31 januari 2011 - crime all day long <3



Crime Time från 17.00 till 22.00!
Sitter fast klistrad framför tv hela dagen. LOVE IT!!!!!


shopping på rea


"klänning" - Gina Tricot 49:-
Halsband - Gina Tricot 100:- (tror jag)


paranormal activity 2



kollade på denna med Annasara.


i dimman hos pettersson









29 januari 2011 - till familjen pettersson




Nu ska vi åka till familjen Pettersson i skara, trevligt! Pappa har på sig party outfiten och de coola galsögonen så nu drar vi! Blir nog jag som får köra bilen hem skulle jag tro. hehe.

Med lite lycka så kanske vi kommer hem med en resa bokad tillsammans :) hoppas!
Ha en bra lördag kväll! puss.

jag behöver er hjälp

Jag ska köpa en systemkamera.
Men det finns så många olika och de flesta utav er har säkert systemkamera, så ge mig tips! Jag behöver all hjälp i världen för jag kan inte sånt här. Hur mycket är jag beredd att lägga för att få en bra systemkamera? Vilket är det smartaste köpet? Hur mycket pengar behöver man egentligen lägga på en systemkamera? Vilket märke är bäst? mm. Jag kan ingenting sånt hära..

Ge mig tips, för det behövs! Vill helst köpa på elgiganten. 
Kommentera på!


Det här är en Sony Alpha, kostar 7 500 utan försäkring.
Är det ett bra pris? är det värt det?


svag för sånt här..


Friday baby!!!




look nice in black, NELLY.COM


crime time, inatt kan jag inte sova

Tv4 fakta är en kanal jag älskar och kollar på kanalen varje vardag då det är tema ”crime”. Mitt intresse för kriminalteknik och brottsutredningar kommer aldrig att försvinna. När jag sätter mig vid tven och börjar kolla på detta så kan ingen få kontakt med mig överhuvudtaget, det är känns precis som om den första sekunden det börjar hamnar jag i en slags bubbla jag inte kan ta mig ut ifrån innan allt är över. Jag måste kolla hur brutala brotten än må vara, jag måste veta vad det var som hände, jag måste ta reda på vem mördaren är och bevis men framför allt så måste ”jag” sätta in den jäveln innanför gallret. Om jag blir avbruten så är det svårt för mig att hitta tillbaka till att sluta tänka. Det är som en drog för mig, när den jäveln som har gjort brottet är instängd innanför galler och får en dom, då kan jag släppa taget.

Nu tänker ni säkert, shit va knäppt.. Ah, det kanske det är.. Men lyssna på det här. Hur intressant det än må vara så får man bära mycket skit på sina axlar pågrund utav allt som man ser. Varför? Jo, att få följa ett fall om kvinnor som blir sexuellt utnyttjad och efter det knivhuggna till döds, inte en gång utan oftast brukar det vara 50-90 gånger. Att få se när ungdomar blir skjutna eller brutalt mördade pågrund utav svartsjuka och andra meningslösa grejer, gör så att hjärtat stannar, aldrig några tårar men när man ser de nära och kära som är helt förstörda.. barn som blir mördade, ja då stannar hjärtat helt. Men jag väljer att göra det, jag väljer att sitta kvar bara för att jag brinner så mycket för dessa program.

Det jag såg idag fick mig att inse hur… jag kan inte ens hitta ett bra ord till det… hur sjuka människor det finns i världen, hur mycket ondska som finns överallt, så mycket hat. Min dröm har alltid varit att jobba inom polisen ”kriminaltekniker”. Men det som jag såg idag fick mig att hamna på botten.

Just nu är jag bara så himla förtvivlad och rent ut sagt förstörd.
11 åriga Rhys Jones var ett helt vanligt barn som älskade att spela fotboll. När man såg på videor så såg man vilket underbart och glatt barn har var. Man kunde inte sluta le när man såg honom skämta runt och krama sin familj. Den 22 augusti 2007 i Liverpool gick han till sin fotbollsträning, efter träningen blev han erbjuden skjuts hem från sin fotbolls tränare men han ville hellre gå hem i det vackra vädret. Han tog som vanligt samma väg hem som alltid men den här gången blev det hans sista. Han blev skjuten i bakhuvudet av en maskerad tonåring. Hans tränare och hans son, mamman, pappan och brodern såg honom dö på asfalten den dagen. De människor som gjorde dett borde ha avrättas, istället fick de några år i fängelse. Vilken jävla värld vi lever i...

Någonstans där tog det stop för mig, jag grät. En oskyldig 11 åring blev skjuten för ingenting… jag mår så dåligt utav det bara jag tänker på det. En elva årig kille! Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, men jag vet att i morgon kommer jag sitta där igen och kolla på nya brott. Jag vet inte hur jag ska förklara det men en sak som jag kan tala om är att jag brinner för kriminalteknik. Det gör jag verkligen. Det är fascinerande och spännande men samtidigt så sorligt. Var tvungen att skriva av mig.. för inatt kommer jag inte kunna sova



Rhys Jones


shopping på nelly.com

Nu har jag gått lös på Nelly.com! :)
Har aldrig shoppat kläder och skor online där, tycker att dom har väldigt konstiga storlekar på klänningar.. så vi får se om något passar överhuvudtaget.. är lite nervös för det. Eftersom det är en studentklänning jag har beställt och skor som jag är helt kär i.

Håll tummarna för att de passar, tänker inte visa dem förrän jag vet att jag kan behålla dem ;)


Tack/Thank you

Jag vill tacka er, för alla fina kommentarer ni skriver till mig. det betyder mycket för mig, mail som ni skickar också, fortsätt med det! Jag vill leva upp till era förväntningar, det hjälper mig mycket med era kommentarer. Ni är bra människor!

I want to thank you for all the nice comments you write to me. It means a lot to me, mail that you send also, keep it up! I want to live up to your expectations, it helps me a lot with your comments. You are good people!

27 Januari 2011 - gör fruktsallad



26 januari 2011 - fryser..



uuuuuh, vad jag fyser!
Idag på praktiken besökte vi en bondgård och stod ute i kylan i evigheter.. kände inte mina fingrar och tår där ett tag. Nu har jag kommit hem och jag har fortfarande inte slutat skaka.
SHIT VAD KALLT DET ÄR! överallt.

Nu ska jag kolla på crime på tv:en och ikväll blir det ett jobbigt pass på gymmet så jag blir varm och får svettas lite, härligt! :)


HM



Mascara - 175:-
Fondation - 150:-
Gloss Shine - 105:-


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA





PAPPA ÄR STOLT ÖVER ATT VISA UPP SIN KÄRLEK..
SOM ÄR SKICKAD FRÅN MILANO TILL LILLA GÖTENE.


25 januari 2011 - födelsedag + shopping

Nu ska jag och världens bästa åka till Lidköping och kolla i affärer. Känner mig väldigt shopping sugen, jag har inte shoppat på ett bra tag så nu är jag taggad. Kommer säkert inte hitta någonting för det men vi får se :) jag vet vad jag behöver iallafall. Smink och några nya jeans eller leggings. Skönt att veta att pengar inte är något problem ett tag framåt. :D 

Pappa fyller år idag, GRATTIS! Får se om vi hittar någon present till honom också.
Ha en bra dag, kanske vi ses på stan? :) 





school




23 januari 2011 - söndag.



Kom precis hem från ett härligt pass på gymmet, bäst att gymma på söndagar. Den fruktsalladen på bilen är bara för jag ska försöka förstärka mitt emunförsvar. Vi får se hur det kommer gå. Men så här tänker jag tillbringa kvällen :) framför tv:en.


shit, vad hände?!



Klockan ca 13.30 satte jag på ett avsnitt som heter Real World:New Orlieans, en timma efter satte jag på ett och ett till och nu sitter jag här och kollar på klockan med hakan hängandes. Vart i helvete tog tiden vägen? jag som skulle plugga. 5 Avsnitt senare lämnade jag min "hemmabio" och min underbara soffa när klockan var 18.00. Alltså.. ca 5 timmar senare.

Bra gjort sandra, you go!


22 januari 2011 - lördag gillas!




Hej! sitter här ny duschad i soffan och kollar på americas best dancecrew. Fan va grymma dom är. Aja, idag ska jag plugga och ikväll blir det att kolla på fångarna på fortet för Johan Palm är med, kan jag bara inte missa. Sedan mysa med okänd person. ehm. ah, så får den här lördagen se ut iallafall.
puss på er!


20 januari 2011 - overboard!



I’m overboard and I need your love
Pull me up
I cant swim on my own
Its to much
Feels like I’m drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver



I wish I were an angel, I wish I were you!








Så här har min och Malins kväll sett ut, menas med: inte en enda tråkig stund med den bruden alltså! Ni ser på bilderna vilken babe hon är, men tyvärr killar.. hon är upptagen ;) drömma kan man ju alltid göra. sliten som jag är och snygg som malin är bjuder vi ändå på bilderna! take it or leave it!

 Well, påtal om ingenting så kan jag ju meddela att jag inte ännu är fit like a fiddle = frisk som en nötkärna. När ska denna ständiga sjukan gå över? ska sova nu och hoppas på att min näsa inte ramlar av imorgon!
Godnatt puss!


18 januari 2011 - väntar på malin



Sitter här och väntar på malin som just nu sitter i bilen med min mamma. öhm, medans Annasara gör stön ljud och juckar på mig med sitt höve.. normalt? Vi ska färga underhåret på aset, och sedan kolla på någon mysig film eller nåt :) MYSIGT.

Ha en bra kväll allihopa, puss.


Hedrar den bästa bloggaren, enligt mig!

En person jag bara måste hedra, är vid namn Nemo Hedén (känd från kungarna av tylösand).
Vänta nu, låt mig förklara! Respekt är allt jag begär och ger. Läs i tystnad och håll era åsikter för er själva. Detta är min åsikt, jag står för det jag skriver!

Det här är en person som var kändiskåt och som fick sitt liv förändrat över en kväll. Det är en liten kille som har vuxit upp med svåra förhållanden och en missbrukare till far. Han har säkert fått sett sådant som vi drömmer mardrömmar om. En rad i låten som han har skrivit till sin pappa ” Minns du alla gånger när du körde mig i bilen? Med öl efter öl så vingla du ur filen . Din lilla pojke Nemo satt där som ett fån och trodde sprit i bilen var normalt, vilket hån!” Den meningen säger allt.

Vilken gripande, osäker, ostabil men stark människa den här Nemo är. Han har precis pratat ut i sin blogg om att han är alkoholist. Han har skaffat hjälp och försöker nu vara så nykter som möjligt, flickvännen har han vid sin sida. Jag tycker det är helt underbart att han har skaffat en flickvän, det visar stor förändring. Varför säger jag då allt det här? Hur tror jag att jag känner Nemo bättre än vad du gör? Jo bara för du som inte läser hans blogg, kan inte säga att du vet hur han är genom att kolla på ett sådant flippat program som kungarna av Tylösand. Jag skulle nog inte riktigt känna mig så hemma och bekväm där, jag menar.. det är ett fucking tv program, komigen!

Han blottar hela sitt liv, tankar, känslor och åsikter i sin blogg som är en utav Sveriges största bloggar. Han vänder sig alltså till flera tusen människor och berättar precis allt. Skulle jag ha stake att göra det? Nej, det skulle jag verkligen inte göra. Det krävs mod. Respekt kallas det, den här killen är inte och leka med. Han är en stark men även en sönder och sårbar människa som försöker göra det bästa utav situationen. All heder åt honom, all stöttning åt honom.



Läs hans blogg och hans 100 texter han lägger ut där man får ta en del utav hans vardag och känslor. Texterna är bland de vackraste, sorligaste men också häpnadsväckande jag någonsin läst i hela mitt liv. Ni som följer min blogg vet att jag älskar texter. Jag dör för hans texter varje dag. Om ni går in på hans blogg och läser texterna så vet ni att den människan ni får se i bloggen kan ni inte ens jämföra sig med den Nemo som finns på våra tv skärmar. Enligt mig driver han den bästa bloggen i Sverige idag. Jag har bara en mening kvar att säga och det är: skägg, vad han förtjänar mer!


Mitt bästa bloggtips jag kan ge er, tro mig: TRYCK HÄR!
Tveka inte, gör det bara! :)


17 januari 2011 - 60 st glosor



Gick inte till skolan pågrund utav att jag var sjuk förra veckan och nu får jag reda på att jag har 60 stycken glosor i engelska B som jag ska kunna IMORGON! a tjena... fuck heller att jag kommer kunna dessa ord. Ord som jag inte ens har hört förut, ord som jag inte ens visste existerade. Sånt här gör mig förbannad och så jävla trött. Fan för detta alltså :) haha.

Lika bra att sätta igång direkt och kanske dygna inatt? vad sägs som det? då kanske jag kan iallafall 30 utav 60 glosor imorgon. Okej, vi säger väl så! Illa tvungen. ÅÅÅH.


16 januari 2011 - söndags mys






Hej! Idag är det söndag och precis som alla andra söndagar för mig blir det att plugga och sitta framför tvn och mysa! :) Jag har redan bokat tvn från klockan 18-21 idag eftersom programmen som är över går då. Detta kan man ju bara inte missa! Nu ska jag plugga vidare och sedan sätta mig och spela lite CS.

Ha en mysig söndag, bye.


me like



Blir så glad utav dessa två barn som är så otroligt talangfulla, herregud.
Jag dör, de börjar sjunga 0:30 sek.


15 januari 2011 - godis



Ska åka till ica nu och köpa massa godis och pepsi som jag ska ha framför skräckfilmen som jag laddade ner nyss, tror den heter "now comes the darkness". Håller tummarna för att jag får sällskap med Annasara. Skulle egentligen åkt pulka idag med killarna, men får hoppa det pågrund utav att jag inte är frisk ännu.

Ha en bra och mysig lördag! puss


14 januari 2011 - kan inte beskriva..

Nu är det fredag, äntligen. Jag kan inte beskriva min vardag eller hur jag känner mig nu för tiden, jag är säker på att detta är någonting jag kommer få dras med länge och det trycker ner mig varje dag.. önskar att jag någon gång blev helt frisk och inte går med massa med skit hela tiden. Jag orkar inte med detta längre, jag vill känna mig frisk för en gång skull. Nu har jag smittat mamma så nu är det hon som får ta på sig skiten, blir så arg på mig själv ibland. Fick också tacka nej för en mysig kväll med Jessi idag, döda mig.

Idag blir det bara att ta det lungt och försöka bättra mig, ikväll blir det väl OC för hela slanten och självklart "brott i USA" som jag bara dör för!


13 januari 2011 - look at you






10 JANUARI 2011 - godnatt!



Jag blir bättre och bättre för varje dag som går. Jag kan gå nu utan att näst intill ramla ihop så det känns bra. Jag äter igen, det tog ett tag innan jag kunde stoppa i mig någonting. Lung inflammation önskar jag inte någon :)  Imorgon börjar skolan igen, och jag är inte tillräckligt frisk för att ta mig dit. Det blir en dag extra på jullovet för mig och det känns skönt. Får sattsa på att kunna ta mig till praktiken istället.

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt.


10 JANUARI 2011 - FÖDELSEDAGSPRESENTER


1.

OC BOX, SÄSONG 4
2. MASSA GODIS
3. PENGAR TILL SYSTEMKAMERA
4. PRESENTKORT PÅ DIN SKO


one tree hill season 8 premiär idag!



Påminnelse: Idag börjar första avsnittet ur One Tree Hill season 8!
Tid: 18.00 kanal 5


8 januari 2010 - min födelsedag


19 kalla vintrar!


life looks better in spring



godnatt

Här är det ingen pigg och fräsch sandra som ligger där ska ni veta. Usch och fy. Får helt enkelt bjuda på den första bilden iaf. Ögonen uttrycker precis så som jag känner mig. Orkeslös och allmänt sorgsen. Mina dagar spenderas på mitt rum i min säng och jag är fruktansvärt trött på det! 

Hoppas ni har haft en fin och bra dag.
Godnatt.




6 januari 2011 - levande död.



Ni ser bild nummer två? så ser min vardag ut nu för tiden. Jag orkar varken äta, stå upp, prata eller ens ta mina mediciner. Stor del till varför jag inte hör av mig så ofta längre, har egentligen inte ork till något annat än att sova. Det är inte skönt att vara levande död, tro mig.

Ville bara kika in här och berätta att jag fyller år på lördag, weei! Så pappa har precis beställt oc boxar till mig, äntligen kan jag kolla på så mycket oc jag vill! love it.


shoe fashion




Jag tycker det är lite coolt men ändå fult. Victoria Beckham bär dem, då måste man ju bara tycka det är ser bra ut? eller...


new in


149:- (tror jag)


3 januari 2011 - glad att ni stannar kvar

Ja, jag lever. Har bara inte haft tid och orken att blogga. Det är så mycket som händer nu, även om jag har jullov så är det antingen jobb som står på schemat eller så är det att träffa kompisarna, sena kvällar/nätter osv. Men ska försöka komma igång lite nu.

Hur är det mer er? hoppas det är bättre än vad det är med mig iaf. Jag är lite halv sjuk och det har jag varit i snart 3,5 veckor nu. Nätterna består utav hosta och dagarna består utav orkeslöshet. Nog om det. Idag har jag varit i skövde och shoppat! Det jag har köpt kommer upp snart.

Glad att ni stannar kvar. Puss på er!




1 jaunari 2011 - första dagen på det nya året!

HELLO 2011! :)
Hade ni en bra nyår igår? det hade iallafall jag, idag är jag riktigt sliten och ska inte göra något annat än att kolla på one tree hill och käka sånt onyttigt jag inte kunde göra igår. Har jag nämnt hur mycket jag älskar one tree hill? nej, det har jag nog inte gjort, men det går vi in på en annan gång. hah.

Nu är det ett nytt år.. och jag hoppas verkligen att detta året kan bli en av det bästa i mitt liv. Jag har så mycket framför mig nu. Studenten ligger runt hörnet, london väntar på oss, jobb och pengar kommer tjänas och utomlandsresor som kommer slå det flesta. Jag ser fram emot detta året, mer än vad jag någonsin gjort förut. Välkommen 2011, behandla oss väl. 


 


HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0