30 september 2010 - avslutningsfoto


















PARADICE HOTEL ÄR TILLBAKA!!!

Här kan ni läsa mer om höstens Paradice hotel. Kolla in killarna som är med i år, dom är inte att leka med alltså. haha.

Paradice hotel har flyttat till Colombia, snyggt eller hur?!




Sändningstid
Måndag-torsdag kl 19.30 på TV6. 
Premiär
11 oktober.


SYSTERS KLASSTRÖJA - SUPER SNYGG!



summer carnival pink i somras! :D



Det här var grymt tyckte jag, hon fick lite problem och vi hjälpte henne och komma igång. Nästan så vi över röstar henne :) FAN VA GRYMT DET VAR. Jag vill tillbaka. NU NU NU!


dagens- hemma- outfit



Höstlooken

Mammas fliströja
Linne med stenar från MQ
Tubhalsduk från Glitter
Leggings från Lindex
Klocka från ur och penn
Halsband med kors från Glitter



nytt halsband




Glitter 200:- 


27 september 2010 - det är inte långt kvar nu

saknat mig? naah, trodde väl inte det. Men måste bara säga att jag har så sjukt mycket som händer i mitt liv just nu med skolan, projektarbete också måste jag hinna med allt annat jag gör på fritiden. tack och lov att detta inte är mitt jobb, ja bloggen alltså. Haha.

Kom hem från dansen för ett litet tag sedan, nu sitter jag här framför tv:en och kollar på idol. Jag vet inte varför jag tycker som jag gör men jag tycker ingen förtjärnar att bli idol 2010 förutom Olle. Tänk om Olle åker ut lixom då kan man ju knappast inte försätta att kolla på idol? haha. negativ man får vara!

Nu ska jag mysa med min syster, bye.

Det är inte långt kvar nu...


26 september 2010 - hemma hos emma



Är hemma hos älsklings Emma och hon visade mig detta klippet. Fy fan vad roligt!!




25 september 2010 - gårdagen



Gårkvällen var som grädden på pannkakorna + iskallmjök och det för mig är = perfekt! jag och Emma åkte till skövde. Vi käkade på donken och höll Emelie & Tobbe lite sällskap innan vi blev upphämtade utav Anton som körde som en galning! hem till han och bytte om sedan driekt till laserdome där alla väntade på oss.

laserdome var bland det roligaste jag har gjort, jag tycke själv att jag var ganska duktig ändå om det var första gången. men sist kom jag ju ändå ;) men det gör inget. Det var så jävla roligt!!

Sen åkte alla hem till Anton och käkade taccos, kollade på idol och film, mysigt var det! tack för igår.





music


24 september 2010 - laserdome i skövde

Anledningen till att jag inte kan blogga så mycket är för att min data har "gått sönder" så jag måste lämna in den på lagning så ni för nöja er med detta sålänge.

Nu ska jag iväg till skolan och sen åker jag och Emma Olsson till skövde för att gå på stan lite och sedan möta upp ett gäng och spela laserdome och sedan på kvällen vidare till Anton. Kan hända att jag sover hos någon idag så mer uppdattering blir det imorgon!

jag har aldrig spelat laserdome förut så jag har tagit min tid och kollat på instruktioner ;) men nu är jag taggad, jag ska "döda" allihopa.


Ha en bra fredag, ni som ska ut och dansa, dansa åt mig också! puss




stilikonen lauren Conrad


Klär hon sig inte fruktansvärt snyggt?


helgens party-outfit!




Linne MQ, Leggings gina, vagabond skor, ringar hm, halsband hm.




davis cup 2010, del 1












19 september 2010 - bästa dagarna i mitt liv

Nu ligger jag här igen, ännu en gång orkar inte min kropp bära mig. Inte undra på allt som har hänt under denna helgen. Jag kan ärligt säga att detta har varit top tio av dom roligaste dagarna i mitt liv. Utan tvekan. Det är inte varje dag man får byta några ord med Robin Söderling och det är inte heller varje dag man får höra av Simon Aspelin att man är fantastisk. Två dagar man aldrig kommer glömma.

Men nästa gång siktar vi högre, nästa gång siktar vi på US Open och Wimbledon, vad sägs som det? Mäktigt är ordet. Jag har blivit lite av en nörd nu och det kommer ni få leva med ;)


 






Min nya vinterjacka






Märke: Helly Hansen
Köpt på: Stadium


18 september 2010 - idag blire feeeest

Klockan är nu 12.07, nu ska vi in till lidköping arena och förfesta innan tennisen börjar. Sen blir det efterfest i götene och sedan vidare till oktoberfesten så jag hinner inte med bloggen idag. Men så fort jag kommer innanför dörren ska jag meddela er med bilder och skvaller ;)

Ha en bra lördag, !







Davids cup 2010





PS:

PS: För dom som inte förstår vad det är som händer så är det så att jag ska på Davis Cup i Lidköping och det innebär att Sverige möter Italien i tennis. Bland annat spelar Robin Söderling & Vincigurra och jag + många andra sitter i sverige klacken.

Detta håller på hela helgen och idag ska bara jag och mamma dit och kika. Det är imorgon det roliga börjar, då är vi runt 50 stycken som ska dra dit och heja, kommer bli sjukt! Sen är det efterfest hos min granne. Vi alla har fått sverigetröjor och gratisbiljetter, underbart heter det.

Var förberedd på massa galna bilder.

förbereder mig med blå naglar

Eftersom jag inte har något annat för mig så tänkte jag att jag lika gärna kan förbereda mig med att måla naglarna blåa (hade inget gult nagelack) Men detta fick bli bra.  Sverige tröjan visar jag lite senare hur den ser ut! Nu ska jag laga lite mat och sen fixa iordning mig för att se Sveriges första match :) Vi hörs senare!



17 september 2010 - sleepless



Snacka om att jag är lite förbannad just nu. Jag går upp klockan 06.00 bara för att åka på första lektionen eftersom då är det prov och direkt åka hem sen. Hade jag tänkt. Jag vaknade och kände att jag skulle göra allt för att bara ligga kvar i sängen och somna om. Klockan 07.00 var jag klar för att gå till bussen, precis då får jag ett sms av min lärare och då står det "lektionen är inställd. Prov på måndag, hemma med sjuka barn". ÅÅÅÅH VA FRUSTRERANDE!!

 


Helgens planer :) kommer bli nice


ja, så kan det bli!


16 september 2010 - sjukling

Godmorgon, antar att ni alla är i skolan nu. Jag sitter här hemma och är sjuk men jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår! Det känns bara som om energin har tagit slut i hela kroppen, jag försöker bättre på mig till helgen! Tv:en är på och jag sitter och tittar på MTV top 10 med Michael Jackson!

Nu får jag springa ner och ta frukost och sen försöka att plugga. Hejs så länge!!


en poet slutar aldrig att skriva - orkeslös

Ligger och blundar och känner hur varenda muskel i hea kroppen sover.. gång på gång försöker jag väcka dom, tro mig jag försöker verkligen. Men det är precis som om dom inte kan vakna, dom orkar inte längre hålla mig uppe, ståendes. Min kropp har tagit för mycket stryk den senaste tiden och även om jag ligger i den mest prinsess liknande säng jag någonsin har legat i så är det fortfarande inte skönt. Jag ligger och svär för mig själv för jag är så jävla hjälplös just nu. Jag vill inte ligga här och känna att jag är orkeslös, att man är svag. 

Det är lixom inte mig, att vara svag. Jag har tvingat mig många gånger upp ur sängen nu på morgonen men ändå så faller jag tillbaka precis där jag låg förut. Precis på samma plats, precis med samma ställning. Jag ligger på rygg kollar upp i taket, armarna ligger sträckta ut på sidan och benen ligger som stenar och pressar mot madrassen om inte det är golvet? Vad ska jag göra om sängen går sönder? vart ska jag ta vägen då?

Inte ens michael jackson kan hjälpa mig idag. 


new in





Köpt på MQ 400:-


god bless you michael

Har nyss kommit hem från dansen som tog död på mig. Känns som om mina ben är vridna åt fel håll, min rygg är sne och mina fötter känns som om man går på nålar hela tiden. Blåmärken på benen också för den delen (a) Det är fan inte enkelt detta med dans om ni tror det, det är farliga grejer!

Nu sitter jag här med datan i knäet framför fotboll med hörlurarna på och slutar kvällen som jag alltid gör.. Lyssnar på Michael Jackson, att han alltid lyckas natta mig. Han är helt otrolig. BÄST BÄST BÄST. 

"I just can't stop loving you" också somnar jag, så enkelt är det. God bless you Michael.





in my heart


13 septemeber 2010 - back to school


12 september 2010 - sunday bloody sunday!

Hur ska jag sammanfatta denna helgen då? jo.. helgen har varit: festig, galen, dyr, rolig och bäst kan man nog säga. I fredags var det fest på mangos tillsammans med dom bästa. I lördags var det upp och hoppa med världens huvudvärk klockan 09.30 för att åka till Överby för massa shopping. Pengarna bara flög åt helvete kan man nog säga.. fast det var det värt! haha.

Sunday bloody sunday, är ju en dag som man måste älska. Det är okej att sitta vid datan/tv:en hela dagen och inte göra ett skit. Det är helt okej, och det är precis det jag tänker göra hela dagen! Ska ut och ta lite kort senare på de nya kläderna. De kommer nog upp soon.

Ha en bra söndag!


11 september 2010 - en dag på överby



Har varit en underbar dag på överby tillsammans med mamma och Annasara. Snålade ju inte lite med shoppingen, haha. Har nog aldrig handlat så här mycket i mitt liv som idag. herregud, inte bra, inte okej.

Vad jag har köpt kommer in någon gång i veckan. PUSS

fest,fest, fest och mera fest








10 september 2010 - utgång!

Äntligen är det fredag och idag ser jag fram emot en festkväll med härligfolk på mangos, ja nu slår vi klackarna i taket! Påtal om klackar så tror ja jag skippar de höga klackarna jag hade i lördags, herregud jag gick barfota hela tiden för jag hade ont i fötterna som bara den.. så ídag blir det lagom klack ;)

Ska till Emely sen där ska vi göra ordning oss. Sen iväg till skara på förfest hos Boström. Sen blir det utgång med allihopa till mangos, där vi ska visa hur sistaårs elever festarloss för dom nya ettorna & tvåorna. Känner på mig att detta kommer bli en rolig kväll med massa härliga vänner. Hoppas också på att träffa på Malin och Sara någonstans i dimman. Vi möts på mitten tjejer! Nu kör vi


Förfest i vintras hos emelie
  


8 september 2010

Man måste ju bara älska idol.. yesyes. Nu sitter jag här framför tv:en och kollar på en film som hefter dedly impact, den verkar bra! Världens äckligaste början.. Huvudrollen var tvungen att välja mellan att skjuta sin fru (sin största kärlek) eller rädda 10 stycken andra småbarnsföräldrar + han själv. Vad tror ni han gjorde? usch, ryser bara jag tänker på det.

Nu ska jag kolla klart på filmen sedan blir det läggdags för jag är trött som bara den! Puss och hej.


great moment.. oh yes


veckans händelser


l.o.v.e


vart var dom dåliga?

Visst är det så att förra året så hade dom auditions i 1 timma och 30 minuter? Nu hann dom ju inte med och visa dom dåliga nästan.. det är ju dom som är roliga och se! ah skärpning till nästa gång tv 4 för vi vill se så mycket av idol vi bara kan. Ýes.

Men annars så var det jävligt bra sångare, trodde det var ett skämt när dom kom in en efter en och sjöng som gudar. Damn va bra vissa var, helt otroligt! Taggar imorgon, ja för fan.

En utav mina favoriter


nedräkning


längtar tillbaka




7 september 2010 - vem blir sveriges nästa idol?

Min dag har varit helt okej så jag skiter i och berätta om den och hoppar till "just nu" istället. Sitter här med världens fulaste turban på huvudet, anledningen är att jag har hårinpckaning i håret, nu ska det blir lent och fint tills veckans händelser. Inte för att det händer så mycket men ändå..

Ja just det! ÄNTLIGEN BÖRJAR DET! Det som jag har väntat så otroligt länge på, det bästa tv:programmet som finns: Idol. Säsongspremiären sätts i gång om exakt 5 timmar - 1 minut - 22 sekunder. Ja tro mig jag håller koll. Kan knappt vänta mer, hoppas att det blir lika bra som förra året för i år har jag och jessi tänkt att ta en helg i Stockholm och titta på idolfinalen. Så nu är det bara att fylla på mobilen och rösta, rösta och rösta.


6 september 2010 - politiker på katedral



Idag har Beatrice Ask (moderat) och Thomas Östros (Socialdemokrat) varit och pratat på katedral om valet. De höll på i ca 2 timmar och jag trodde jag skulle smälla av emellanåt. Jag var säker på vad jag skulle rösta på innan detta, men nu är jag inte säker längre. Ni förvirrade mig!

Jag pallar inte det här med valet, är inte insatt och jag förstår inte riktigt men känner ändå att man måste göra en insatts. Vad ska jag rösta på?! Det får internet avgöra.

jag menar.. hon är grym!!!!


5 september 2010 - sleten



Vilken underbart rolig kväll/natt det var igår. Alla var där som jag ville ha där. Vännerna. Hade på mig platåskorna som dödade mina fötter. Alla goda drinkar. Musiken var grym. Hela kvällen var så jävla grym. Längtar redan till nästa utgång som säkert blir minst lika kul. Den enda personen som fattades var min älskade vän Emma Gustafsson som var tvungen att jobba. Det får vi ta igen till nästa gång. Jag hade fel, jag älskade lördagen den 4 september.  

Följderna av kvällen igår är att jag har världens blåmärken på benen och armarna. Har typ utslag på benen utav all dricka som folk spillde på mig. Brännmärken på knäna. Huvudet är lika tungt som en sten. Men har världens härliga bilder att kolla på! 

Nu ska jag sova! 

party!!


4 september 2010 - tennisturnering



Godmorgon! Idag blir det att kolla på tennis och hjälpa pappa som har ordnat en tennisturnering, kommer bli jätte roligt! Nu ska jag gå in till my sis och pussa på henne och sen ska jag göra iordning mig.

Ikväll bli det party, ja för fan va party det kommer bli :D
vi hörs senare, puss

sandra tipsar film - the blind side

Jag och Mamma satt och kollade på denna ikväll och jag kan berätta att detta var den mest gripande och finaste historien om en hemlös afroamerikan jag någonsin kommer att se. Anledningen till att jag ville se den här filmen är att den är 100% baserad på en sann historia. Jag har faktiskt sett den här mannen som det egentligen handlar om på tv många gånger han fascinerar mig varje gång. Efter filmen så får man se bilder på den riktiga afroamerikanen och det är helt otroligt att se. Betyg 9/10

 


Handling:
The Bild Side handlar om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential. Skådespelare som Sandra Bullock är en utav de kända skådespelarna som är med.


dagens/kvällens outfit




Festlinne Gina, transparent skjorta HM, Leggings, Converse, Armband Irland


3 september 2010 - happy!!

Är hur glad som helst och min dag kommer vara grym! Varför.. Eh det kan jag inte tala om för er ;) det får ni reda på lite längre fram. Kan tala om att jag har varit på en intervju idag, mer säger jag inte. 

Nu sitter jag här med min bebis.. mina kk:s har redan börjat skolan och här sitter jag hemma med ett glas pepsi och musik som dunkar lika högt som mitt huvud just nu. Det får bli att ta bilen idag till skolan eftersom jag inte kan ta mig fram till busstationen, vilken härlig fredag detta kommer att bli.. njuter för varje andetag typ (haha). 

Ha en bra dag än så länge så hörs vi senare med en "nyhet" som är ganska så bra att veta ;) Puss. 


 


2 september 2010 - PH



Nu blir det PH hela kvällen tillsammans med Annasara :D


olycklig kärlek

Olycklig kärlek är ju en jävla fitta, att vara olyckligt kär i någon som inte är det i dig är den ensammaste känslan i världen, Det är som varje gång man väntar på bussen och det är mörkt ute och slasket piskar dig i ansiktet, blöter ner skorna och tränger igenom kappan. Det är som varje gång man åker hem själv och det känns som om någon river i en, inte utanpå utan innanför huden, river upp köttet och tränger igenom blodet, river sönder varenda sena varenda muskel.


Varje stund känns som när någon håller fast en hand och pressar en cigarett emot den. Magen känns som den gången man blev för full första gången. I huvudet känns det som ständig migrän. Benen viker sig utan förvarning, som när någon sparkar dig i knävecken, Händerna darrar på ett sätt som det gör när man riktigt jävla rädd.

Och när man hör om den nya tjejen är det som ett slag som träffar rakt på näsbenet så att det spräcks och blodet sprutar. Sen en till. En till. En till. Sen är man så jävla nedslagen att man ger upp, slutar be om det, skiter i om slagen fortsätter komma, ramlar ihop och slutar kämpa. Så är det över. Man börjar läka. Men det är ett helvete av smärta på vägen. Och de där ärren blir ju så jävla fula , men på något vänster ser man charmen i de också tillslut.



Michaela Forni


dagens outfit





Linne: Ginatricot
Shorts: vet ej
Skor: Din sko
Armband: Sisters (Annasaras)
Ringar: HM

mina vänner gillar inte mig just nu

HAHA, mina vänner gillar inte mig just nu kan jag tala om för er, att jag tar kort och beter mig barnsligt, men va faaan.. lite roligt måste man ju ha när man pluggar iallafall, eller vad säger ni? jo det kör vi på tycker jag.

Nu måste jag gå tillbaka till arbetet och bli seriös igen, bye!





1 september 2010 - projektarbete

Hejsan! Allt bra idag? Solen skiner och det är första september nu längtar jag faktiskt till vintern, fast först måste jag hitta en snygg vinterjacka att ha på mig när det är kallt! Kom nyss hem från skolan, hade bara två lektioner idag så det var skönt.

Ska göra iordning mig en snabbis och sen iväg till Elise & Emma och fortsätta med vårat projektarbete vi ska ha i slutet av september, tyvärr tänker jag inte avslöja vad vi ska ha, det kommer upp lite senare (kanske). Måste kila nu!
Ha en fortsatt bra dag, puss!

PS: Dagens outfit kommer upp senare.


jag just nu


RSS 2.0