Blogga is boring!



- Men ändå måste jag uppdatera mig känner jag. Just nu sitter jag här och lyssnar på den mest sorligaste låten som jag någonsing hört, men jag gillart. alltså att lyssna på ledsama låtar när man vill va lite känslig av sig. Erik Segerstedt - where ever you are. Även om jag sitter med mina hörlurar så är det inte musiken som dunkar utan det är mitt huvud. Det blev en sen kväll igår, eftersom det var matfestivalen i skövde med mina närmaste. jag tror jag ångrade mig runt fem gånger om jag skulle följa med eller inte, eftersom det va oväder här i lilla götene, men bestämde mig sedan för bara gå på förfesten som var väldigt trevlig! Men ångrade mig igen i sista minuten och tog bussen till skövde med mina vänner som så gärna ville till matfestivalen. Grupptryck kallas det för, ett bra grupptryck! 
Och ångrar inte en sekund att jag följde med för det var så mycket roligare än jag hade trott. vad kan gå fel med dom bästa?. Nya tag ikväll då jag ska på 18 års fest. Nu ska jag ta mig något att käka, för min mage är upp och ner vänd känns det som. 

Måste Grattulera Michael Jacksson som fyller år idag! 
GRATTIS MJ <3 rest in peace. 




 


sticky and sweet tour

Madonna, va helt fantastiskt! finns inte ord!
Det va som ett stort disco alltihop. det är nog den bästa konserten som någonsin kommer göras.
Dans.Dans.Dans. hon är ju ingen amatör där direkt! aldig sett någon dansa så! helt sjukt bra!!!






8 Augusti - Göteborg - Shoppning - Ullevi - MADONNA!

Nu drar jag till göteborg.
Madonna here we come.
CUL8R = see you later.


make it a better place for you and for me..

00.00 - har inget annat att göra nu, hela huset är tyst så får väl gå och lägga mig jag också.
Ligga och lyssna på michael jacksson låtar innan man somnar är underbart!
kan inte fatta att han inte finns kvar, hans liv tog väldigt sakta slut.
nu är det bara att njuta av låtarna i min mp3, som nästan bara består av hans låtar.
kanske fäller en tår lite då och då.
bara för han var och han är fortfarande bäst!
peace.
love you, mj! <3


I like it!

Fick denna parfymen av albana igår + örhängen! tack så jätte mycket! <3


borta bra men hemma bäst -

home sweet home.
nu är jag hemma från båstad igen, och det känns alltid lika ledsamt vaje gång att åka där ifrån, men det är också oerhört skönt att komma hem till lilla götene. jag tror nog denna veckan har varit den roligaste på länge. dock har det inte varit överdrivet bra väder men det har varit okej, man tack vare det har vi hunnigt med att göra massvis med saker. vi har tillexempel hunnigt med att åka till sveriges om inte största shopping centrum, iallafall tyckte jag det. det va så stort att jag inte ens kunde gå igenom alla äffärer på inte mindre än 6-7 timmar! men jag hittade iallafall det jag ville ha och behövde. Träningsbyxor, 2 stycken bikinis, öhängen och 3 linnen.








Vi hann också med någonting som heter rodel, som jag tror har försökt förklarar minst 100 gånger om vad det är för något men har aldrig lyckats. så nu har jag tagit en broschyr som jag tyckte det förklarade ganska bra om vad det va för något. 
"En Robel bana är över 900 m lång. en fartfupplevelse!
Du bestämer tempot- med hastighetsregler kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. redan efter tre åk är du en proffsig rodel åkare.
Flera hundra m (935) slingrar sig banan ner genom härliga skogar och berg. ensam eller två på en kälke - hur som helst kommer du bli begeistrad av denna fantastiske fritidsupplevelse.
även mormor och morfar vill utan tvekan göra om det igen
"



Det va iallafall det roligaste på hela semestern. jag åkte nog så många gånger så jag hade ont i huvudet hela dagen efter. tips, som jag tycker ni alla borde testa på!

Digeloo, va ju självklart i båstad, och med artisterna, Kevin borg, HEAT, Måns Zelmerlöf, alcasar mfl. så dom satt vi och lynssna på. och jag hoppades bara att man skulle kunna se dom ute på stan, jag höll ögonen öppna men såg ingen av dom. men på tal om kändisar-
När jag och mamma va ute och gick i båstad på stan, medans vi gick längst vägen kom en super snygg silvirg bil och körde väldigt sakta bakom oss. de stannade och vi såg inte vilka det va först i bilen eftersom dom hade tonade rutor, men sen när dom vevade ner rutan, så visste jag att jag kände igen henne som satt där ifram men kunde inte sätt fingret på vart jag hade sett henne förut. men när jag såg hennes munn och tänder visste jag preecis vem det var, det var Christine Meltzer, hon som spelar drottning silvia i hey baberiba. hon va väldigt finklädd. till slut frågade hon
- Jo, jag skulle bara fråga om ni möjligtvis vet vart apoteket ligger här.
och som tur att vi visste det, och mamma förklarade vägen.
och vi blev ganska paffa sen när hon åkte iväg.
visade sig att hon hade varit på bröllop i stan.


RSS 2.0