am in love

VIILKEN JÄVLA TALANG. Här är klippet som jag lovade er. Detta är från Turkey's got talent, killen heter Kaan Baybang och är 12 år gammal. Han kommer att dansa till Michael Jackson. Han är helt ofattbar, finns inga ord. För er som är Michael Jackson fans förstår mig, (hoppas jag).. när jag säger att när man har sett den här killen live kan man dö lycklig.. typ lite så känner jag ♥

Lägger upp när han dansar i finalen i helgen, det bästa av allt. Han är så grym.

PS
: Killen stammar, han har svårt att tala. Ifall ni undrar varför det låter lite konstigt. Ta er tid och kolla på hela klippet. Enjoy :)


31 mars 2011 - gåshud

Kunde inte sova inatt..

Alltid innan jag går och lägger mig brukar jag kolla runt på youtube och hitta massa roliga saker att kolla på, igår hittade jag ett klipp som fick mig sömnlös inatt. Ni vet att jag älskar Michael Jackson och detta klipp har mycket med honom att göra men det jag inte kan släppa taget om är killen som är med i detta otroliga klipp, han är fantastisk! ♥ Jag kommer lägga upp klippet ikväll. Om ni är Michael Jackson fans kommer ni inte bli besvikna. Guud, har haft gåshud i timmar nu!! 

Då har ni något att se fram emot ikväll, nu ska jag ut i regnet och möta upp Gustav för lite snack.
Vi hörs senare ♥


tacos

Hejsan svejsan!

Ledsen får dålig uppdatering idag ska bli bättre. Haft så mycket för mig. Kom nyss hem från ett härligt pass på gymmet och titta vad som stod och väntade på mig när jag kom hem.. Tacos! Kunde knappast inte bli bättre precis vad jag behövde och självklart pepsi också.

Nu ska jag njuta av maten och sedan gå och sova för ska upp tidigt imorgon.. Godnatt! ♥



true


dagens look




Jeans shorts - ?
Kofta - Gina tricot
Linne - HM
Klocka - Ur&penn
Skor - din sko

30 mars 2011 - myser

Godmorgon!

Så himla skönt att vara ledig på onsdagar, bästa dagen på hela veckan nästan. Sov ut riktigt länge idag. Emma var hos mig sent i går kväll och kollade på film och myste, hon valde Step Up 3 så den fick det bli. Bra val! :)

Idag ska skriva klart mitt tal som jag ska ha i svenska nästa fredag, sedan kolla på mord i sinnet och ikväll blir det bodystep på gymmet och kanske en promenad i det fina vädret. Härlig dag det här ♥ Lägger upp dagens outfit sen.




Myser i min onepiece


dancing is a lifestyle

Nu drar jag och Emma till gymmet och dansar, idag blir det bodyjam som står på schemat! Taggad till tusen för det är så himla kul och svettigt. Emma kommer snart med bilen så det är bäst jag beger mig, vi ska njuta lite på relaxen också efteråt :)

Efter gymmet blir det ica och sen följer Emma med mig hem för att mysa framför en film hela kvällen. Lovat henne att idag blir det ingen skräckis.. även om jag skulle vilja det. Lovat att hon får prova min onepiece också. Känner att jag lovar lite för mycket här ;)

Vi hörs senare ♥






Bjuder på konstiga bilder där mina ögon är fucktup!


29 mars 2011 - born this way



Maglinne - BikBok
Kofta - Gina Tricot
Halsband - Gina Tricot
Leggings - Gina tricot

bästa filmen

Ladda ner Karate Kid här, och kolla på den redan ikväll! Do it.








28 mars 2011 - sleepless

Hej på er!

Antar att vi alla är lite trötta idag? Imorses kom jag knappast upp, känns som jag inte har sovit en enda blund i natt.. inte så konstigt när jag egentligen fick gå upp klockan "05.00". Det är alltid lite jobbigt första dagen när det har blivit sommartid, man vänjer sig nog snart :) 

Mina ögon svider pågrund utav trötthet och våren så jag ska ta och lägga mig och blunda lite. Tänkte kolla på Karate Kid sen eftersom jag inte kan få nog utav den filmen! Självklart med min one piece ♥ 


Smygkort som Emma tog på mig i skolan


tell me this night is over



Ligger här i min säng och myser med min one piece, helt besatt av den! Känner mig inte så pigg just nu.. Nu börjar det, nu får jag  ta skit för att jag var ute en hel dag i det fina vädret igår. Min hals är svullen, min näsa rinner och jag kan inte svälja. Hoppas jag mår bättre imorgon för inte kul att gå runt i skolan med skiten.. (a) Kände på zumban att jag är svagare.

Nu ska jag ta och lägga mig och lyssna på michael jackson, han släpper ny skiva i December, har hört att låtarna ska vara dom bästa någonsin! Godnatt ♥


one piece

Tro fasen jag köpte mig en one piece! Har ju gått och suktat efter en sådan i flera månader nu och äntligen har jag en alldeles egen. Det var jag och malin som kom hem med var sin jump in igår.

Det är det bästa köp jag har gjort efter min systemkamera, kommer bo i denna. Super skön, verkligen värd alla pengar. En bakis och slappis dag som denna är den perfekt ♥ ps. den är knall-lila!

Pris: 1 500





27 mars 2011 - sommartider

Sommartider hej hej, sommartider! ♥

Godmorgon! Vad konstigt det känns när tiden bara rinner iväg, idag är det sommartider och den här dagen kommer vara slut lika snabbt som den börja känns det som. Sitter här och myser med Annasara framför Vampire Diaries.

Dagen består utav plugg, big brother och gym. Ska visa er dagens outfit senare också!



Jessi och Linn igår på tåget


hemma

Nu är jag hemma från Göteborg, har haft en helt underbar dag tillsammans med Malin, Jessi och Linn! Vi har gått på stan och shoppat och ätit god mat på en jätte fin resturang och massa mera.

Vi var ju inne i one piece affären, shit va massa fint det fanns, fast tycker inte riktigt en sådan passade på mig.. Men här är några bilder från när vi provade.. tror ni någon köpte? Det får ni reda på imorgon!

Nu ska jag göra iordning mig för fest ♥






nelly.com

Det närmar sig med storsteg till studenten, några få månader kvar. Tänke tipsa om sjukt fina studentklänningar från nelly.com :) Helt underbara är dom! Gå in dit och kika lite, ni blir inte besvikna.




26 mars 2011 - göteborg med brudarna

En hel dag i Göteborg med brudarna! ♥

PS: Tips om studentklännigar kommer upp senare.
DS: Jessi är best.


nu ska vi sova



Nu ska jag och "the grudge" sova :) Imorgon blir det göteborg med brudarna!
Godnatt! ♥


25 mars 2011 - äntligen fredag!

Hej!

Äntligen är fredag här! Vad jag har längtat till denna helgen. Efter skolan kommer Jessi hit och sover hos mig. Kommer mysa med godis, chips, dricka + film och kanske malin också? Får smsa tösa imorgon. Men anledningen är för på imorgon går vi upp tidigt och tar tåget till Göteborg för shopping hela dagen med dom bästa.

Ni kanske förstår vad jag är ute efter? Har ni någon idé? Den som gissar rätt får en länk tills sin blogg! Så gissa på. Hoppas verkligen också att jag kommer hem med det jag önskar. Ni måste hjälpa mig att hålla tummarna! ♥

Vi hörs senare ikväll!


promenad i vårväder

Gick en promenad med mamma i det fina vår vädret! Gick ända fram till götene men fick gå en annan väg för kenza skor har kommit in på JA skor i götene, så jag kan inte gå förbi där. Eftersom jag känner mig för bra så att jag vet att om vi skulle gått förbi där skulle jag vara 1000 fattigare nästa sekund, haha :)

Jag bor i mina solglasögon nu mera och det är jätte jobbigt, har fått en fråga "varför går du runt med solglasögon varje gång jag ser dig, även fast det är mörkt ute?" Ja, kan komma in på det imorgon eller någon annan dag. Förstår att det kan vara lite konstigt och jag känner mig själv konstig som går runt med solglasögon även om det är mörkt ute, men berättar mer om det en annan dag! ♥




                                  Min nya vårjacka som jag har köpt, älskar den mörkblåa färgen!


båstad 2011

JAAAA!!!! Vi fick huset igen för typ 18 gången i mitt 19 åriga liv! Båstad 2011 säger jag bara, gud va roligt vi kommer och ha. Båstad är mitt andra hem och kommer alltid att vara, finns ingen bättre plats att åka till på sommaren. Det är där allt händer, det är där alla spännande människor finns. Vart man än vänder sig traskar det runt omtalade och kända människor.

Kommer ni ihåg när jag bloggade från Båstad i somras? Ska bli så kul att få göra det igen! :D
Har till och med en kategori som heter "Båstad<3" Gå in och kika där vettja!


never say never

Två stycken bilder från bion igår. Hur mysigt är det inte att gå på bio? skulle göra det varje dag om jag kunde. hehe, nästa bio får nog bli den omtalade filmen sanctum.

Idag ska jag plugga och sedan försöka ta mig till gymmet för att träna! Vi hörs senare <3 



24 mars 2011 - mord i sinnet

Hej på er!

Vaknade upp med världens huvudvärk.. måste vart från bion igår, fick skicka iväg ett sms till skolan och säga att jag inte kunde komma. Hade inte så viktiga lektioner idag så det var tur. Kunde iallafall inte somna om så jag gick upp klockan sju i morses, känner mig ändå ganska utvilad. 

Nu ska jag sätta mig och kolla på Mord i sinnet! Jag köpte två stycen boxar till mamma nu när hon fyllde år. Det var det bästa köpet jag har gjort på längen. Om ni är intresserade av brott, mord och utredningar mm nu lät det jätte konstigt men ni fattar vad jag menar. Då är detta filmer för er! Hästlängder bättre än Wallander, Beck, Criminal minds, Bones, Mord i midsomer, The mantalist, CSI... ah jag kan fortsätta i evigheter!

Vi hörs senare ♥




got the bieberfever

Vi har fått feber. Bieberfever har vi fått! Ingen snack om saken. Har nog aldrig kommit hem med så ont i öronen som jag har just nu, fjortis brudarna skrek sig igenom hela filmen, aldrig varit med om något liknande. Haha, blev riktigt arg där ett tag, men jag förstår dom! Lite roligt emellanåt också :D

Filmen var underhållande, vacker och gripande. Man blir förvånad över hur mycket en 16 åring får bära på sina axlar varje dag, imponerande. En del tunga artister som var med och massa otroliga klipp från konserter. En film som är jävligt värd att se om man är ett bieber fan, om man inte är så går det också bra och se på den för den är så underhållande! :)




Fast vi är glada innerst inne, vi är super glada efter filmen, lovar! Har bara fått lite "feber" förtillfället ;)  


på bio med syster

Ville bara kika in och visa er trailern till filmen jag och syster ska se på nu.

I Justin Bieber: Never say Never, får vi följa den unga storstjärnan under hans utsålda My World-turné sommaren 2010. Förutom Bieber själv, medverkar även Miley Cyrus, Jaden Smith m.fl. Vi får också se intervjuer med fans och andra som följt fenomenet Justin Bieber från början av hans karriär, bl.a hans mentor, Usher.

Berättar när jag kommer hem hur jag tyckte den var, jag har höga förväntningar på denna eftersom den har gått om THIS IS IT med Michael Jackson. helt otroligt egentligen.



23 mars 2011

Godmorgon! :)

Försöker se pigg ut på bilderna men syns ändå att jag inte är utvilad. Om man har en syster som stampar runt som en elefant på morgonen så är det inte så lätt att sova. Får väl tacka henne ändå för jag har massor av plugg och göra som jag ska sätta mig med nu. Härlig morgon frisyr man har!

klockan 17.00 ska jag och Annasara på bio, Justin Biebers film: Never say never. kommer bli så mysigt! <3
Nu ska jag städa lite i mitt rum och sedan sätta mig med plugg, vi hörs sen! puss




roadtrip till ica

Jag och syster tog en trip till Ica och kom hem med ett antal feta grejer! Haha, med det menar jag onyttig skit. Ser för rolig ut på endel bilder, koncentrerad på godiset då drar jag bakåt mitt ansikte på ett roligt sätt. Ja, godiset är till imorgon då det blir bio, för idag ska jag träna så jag kan stoppa i mig massa skit imorgon! ;)






kär i earcuffs

Gooooosssh! Någon mer än jag som har fastnat för earcuffs?! Jag är helt kär i dom. Det är skit snyggt, tycker alla ska bära en sådan där! För man behöver inte ens ha hål i öronen för att ha en sådan där. Super!

Jag har en själv, tänkte visa upp den snart kanske? Jag tycker att Style By Tyra har dem snyggaste earcuffsen. Sen finns det några fina på glitter också. KÖP EN, NI KOMMER INTE ÅNGRA ER! :D



testing, testing

Hej! Testar min webbcam och får in massa konstiga kontraster. Ser typ ut som jag är gjord av porslin hur jag än gör. Ser jätte konstigt ut.. måste ni hålla med om ;) haha. Så himla skönt att den här dagen är över, hade nyss engelska nationella, usch vad svårt det var men tror jag lyckades ganska bra.

Nu ska jag kolla på The secret life of the american teenager, en ny serie som jag har hittat. Inte bra, inte bra. Helt sjukt hur seriegalen jag är! Ikväll blir det zumba och imorgon är jag ledig hela dagen! Underbart.



Måste se till och fixa webbcamen, så här konstig kan man inte se ut, haha


mobil blogg

Hej, första gången jag bloggar från mobil. Skulle bara testa :) nu ska jag ha uppsatts i engelska. Önska mig lycka till! :)

beställt biljetter

Äntligen har jag fått tag i biljetter. Imorgon ska jag och Annasara på bio och kolla på Never Say Never Justin Biebers film. Hört så jävla mycket bra om den filmen så måste ju bara se den! :) Tar med mig syrran självklart.  



at night when the stars light up my room



Ligger så skönt här i min säng. Det enda som stör mig är att jag inte kan sova lungt inatt eftersom jag har uppsatts skrivning imorgon i Engelska och en inlämning som ska lämnas in som jag tvivlar över. Ah, alltså om jag har gjort på rätt sätt. Aja, min säng är skön iallafall.

Får väl säga godnatt till er och hoppa i säng på riktigt, ska ta mig lite och äta först. Kanske orkar man med och kolla på big brother också, tre nya brudar som kommer in idag ju.
Godnatt! <3

the girl behind the mask


21 mars 2011 - vårdagsjämning





20 mars 2011 - tar ledigt

Hej på er! Har ni haft en bra helg? jag har iallafall haft en super bra weekend! Igår kom ela släkten hit + Emelie för mamma har fyllt år, så vi firade för fullt här hemma. Sen åkte jag och Emelie till gatuköket och sedan vidare till Västerby där det var innebandy turnering och massa roligt. Härliga folk man träffade. 

När vi kom hem så höll festen fortfarande på. Så vi kom i säng sent i natt jag och Emelie. En bra lördag! 
Idag ska jag ta en liten paus från bloggen. Jag har så mycket att göra, gymma och bara slappa framför tven. Men vi hörs imorgon igen! <3

 


this is for you, malin


new in

Var i skövde med jessi igår, självklart blev det lite shopping. Hittade den här fina transparenta tröjan och halsbandet på gina tricot. Kommer användas flitigt på alla ute kvällar, kommer ha den till en svart bh under och sedan leggings. kommer bli najs!




Tröja - Gina Tricot
Halsband - Gina Tricot


18 mars 2011 - musikal ikväll

Godmorgon! Håller på och göra ordning mig inför skolan och en väldigt rolig kväll i skövde med Jessi och Anton. Vi ska nämligen kolla på en musikal som heter RENT i skövde, någon som har sett den? Jag har typ aldrig varit på musikal så det ska bli spännande.

Åker direkt från skolan till skövde så vi kommer inte höras förrän sent ikväll. Tänkte kolla lite i affärer också innan, (säg ingenting till mamma, hihi) Ne, men ska bara kolla efter bikinis. Hoppas jag kommer hem med någon fin jag kan ha i båstad i år.

Tar bilen till skolan idag sen får jag se om jag åker buss till skövde eller om jag vågar ta bilen, det är inget roligt väglag idag och mamma är lite orolig så vi får se hur jag gör. Tror det blir buss ändå, känns säkrast.  

Ha en jätte bra fredag! :) 


 

black and white


I am Number Four

Ännu en film med Alex Pettyfer, snyggingen! Den här filmer verkar super bra, kanske inte världens bästa trailer men tror filmen kommer äga! Kommer nog komma bättre trailers om ett tag. Den snyggaste skådespelaren genom tiderna är ju med så... kan inte bli allt annat än bra! ;) hethethethet är han.

vid ca 1.41 dör man lite <3


vaxat mig

Nu är jag hemma från både gym och vaxning. Att vaxa sig är en marrdröm, det är en vidrig smärta. Det gör så ont att efter en halv timma så kommer man till den maximala smärtgränsen som man har, och då är det bara att stå ut. Haha, ja herregud fattar inte hur jag kunnat ligga i nästan 1 timma och 40 minuter och bara pinats lixom. Men nu mår jag bra och jag känner mig snyggare än någonsin ;) ny människa. 

Nu ska jag sova, imorgon blir det bad på gympan och sedan blir det massa plugg som jag måste ta tag i.
Godnatt!



my closet

Jag har ju lovat er att visa min garderob och nu tänkte jag ta tag i detta. Den första garderoben är den som är inne i mitt rum och den andra som jag tänker visa är precis utanför mitt rum. Jag har ju så mycket kläder att de inte får plats någonstans.. därför behövs det två stycken garderober! Gillar garderober som man går in i, mycket bättre och smidigare tycker jag :)


Den första






Den andra (mycket större)





Där ser ni en glimt av min student klänning ;)



lifeclub

Nu ska jag till gymmet och träna Bodystep. Det är ett bland det roligaste passen på gymmet men utan tvekan det jobbigaste, krävs mycket energi för att ta sig igenom ett sånt pass och jag gör det ibland inte men för det mesta brukar jag klara mig ganska bra tills jag ramlar ihop på slutet. Men det är ett jätte bra träningspass och väldigt roligt!

Det är stepbrädor blandat med dans, kondition och en helvetes styrka i både armar och ben :)

GLÖM INTE ATT NI FÅR EN TITT I MIN GARDEROB IKVÄLL.





16 mars 2011 - mycket att göra

Nu på morgonen har det varit lite stressigt.. Somnade så himla skönt igår, var super trött och vaknade upp ungefär vid 10.30 imorses. Jag är ju ledig på onsdagar från skolan, vet inte vad jag skulle gjort om jag inte var ledig en dag i veckan. Så skönt! Men nu på morgonen har jag fixat alla sysslor. Mamma skrev ett fint brev till mig vad jag skulle göra: Hänga upp tvätt, sortera block och papper i röda rummet och gå till Lollis (min kanin). Det är det jag har haft för mig. 

Nu ska jag sätta mig och plugga och sedan kolla på Heroes och fortsätta på mina god saker som blev över igår. Ska också göra ordning så ni får se min garderob eftersom det inte blev av i onsdags eller igår för jag fick åka och jobba. Vi hörs senare!



en återställare

Nu efter gymmet behöver jag en jävlans återställare.. känns som om jag ska svimma så fort jag ställer mig upp. Så nu blir det Mord I Sinnet och massa gott. Det har jag förtjänat.






impuls sådära..


Ja, några klick så hade man klickat hem den hära godingen. Egentligen har jag sagt till alla att det kommer ta långt tid innan jag skaffar mig en touch, för jag hatart så. Men så blev det ju inte.. ne inte alls. Men nu har jag och syrran en likadan så hon får lära mig hur mobilen funkar för jag är kass när det gäller sådana hära mobiler. 

OBS: Får be om förlåtelse redan nu till de jag smsar med. Kommer nog vara ganska dryga och konstiga sms ni kommer få, men det får ni leva med till jag har lärt mig. Ge mig tid. Tack. 




Min och Annasaras mobiler.


15 mars 2011 - Esel calling

HejHej! Hinner egentligen inte skriva nu för jag måste packa eftersom Emma kommer snart och hämtar upp mig för vi ska till gymmet och träna, idag blir det bodyjam! Ser fram emot detta mycket. Det är som dans med lite blandat street mm. Super kul! 

Här sitter Emma på våran roadtrip och ber till gud? Eller vad gör hon egentligen? Kanske ber att inte dö på vägen eftersom det var jag som körde bilen. Den här tjejen alltså, underbar på alla sätt och vis. Ja, bilden talar för sig själv.Händer alltid något spännande när hon är i närheten. Ville bara säga det. Nu måste jag kila för nu tutar hon på mig. 


tror inte mina ögon

Jag har sett mycket sjukt alltså, men det här är ju helt sinnes. Jävlar vilken kille!
Han kommer göra samma grej i två minuter typ så spola fram efter ett tag och sedan kolla
på när killen spänner sig. Jag tappade hakan där ett tag alltså, sådana magmuskler har bara barbie ken typ.
Fasen, va sinnes.



JOBB

Nu åker jag iväg och jobbar 17.00 - 21.30 :) vi hörs om några timmar igen! puss.


14 mars 2011 - pic

Weeeeiii, fick VG+ på min Engelska B redovisning, super nöjd! Be proud of me. Jag är iallafall det. Haha. Nu ska jag ta mig lite pepsi och sedan sätta mig vid tven och kolla på lite crime time, brott och mord. Jag har iallafall köpt ett himlans impuls köp, som jag förhoppningsvis kommer visa upp imorgon! Jag som sparar till en One Piece..   

Tänkte visa min kära garderob ikväll.. vet att det finns några utav er som vill se den. Ska vi säga så? ;) Okej, då har vi en deal, klockan 19.00! 
FLYTTAT TILL IMORGON ISTÄLLET!

Här kommer resten av bilderna från 100 dagars på mangos i onsdags :)








mingel bilder




bikinis



Nu börjar Bikinis komma in i affärerna. Älskar bikinis, så himla fina och söta! Tycker HM har dem bästa faktiskt, och dom snyggaste för den delen också. Vänta några veckor till sedan blir det att shoppa bikinis! :) Ge mig sommar nu tack. Ge mig gran canaria nu tack. Ge mig Båstad nu tack. Ge mig.

gymmet

Nu sticker jag till gymmet och dansar lite zumba, känner mig riktigt taggad idag. Gjorde step test på gumpan i torsdags och min kondition har förbättrats med hästlängder, så himla skön! :D känner mig stark. Nu kör vi.






new



13 mars 2011 - sunday bloody sunday

Söndag är väl ändå en väldigt bra dag på veckan. Slappar dagen entlig mig och jag är väldigt bra på att slappa, nästan lite för bra ibland. Men ikväll blir det zumba på gymmet som vanligt med Emma :)

Melodifestivalen igår var väl lite sådär. Hade hoppats på att Swingfly eller Danny skulle ta hem det, blev chockad när det var Eric Saade som vann faktiskt. Men han kanske kan göra bra ifrån sig utomlands. Ja han funkar ju som vinnare iallafall, bättre än om Sanna Nilsen skulle vunnit.


Puss från mig och syster


got to love jaden smith

Har ni sett på karate kid? Jag älskar den filmen, vet att det finns massor av karate kid men den med Jayden Smith är den enda jag sett. Vilken kille. Vilken talang han har, helt otrolig. Kan detta vara den bästa film som gjorts 2010? ja, jag tycker iallafall det. Man måste ju bara älska honom. Jaden Smith. Ser fram emot massor av filmer med honom.

Att ge sig på Karatde Kid den första filmen man spelar in, förtjärnar man en Oscar för. Det är stort. Eller vad säger ni? :) Han är fan kung i mina ögon!
 


12 mars 2011 - lördag



Godmorgon! Idag tog jag en lång sovmorgon, det behövdes verkligen. Nu på morgonen har jag och Annasara kollat på vampire Diraies och ett Big Brother avsnitt. Nu ska jag fortsätta slappa framför tven eftersom jag har en fri helg utan plugg, helt underbart!

Idag händer det inte speciellt mycket. Ikväll blir det melodifestival och massa mys. Ska försöka blogga så mycket som jag kan idag, ska visa er lite nya inköp :) 

 


11 mars 2011 - natti

Kan först och främst börja med förlåt för dålig uppdatering guys. Men har inte haft tid och orken idag. Direkt efter skolan gick jag och emma till gymmet för att bodystepa sedan blev det belöning på ica, åkte hem och duscha sedan till Emma och Albana och kollade på en skräckis och myste tillsammans.

Nu är jag så trött att jag inte kan hålla upp ögonen längre, ser knappast vad det är jag skriver. Men imorgon ska jag gottgöra er, jag lovar. Äntligen är det fredag och man kan börja leva igen.. känns det som. Nu ska jag sova så hörs vi imorgon. NattiNatti!!



Albana och Totte hos Emma på filmkväll


school



me and my girl yesterday



gårdagens







10 mars 2011 - nu big brother

Ja, vad ska man börja med... Hej på er förresten! Idag mår man som man förtjärnar. Trött och ögon som rinner hela tiden. usch, ligger nu i sängen och ska kolla på big brother. Vem tycker ni ska vinna? Martin är iallafall min favorit så himla skön så man dör ibland. haha.

Gårdagen då.. 100 dagars på bogrens var ju roligare än på mangos iallafall men förfesten jag var på var jätte rolig. Sen gjorde jag väldens störta misstag att missa att det var onsdag och inte lördag som jag trodde -_- Bussen gick 05.30 hem. Fick ringa och väcka mamma så hon fick komma och hämta mig redan vid 00.00. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt morsan. Jag och bussar kommer aldrig gå ihop.

Roligaste idag: Fille kom full till skolan. Kunde inte blivit bättre :D





100 dagars på mangos


fixar inför kvällen

Nu gör jag iordning mig för kvällen. Ni som har missat så är det 100 dagars idag på Mangos i Skara. Med italensk maskerad, så man ska ha sådana där snygga maskar på sig. Jag visar upp min senare. Ska ta bussen senare in till skara för det är förfest hos Lisa. Kommer bli jätte roligt!

Lovar att vara duktig med kameran idag, eftersom alla kommer vara så snygga! :D




beastly

Gåshud.Gåshud. Vet inte vad jag ska säga. Är inte skönheten och odjuret den bästa disney filmen?? Jag älskar den. Nu kommer det en exakt likadan fast inte i disney utan i vanlig film!

Den hade premiär i USA den 4 Mars, kan knappat vänta tills den kommer till Sverige! Kan kolla på trailern 100 gånger och ändå aldrig tröttna.

Alex Pettyfer hur snygg är han inte? Vansessa het som vanligt, Mary-Kate levererar som vanligt.
Kanon skådespelare!


9 mars 2011 - godmorgon



Godmorgon! Så skönt att vara ledig från skolan idag, man behöver en extra dag i veckan ledig om man ska orka med skolan alls. Nyss vaknat och dagen ser ut som om den kommer bli toppen.

Idag ska jag plugga lite, kolla på big brother och på heroes. Äta lite gott som jag köpte på mig igår och ikväll blir det party som aldrig förr. 100 dagars på mangos ikväll!!!! ses vi där? :)


zumba

Ja, zumba älskare som jag är så ska jag iväg på ett pass på gymmet nu. Vi hörs senare när jag kommer hem. Ska passa på att köpa på mig lite gott och onyttigt på ica som jag kan ha imorgon då jag är ledig från skolan :)



new in

Köpte en jätte söt sommartopp i helgen. Den är från gina tricot. Köpte en till som ni får se någon annan dag.
Blir skit snyggt till ett par jeans shorts och gladiatorskor.



8 mars 2011 - vårkänslor

Hejsan! Allt bra? med mig är det toppen, känns så skönt att den här dagen är gjord och imorgon är man ledig, det behövs verkligen! 100 dagars imorgon som jag taggar massor. Men nu ska jag göra mig lite tacos och fixa andras bloggar och slappa framför tven. Hur härligt är inte dagens väder eller?! Även fast det blåser kallt här i lilla götene så känns det som om våren är påväg, det måste vara så. Kanske tar en promenad i det fina vädret senare.

Den söta toppen jag har på bilden köpte jag på knalleland, ska visa upp den senare. Perfekt att ha på sommaren och alla utomlandsresor jag har framför mig :)

 



drunknar i plugg

Tror jag aldrig tagit mer oseriösa kort än dessa två. Det ser ut som om jag nyss vaknat upp efter en festande natt när jag egentligen varit på gymmet med syster och tränat skiten ur mig. Det ser ut som om jag inte riktigt vet vad det är jag ska göra när jag sitter här och pluggar som en jävla dåre. Vilket fån jag är. Bilden får symbolisera precis så som jag känner mig idag.. Orkeslös. Tom. Fråga mig inte varför jag drar i håret det enda som räknas att jag druknar i plugg just nu. Ja ni hörde rätt, drunknar. Det är därför jag inte kan bjuda på något annat idag än mig själv utsliten och har ett leende jag egentligen inte menar.

Tänk på studenten sandra, tänk att det är in i det sista nu. Leverera på proven och bevisa att du kan gör det här! Komigen nu. Jag tror på dig.



nytt korsörhänge

Det örhänget jag har längre upp på örat har jag haft sedan jag var 15 år. Finns inget i världen som kan byta ut det hjärtat som jag har där. Kommer alltid att hänga och dingla där. Men det är roligt att byta ut örhängen där nere på örat och kors är ju det som är snyggast tycker jag.

Köpte mig korsörhänge för 150:- på glitter, älskar dom. Vad tycker ni?





samhäll


zumba

Nu drar jag och dansar zumba på gymmet. Ska bli så himla roligt och är taggad till 1000! För er som inte testat på zumba, gör det. Nu måste jag sticka, tar på mig mina nya uggs och och linnet som har en sådan snygg rygg. Puss!

(konstig pose jag fick till, haha)


new uggs




Håller med om att det inte är dom finaste, (dom är buckliga för att jag har tjocka mjukisbyxor i). Men köpte dom enbart för att uggs är så himla sköna och perfekta att gå till gymmet med, gå en promenad eller bara dra till affären så är dem perfekta!

Hittade dom på rean så det var ett bra kap. 99:- på skopunkten. Inget jag kommer vistas med ute på stan direkt men dom ska bli väl använda ändå ;)


Davis Cup helgen

Tänkte berätta om min helg i borås på Davis Cup. Vi åkte dit med en super go familj för att kolla på tennis och shoppa. Det var jag, min syster, Oliver och Ebba som hängde hela tiden och hittade på massa dumma och roliga grejer.

På fredagen så var vi och kollade på tennis hela kvällen, Robin Söderling och PimPim var det som spelade efter det åkte vi tillbaka till hotellet i en limocin taxi, jätte häftig! Sedan gjorde irodning oss för att gå på resurang och sedan var det efterfest i petterssons hotellrum. 

På lördagen åkte vi och shoppa på Knalleland, super bra affärer där. Rekomenderar det för er som åker till Borås. Gjorde av med några tusen, men nu i efterhand så var det värt det. Sedan efter en hel dag där åkte vi hem. 

Här kommer några bilder från helgen, resten kommer.












6 mars 2011 - nyvaken och plugg

Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, så underbart att sova i sin egna säng igen. Nu sitter jag här nyvaken med massor av plugg framför mig, orkar egentligen inte men det måste göras! Idag är det Mammas födelsedag så idag blir det att fira henne, sedan plugg, tv och ikväll dansa zumba på gymmet.

Självklart ska jag visa saker jag shoppat och bilder från min helg i borås. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare. 


Om nu undrar var jag gör med handen var det för att håret på sidan åkte ner i ansiktet hela tiden, haha
ser ju knäppt ut.


hemma

Nu har jag kommit hem från en helt oslagbar helg i borås! Igår var vi och såg på Söderling och PimPim i Davis cup och idag har vi varit en heldag och shoppat på kanalleland. Som ni säkert redan visste kunde jag inte hålla i pengarna som vanligt, kom hem med x antal kassar. Herregud vad mycket vår fint jag har att visa er ;)

Nu blir det att plugga och sedan kolla på melodifestivalen. Ta det lungt och veta att man har en till dag ledigt imorgon. Då ska jag vara med min älskade vän Emma, som jag saknat så!

PS: Lyckades hitta en skit snygg mask jag ska ha på 100 dagars på onsdag nästa vecka eftersom det är Italiensk maskerad. Lyckat köp! 99 kr.




5 mars 2011 - knalleland


Igår på davis cup

Godmorgon! Nu sitter jag, annasara, oliver och ebba i vårat hotellrum och gör iordning oss. Vi ska snart åka till Knalleland för att shoppa :D ska bli najs, men ska försöka hålla i pengarna idag. Vi hörs senare.
Ha en bra dag!


godnatt

Nu är den här dagen slut. Den har varit super tillsammans med alla! Nu är klockan över midnatt och nu ska jag hoppa in i duschen och tagga morgon dagen som kommer bestå utav shopping här i borås. Godnatt!

PS: bilder från davis cup kommer imorgon.




Vi här i borås på resturang


klar för resturang

Davis cup var grymt! fan vad roligt vi har haft det. Nu gör vi oss i ordning för resturang. Men först blir det för krök hos pettersson! ;) hörs sen.



framme i borås

Nu har vi kommit fram till vårat hotell och checkat in. Vi ska göra iordning oss nu och ta på oss Sverige grejer och sedan gå vidare till arenan och kolla på davis cup! :D räkna med många bilder ikväll. Hotellrummet är jätte lyxigt och vi trivs som fisken i havet. Vi hörs senare! Jag vinkar till er i tven ;)  


Jag och Annasara på hotellet


4 mars 2011 - borås calling




klädproblem

Har försökt packa i en timma nu och jag har inte kommit någonstans. Jag ska packa kläder för fredag - lördag men att packa för en vecka är fan så mycket enklare än att packa för en natt! Blir galen, vill ha med mig massor, värsta jag vet att bestämma dagen innan vad man ska ha på sig.
Skärpning nu! herregud.. hur ska detta gå?!

Självklart blir det shopping i Borås på Lördag också. Har fått tips om Knalleland och det verkar vara jätte bra shopping där. Löning och studiebidrag har jag fått så nu blir det farligt.. igen.




party outfit - 100 dagars

Fick ta några super snabba bilder igår för jag var lite försenad. Igår dansade jag runt i ett linne med en tight skinn kjol under, tunna tights och ett par fuck me klackar och smycken till det. Dels ett guldigt halsband hängandes. Försökte visa bild på skorna men som ni ser längre ner gick det inte så bra, haha :D





Linne - HM
Kjol - Gina Tricot
Halsband - Gina Tricot
Ringar - lite överallt
Skor - Nelly.com


3 mars 2011 - gårdagen var galen

Orkar inte ens lyfta upp ögonen idag. Kom hem inatt och somnade vid tre tiden och det var inte många timmar man fick sova tills man skulle upp till skolan igen, denna dagen har varit jobbig men nu har jag ÄNTLIGEN HELG! (Ja, jag åker till borås imorgon och kollar på Swedish open.) Nu sitter jag här med pepsi och godis och försöker piggna till lite, men det verkar inte gå som jag vill... attans då. 

Gårdagen var iallafall hur bra som helst! 100 dagar kvar till studenten, ah man hör ju bara på namnet. Världens bästa vänner och ett par höga klackar som dansades sönder i dimman. Galet, helt galet var det!



Jag och Emma igår i dimman


fixar inför kvällen

Nu håller jag på och fixar inför kvällen, det är ju 100 dagars idag för er som har missat det. Det menas alltså med att det är 100 dagar kvar till studenten, iallafall för skövde så dit ska jag ikväll och festa med mina vänner. Längtar riktigt mycket faktiskt, sjukt taggad! Nästa vecka är det 100 dagars i skara och det taggar jag ännu mera. Att ha en anledning till att festa mitt i veckan känns ganska bra, men mamma gillart inte ;)

Sitter här med min morgonrock med musik och målar naglarna. Har pluggat i ca 5 timmar nu och är fortfarande inte klar på långa vägar.. men det fick bli en paus mitt i allt. Måste kolla vad garderoben har att erbjuda ikväll också!




2 mars 2011 - nyvaken

Godmorgon! Idag är jag ledig från skolan, ändå ställer jag klockan på 07.30 för att plugga. Usch, ingen sov morgon här inte. Nu ska jag ta mig frukost och sedan sätta mig med allt pluggande. Känner att det måste bli klart snart. Elise kommer hit vid 12 så då blir det ännu mera pluggande -_-

Ikväll blir det party som aldrig förr. Idag blir det att åka till skövde och festa loss på Bogrens. Är riktigt taggad :)
Minde kul kommer morgondagen bli men det är sånt som man får ta. hehe. Ha en bra dag! så hörs vi sen.


bodyjam

Snart kommer Emma och hämtar upp mig, vi ska till gymmet och testa på BodyJam. Undra om det är någonting att ha, det låter jätte roligt iallafall :D Ser fram emot detta. Älskar ju att dansa.

Ne, nu måste jag kila för nu kommer min brud. Hörs sen!





 

1 mars 2011 - day and night


Kofta - Gina
Leggings - Gina
Uggs - Dinsko


RSS 2.0