new

Letade efter ett par bruna skor, eftersom jag bara äger svarta (typ). Skopunkten har jävligt bra skor ändå, sköna och snygga! Dessa får bli mina nya vardagsskor. Super sköna!



Skopunkten 400:-


school

Godmorgon!

Börjar halv tolv idag, så skönt med sovmorgon! Då hinner jag blogga och ta det lungt framför tven innan man drar sig till bussen. Idag har jag bara en lektion men den är på ca två timmar, så inte så slappt. Men om några timmar är det påsklov!!!!!!! gud vad skönt!

Ikväll ska jag till skövde på volvo fest med Jessi och Linn, kommer bli awsome! Vi hörs sen ♥






Tröja - Cubus
Linne - BikBok
Jeans - GT
Ring - Glitter

kaan baybağ, final!

Startar denna underbara fredag med..
Ja, endel av er kanske har väntat på finalen! Självklart tog sig kaan Baybag ända till final och det måste jag ju bara visa. Detta är vad jag kallar talang, att kunna dansa som Michael Jackson då kan man skratta sig riktigt jävla lycklig. Titta och njut ♥♥ 



jag ångrar ingenting

Det var ingen olycka, det kanske bara var en signal. Allt fungerade precis som han hade planerat. Det är inte jag, att bråka med ödet. Du kan inte längre kontrollera det som inte finns i dina händer, det du inte kan få tag i. Efter allt så ångrar jag egentligen ingenting, jag skulle vilja tacka dig för att du har visat mig detta livet, för att du släppte taget.


Jag ångrar inte någonting, gör du? För jag vet att du kommer klara dig bra. Vi höll våra händer och pratade planer, föralltid verkade inte så långt borta. Det är svårt att föreställa sig att det var du och jag som var upphängda i den där ramen. Men jag ångrar ingenting, jag vill tacka dig för du har visat mig detta liv.


Det var svårt, även om du visste att det var för vårt bästa, frågar du fortfarande ”är detta bara ett annat test?”. 



Sandra Karlsson


den enda personen som kan hjälpa är..

Självklart Michael Jackson. Skickade iväg ett sms till Elise "Ingen bra dag idag och jag behöver min älskling, kan jag hämta honom?" HAHA, fick jag typ tillbaka. Så jag kastade mig in i bilen och hämtade skivan som till och med var hos mig i helgen. Skadar inte att kolla igenom den en gång till, sen har jag ju filmen this is it ifall det skulle bli krisläge.

Jag och Michael jackson på madame tussauds i London för tre år sedan. Ska pussa sönder hela vaxdockan nu i maj då jag ska till London igen! haha ♥♥


springa ut i skor

Hittade mina "springa ut i skor" som jag kallar det. Ska alltså ha dom till studenten till min vita klänning. Alltid tänkt på att ha vita gladiator skor, så hittade jag dessa och föll för dom direkt! De gör så fötterna ser riktigt snygga ut faktiskt, haha :)


Skopunkten 300 :-


14 april 2011 - Weak as I am

Idag är det ganska så fint väder ändå, ett under med tanke på att det är marknad idag. Då brukar det alltid regna. Skulle önska att det hade varit jätte dåligt väder idag för då skulle jag inte behöva må som jag gör just nu. Mitt ansikte är svullet och min näsa är söder, ge mig sommar nu!!!

Idag hade vi nationella i svenska och det gick väl hyffsat bra måste jag säga, satt i ungefär tre timmar skulle jag tro. Sedan blev det marknad och köpte massa godis så jag klarar mig idag :) ♥

Så här blev håret iallafall, blev precis som jag ville. Gillar den mörkbruna nyansen. Syrrans blev också fint!
Köp från gårdagen kommer in idag, så håll utkik!  


äntligen färgat håret

Jag och syrran drog fram till ica och köpte oss hårfärg för vi kände att vi inte kunde gå runt så här ljushåriga längre. Så kvällen har bestått utav hårfärgning och lite annat smått och gott :) Jag färgade håret mörkbrunt  igen eftersom ni ser på bilderna så hade jag en för jävla ful utväxt, nu är den borta! På Annasara färgade jag underhåret mörkbrunt. Super snyggt!

Nu ska jag ta mig något att äta sedan gå och lägga mig för jag är jätte nervös inför morgondagen, då blir det nationella i svenska igen. Skrivuppsatts eller något liknande och jag tror att man fick sitta ca fem timmar! Så jag måste sova och vila.

Godnatt! ♥




Denna färgen använder jag när jag färgar håret, super bra!
70 :- på ica.


kläder, vad gör du med mig egentligen?

Nu är jag hemma från en super bra dag med pappsen på Överby. Var jätte nervös igår att jag inte skulle hitta någonting men där hade jag ju helt fel för nu är jag hemma totalt pank men med minst 10 stycken kassar i mina händer. Man kan faktiskt vara för bra för att shoppa också, precis som jag och det är inget positivt. Men jag är super nöjd med mina köp och nu måste jag verkligen börja spara!

Jag har köpt mina "springa ut i skor" som jag ska ha på studenten, smink, kläder, skor och massa annat som jag ska visa upp för er. Ha tålamod bara! ♥


12 april 2011 - shopping på överby!

Hej på er!

Antar att de flesta av er är i skolan nu, men jag är ledig på onsdagar. Så himla skönt! Jag och pappa är påväg till Överby och ska shoppa. En hel dag med pappa är inte något jag säger nej till, vi har alltid så roligt :)

Det bästa ändå är att jag får gå själv och shoppa, egentligen ska man ju göra det. Så himla skönt att ta allt i sitt egna tempo och gå till de affärer som man vill. Att gå själv i paradiset gillas! ;) Hoppas på att komma hem med massa sommarfint att visa upp.

Ha en bra dag! Kanske ses på överby? ♥


Om du vill ha bra shopping åk till överby i tollhättan, finns inget bättre :)


i wanna see how you lose control

Nu är jag tillbaka från ett härligt danspass på gymmet! Gick ganska bra att träna idag ändå, trodde jag skulle typ dö men det gjorde jag ju inte, det var skönt att komma igång igen :)

Nu ska jag ta mig tacos sedan förbättra mina cs skills hade jag tänkt. Längtar så fruktansvärt mycket till imorgon då jag och pappa ska åka en hel dag till överby i trollhättan och shoppa!!! wiho. ♥


Jag innan gymmet, solglasögonen alltid med mig


bodyjam

Nu sticker jag och Emma och tränar Bodyjam på gymmet. Har inte gymmat på två veckor nu efter min allergi men idag känner jag mig lite bättre så ska ge det ett försök. Inte lätt att ge sig på dans det första man gör men det är ju så jävla roligt!

Här är ett klipp som visar lite vad bodyjam är, om ni har det på erat gym. Gå utan att tveka! Super kul för alla som gillar dans och är dansare. Hörs sen! ♥


you smile, I smile


(Bild från igår på mig och Albana)


12 april 2011 - låt klockorna stanna

Redan snart i mitten av april, går så fuktansvärt snabbt nu! I maj åker jag till London och helt sjukt att tänka att man tar studenten om några veckor. Får sakta ner lite känner jag nu, för jag hänger inte med alls. Har så mycket jag vill hinna med och göra innan sommaren. Låt klockan stanna för några minuter.

Vet ni en sak? Marabou är bäst innan man går och dansar på gymmet. Ska dit vid halv sju och mjök choklad gör susen innan man ska in och svettas sönder. haha. Låt mig vara knäpp :) 

BTW, ni vet talet som jag var så nervös för som jag skulle hålla inför klassen, nationella.
Well jag fick MVG! Gjorde faktiskt min dag :D ♥♥



smygtitt

Hjälp vad plastig jag ser ut på bilderna då, det är bara för den underbara vår solen skiner rakt i ansiktet på mig, haha. Här är en smygtitt på studentmössan iallafall, tycker det lila blev skit snyggt men mössan är förjävla ful. Fast inga studentmössor är snygga men denna var skit ful. HAHAHA.

Ser ut som om jag ska ut på havet och aldrig komma tillbaka typ.
Det får väl gå, tycker den duger ändå ♥




walking on sunshine

Hejsan!

Har precis kommit in från världens längsta promenad med Albana. Skulle inte egentligen gå ut men eftersom det är så himla fint väder så kan man ju inte sitta inne även hur dåligt man än kommer att må. Så vi gick runt i götene och till silkiosken och köpte årets första isglass. Så gott!

Nu ska jag in i duchen för jag känner mig skitig, eller så är det allergin som dyker upp nu igen. Självklart hade jag med mig systemkameran ut och det blev ett antal 100 bilder så ska kolla igenom dom sen ♥



orange

Snart är sommaren här och som varje år måste man ju ha nya bikinis! :) Jag kör på orange i år för det kommer bli super snyggt när man blir brun. Hittade denna på HM och den kommer användas flitigt i sommar.


HM 199:-


11 april 2011 - studentmössorna

Hello sunshine!

Gud vilken härlig dag det är idag, borde egentligen klaga på det fina vägret men idag går det verkligen inte. Nu är våren här och det firas med att vi fick våra studentmössor idag!!! Blev super nöjd med min. Gud vad taggad man blev på allting nu för det! wiho.

Ni får en smygtitt på den senare, men nu ska jag göra mig något och äta och kolla på big brother avsnittet som jag missade igår. Vi hörs sen! ♥




shoppingdag inbokad

Åh! Jag har inte shoppat på jätte länge nu känns det som, det var veckor sedan sist. Känner verkligen att jag behöver lite shopping just nu, det kan piggna till och muntra upp mig.

Pappa och jag bestämde att nu på onsdag tar vi en far och dotter dag till mitt kära paradis "överby" i trollhättan och shoppar massa. Längtar jätte mycket! Känns som om jag inte har något att ha på mig längre på dagarna så nu jävlar är jag taggad! wiho ♥


may i introduce lollipop

Har ni haft en bra söndag? Detta har nog varit den slappaste söndagen för mig på länge, kan inte ens komma på någonting jag har gjort.. haha. Jag har bara vart lixom. Jag tänkte att det var dags för min älskade, may i introduce Lollipop även kallad Lollis att komma ut i stora världen för första gången i år, så jag och annasara tog ut honom. Super härligt väder ute nu!

Har nog världens sötaste 100 åring till kanin ;) haha ♥♥





10 april 2011 - fotar

Godmorgon!

Nu är jag och Annasara nere i källaren och fotar, rätt så roligt faktiskt! Bara att man önskar att det var jag som tog kort med kameran istället men så kan man ju inte göra om man ska stå som modell. Menmen, idag blir det lungt. Ingen zumba idag :( får fortfarande hålla mig inne och vila upp mig till påsklovet.

Ha en bra söndag! ♥


unstoppable

Hejansvejsan!

Sofia och Madelene kom förbi förut, det var så himla roligt att träffa dom! Gud, så jag har saknat, helt sinnes. De fick mig på bra humör nu resten av dagen och kvällen. 

Nu ska jag, mamma och pappa kolla på en film och bara ta det lungt, det sägs att den ska vara jätte bra så jag håller tummarna, har höga förväntningar, kolla in trailern nedan :)

Ha en bra lördag kväll! ♥



in my studio

Nu har jag testat min fina fotostudio, den funkar jätte bra! Annasara fick vara min modell osminkad och ofixad ändå så var hon så jävla snygg! Bilderna blev jätte bra och jag är super nöjd. Imorgon ska vi nog testa med smink och fixat hår :)

Gud vad roligt detta var, har nog hittat mig en ny hobby. Ska nog bli fotograf och staylist! ♥



 
Modell: Annasara Karlsson
Fotograf: Sandra Karlsson

9 april 2011 - egen fotostudio

Hejsan! :)

Hade en lugn fredag igår framför så ska det låta och talang. Somnade ganska tidigt eftersom medicinen jag äter gör mig ganska så trött. Men idag är jag pigg och mår hyffsat bra faktiskt! Tack för alla fina kommentarer, det värmer verkligen! ♥

Jag vågar inte gå ut än så länge och eftersom alla andra är ute i det fina vädret får jag sysselsätta mig själv ganska så mycket, jag kom på att jag kunde göra min egen fotostudio eftersom jag älskar att fota. Så det har jag hållt på med hela förmiddagen och ikväll ska vi testa den och se om jag har lyckats. Tänkte bli nästa Bingo Rimer och göra som han att börja i sin källare och sedan jobba mig uppåt. Detta kan vara ett steg framåt till en karriär, haha. Om det går bra och allt, så hoppas jag om några år äger en finare fotostudio ;) ♥ 

(Min fotostudio i min källare, fin va?)




8 april 2011 - I barely made it through this week

Hej guys!

Allt bra med er? Jag mår iallafall lite bättre idag men fortfarande är det väldigt jobbigt. Kom precis innanför dörren, äntligen så är det helg! Har längtat som bara den. I helgen ska jag försöka vila upp mig och försöka att inte sätta min fot utanför dörren, får se hur det går.. ska bli så himla fint väder ju!

Hade iallafall mitt tal i nationella idag och det gick faktiskt jätte bra, jag tyckte alla var skit duktiga och det var intressant att lyssna på allas tal. Det gjorde så dagen startade väldigt bra iallafall, sen får vi se hur den slutar ♥


(Jag är inte redo att visa mig för er ännu, jag vill inte chocka er ;)


the dj got us fallin' in love again

Här kommer en bildbomb från i lördags på mangos i skara. Haha, har riktigt roliga bilder och några som jag aldrig tänker visa upp här i bloggen men hittade dessa bilder som var ganska så "normala" ändå.

Lätt en bland de roligaste kvällarna på mangos, got to love mangos ♥ 






¨








michael jackson in my heart

Önskar jag också kunde gå ut i det fina vädret och gå en promenad med syster, men får sitta inne istället. Som tur är att jag har fått låna Elises Michael Jackson konsert på DVD så den har jag tittat på i två dagar nu nere i min källare där jag kan andas typ.. jag tittar, jag spolar framåt och spolar bakåt, jag fryser bilden.. jag sitter till och med precis framför tven med ögon stora som jorden själv och ryser av varje steg den här människan tar. 

För några minuter glömmer jag bort allting.. det är så jävla underbart. Hur kan en människa som är död få mig att må så jävla bra helt plötsligt? 

Kolla på detta klippet så förstår ni vad jag menar.. aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Den här konserten slog alla rekord som någonsin har funnits och kommer att finnas. Finns ingen som har haft så mycket människor som han på en konsert förut. Ryser i hela kroppen när jag kollar på klippet.. till och med efter 150 gånger!

Eftersom folk har råkat riktigt illa ut på hans konserter pga att dem hyperventlierar och i klippet ser man att människor förs till sjukhus hela tiden.. så säger jag som jag alltid har sagt:

Om man dör på en Michael Jackson konsert, då har man ändå dött lycklig (a) ♥♥



7 april 2011 - still alive but I'm barely breathing

Ja, ni hör på rubriken hur jag känner mig idag.. inget bättre tråkigt nog. Känner att den här bloggen blir verkligen inte rolig när jag är så nere, men vad ska jag göra? Får muntra upp bloggen med lita sköna klipp och fina kläder. Ah det är jag verkligen skyldig er! ♥

Nu sitter jag här och kollar på one tree hill med de tre vännerna som också går under namnet "Payton, Brook och Hayley". Knäppa dom är :) 

 


Elin, Louise & Annasara


studentskylt?

Ja, det börjar närma sig nu.. Studenten är snart här. Gud vad jag längtar! Kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Men nu sitter jag här och har stora problem med studentskylten.. Endel av er kanske låter era föräldrar välja kort och allt sånt men jag vill helst välja mitt själv. Tycker det är roligt sånt där, och det är ju ändå jag som ska gå runt med den då vill jag ha det i min stil :D 

Kollar igenom album efter album, kanske tar två kort ändå? shit, går ju knappast inte att välja. Får ta hjälp utav min kära syster! ♥

Låter ni era föräldrar välja och designa eran skylt eller gör ni som jag gör, bestämmer själva?




min tvilling?

Är det jag eller min syster på bilden? ja, gissa på ni. Det roligaste var att mamma och pappa inte visste.. haha. Får se om ni är bättre än dem ;) är det jag eller är det min syster? eller ska jag säga tvilling? eh, jag vet inte vad.. haha.



6 april 2011 - it's taking its toll on me



Bor i min sköna pyamas nu, för det är så himla bra när man ser ut som ett lik.. så kan man bara dra upp för ansiktet och gömma sig. Precis så här kommer jag gå runt idag. Eller vet inte ens om jag orkar stå på mina ben just nu.

Hade världens bästa dröm inatt, helt underbar. Den måste ha varat i 12 timmar om inte mer. Sedan vaknade jag upp och mår sämre än vad jag gjorde igår. Hoppas min röst kommer tillbaka snart för imorgon ska jag hålla i en gympa lektion och på fredag ska jag hålla ett tal för hela klassen, ett stort plus om man kan prata då och orka sig till skolan. Alla har sina dåliga dagar.

Hoppas Michael Jackson kan hjälpa mig idag :) ♥ 

goodnight


when the night has come

Godkväll!

Nu mår jag lite bättre, kan ju bero på att det är kväll nu. Tack för det säger jag bara, så tråkigt att bara ligga i sängen och inte göra någonting. Bara vänta på att allergin ska bli bättre typ.

Men nu är jag uppe ur sängen och myser runt i min sköna pyamas (One Piece) och tänkte sätta mig vid tven och kolla på någon serie. Imorgon är jag ledig från skolan och då kommer jessi till mig ♥




One Piece 1 500:-

5 april 2011 - idag är jag sämre

Usch, nu börjar helvetet.. För er som gillar våren roligt för er, seriöst jag tycker det. Själv hatar jag våren. HATAR! Orkar ingenting längre.. blir sämre och sämre för varje dag nu.. PALLA. Hur ska det gå och gymma ikväll tro..? ja, det märker vi.

Bloggar när jag orkar. Ha en bra dag annars :) ♥


the crowd

Hittade två bilder som mangos hade lagt ut från i Lördags. Vilken grym första bild dom fick på malin då, haha. Klockren ju. Malin kunde inte lämna sin plats på hela kvällen, hon njöt rätt mycket när hon fick tag i hans ben. Haha.






kaan baybağ i semi

Mini Michael jackson..

Har förstått att ni gillade klippet jag la upp när Kaan Baybağ gjorde audition för Turky's got talent ;) Jag vet, han är grym. Därför lägger jag upp detta klippet när han dansar i semifinalen. Detta nummret tog han till finalen.

Finalen lägger jag upp någon gång i veckan. Titta och njut ♥

OBS: De har tagit bort ljudet i början av klippet för alla skrek så mycket att musiken inte ens hördes och ljudet blev inte bra alls då. (det är ju Billie Jean, så det kan man ju vänta sig) Så de har klippt bort det tills han börjar dansa.

Skulle rekommendera att göra den i storbild ;)


4 april 2011 - pizza

Hej!

Har precis kommit hem, mötte upp Gustav efter skolan och gick till gatuköket och åt. Behövde verkligen en pizza, man svälter ju sig i skolan.. så den satt perfekt!

Nu ska jag jobba lite med mitt tal jag ska hålla i på fredag på svenskan sedan måste jag ringa till Sofia och bestämma en helg jag och malin kan komma till Jönköping och hälsa på henne, party party!

PS: Har tidsinställt ett inlägg klockan 20.00 för er som gillade "mini Michael Jackson" kolla in då ;)


Oh my god, you're such a beautiful surprise

The moniker var grymma live! Tyckte inte dom var bra i melodifestivalen men nu har jag ändrat uppfattning om dom. Tyckte han var riktigt bra faktiskt :D Hade en super lyckad kväll! Här är lite bilder från mangos i lördags.







let's dance



Nu drar jag till gymmet och dansar zumba! Såklart i mitt Båstad linne ♥
Köpt i Båstad, 400 kr.


3 april 2011 - the moniker

Hej!

Igår blev det party på mangos eftersom the moniker kom dit. Jag, Malin och Michael hade lite för fest hemma hos mig och sedan drog vi vidare till skara. Kvällen var rätt så lyckad tycker jag! :D

Nu ska jag göra i ordning mig för gym, idag blir det zumba som vanligt ♥


Jag och Malin igårkväll i kön


2 april - chris medina

Har mycket att göra nu på morgonen.. hinner tyvärr inte blogga just nu. Men jag bjuder på en otrolig fin låt som jag har nötat hela veckan. Vacker som fan. 

Lyssna på den här tills vi hörs igen ♥


så ska det låta



Nu blir det fredagsmys och så ska det låta. Super bra artister med idag.. Bolle och snygg erik. Perfekt ju!
Drog till ica för jag kände ett så frukansvärt sug efter sött, kom hem med en hel kasse full, haha. Typiskt mig!

Ha en bra fredags kväll allihopa! ♥

firar ett år idag!

Idag har jag haft körkort i 1 år (utan att åka fast) !! Idag firar jag alltså ett år med mitt fina kort. Känns verkligen inte som om det var ett år sedan jag satt med teorin framför mig och typ dog av nervositet. Lite komiskt att man fick det den första april också för ingen trodde på mig när jag berättade den stora nyheten. Jag fick bara höra "April April", men så var det ju inte :D

Grattis till mig som har haft mitt körkort i ett år utan att bli av med det, grymt ju! wiho.




zumbaaaaa

Hejsan!

Någon som har blivit lurad idag? Jag har faktiskt inte blivit det ännu men dagen är ju inte slut än. Jag och Emma lurade skiten ur Elise på bussen, så himla roligt var det! Första april har man alltid så himla roligt :D 

Nu ska jag ta mig något och käka och sedan kommer Emma och hämtar upp mig. Idag blir det zumba, som vi har längtat! Vi hörs senare ikväll, äntligen fredag säger jag bara ♥


1 april 2011 - friday

Idag är det fredag, äntligen! Ska till skolan nu.. vi har en lektion och sedan ska vi kolla på esteternas slutproduktion. Ska bli skit kul! Vi hörs när jag kommer hem.

Solglasögonen på idag för mina ögon är inte som dom ska. (a)



RSS 2.0