ny shopping dag inbokad

hallå, hallå! Äntligen hände det något roligt denna super tråkiga måndag. Jag har bokat in en till shoppingdag (nu blev ni inte förvånade) nah, det vet jag väl. Imorgon blir det shopping i Lidköpning tillsammans med Annasara. ojoj, känns alltid så skönt när man har något att längta till! :)

Nu ska jag sova och förhoppningsvis när ni läser detta inlägg är jag ute och slösar ut mina pengar.
Godnatt!


nothing to say



Har inget att säga om denna tråkiga måndag. Bye.

new



så här ser min söndag ut

  • Plugga på naturprov
  • Kolla på när Robin spelar tennis match
  • kolla på film
  • Plugga
  • Kolla på film
  • Äta godis, dricka pepsi och kolla på en till film



Fick låna dessa filmer utav Emelie :) ska se dom med syster senare ikväll.


nytt i gaderoben




Märke: WEZC
Sport linne/klänning

herregud, vilka vänner man har..

Hej igen!

Nu är jag hemma från två underbart minnesvärda och roliga dagar tillsammans med Emma K, Emelie och Emma O. Hur roligt vore livet utan dom? jag har iallafall kommit fram till att det skulle vara otroligt tråkigt, för så här mycket som jag har skrattat igår och idag, oj.. jag har kramp i käkarna på grund av det och ont i huvudet av all bil körande.

Herregud vilka vänner man har, helt otroligt hörrni! Ja, här får ni svar på eran fråga. jag har shoppat massor och jag kommer lägga in det lite då och då i bloggen för jag orkar inte riktigt ta allt på en gång, men något kommer säkert komma upp senare under kvällen. (håll utkik) Och nej, jag var inte värst denna gången jag snåla faktiskt, priset tar Esel (Emma Karlsson) haha.

Ikväll blir det melodifestivalen, även om inte Sverige är med (pinsamt) vem bryr sig? Jag har ju Tom Dice och ringa och rösta på, wiho! underbara lördag.

Rösta på denna godingen ikväll, :D

28 maj 2010



Hej allihopa! :D

Hur mår ni? jag mår jätte bra! här verkligen vaknat på rätt sida idag, solen skiner, himlen är blå och det är helg. Kan det bli bättre? Ja, men vänta lite.. det kan det bli! Ikväll ska jag och Emma Karlsson hem till Emelie (har fått order om att ta med gatuköket påvägen, haha) där Emma Olsson också är. Vi ska käka pizza, äta godis och massa annat gott gott och kolla på en roligt och bra film tills vi slocknar, inte för sent för imorgon blir det en rolig dag.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att äta frukost, göra iordning oss sen ta bilen till Gällstad och gå på Lager 157 och shoppa hela dagen. (Nu tänker ni säkert: ska den där idioten shoppa igen) haha, jag kan inte hjälpa det! måste skärpa mig nu, inte undra på att alla kläder ligger på golvet nu förtiden eftersom dom inte får plats i gaderoblen längre. Fy mig! 

Har längtat efter detta länge och det kommer bli jätte roligt! Helgen kommer börja underbart bra kan jag ju säga. Nu ska ta jag mig upp ur soffan och försöka plugga på lite natur sen iväg till optikern och sen till ica för att köpa massa onyttigt som man bara inte kan vara utan och sen iväg till Emelie :) 

Vi hörs sen!  

nu blir det gymmet



27 maj

Idag blir det gymmet sen är det vampire diaries och criminal minds som väntar framför tv:en större delen av kvällen. Kan inte bli bättre hörrni.

Ser mycket fram emot helgen, och ni får veta imorgon vad som kommer hända då! längtar så jag spricker. Nu har jag 33 instuderingsfrågor i naturen att plugga in, bäst att jag börjar nu! Jag ska fanimig ha mvg.

Önska mig lycka till, bye.


sommarmode


ett kapitel



Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas.

Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många.

Michaela Forni


street painting 3d - gatumålningar i 3d







Källa


studar'n



Detta kommer vara mitt tråkiga liv i ungefär 2 veckor framöver.. JAG DÖR.

filmtips - dear john



Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning.

Måste ses eftersom channing tatum är huvudrollen! dreggel..


ute och solar



22 maj - sunshine

Herregud vad trevligt det var igår, tro mig. Med mina vänner kan inget gå fel. Vaknade av att bästa vän låg bredvid mig. Källaren var iskall, men inte längre. Badenbaden står ute på poolplattformen. Den är använd av mig hela dagen. Solen skiner så att huden bränns och jag var tvungen att hämta mina solglasögon för jag nös alldeles för mycket. Jag kan inte klaga på tillvaron nu mina vänner. Livet leker. Tänker ligga här och njuta hela dagen eftersom jag har hört rykten om att vädret blir dåligare i veckan.

shit här jag jag inte sitta längre! måste pressa lite till, bara lite till..


02:50

I natt, kan jag inte sova..


HEMLIGT!



Thihi, ni får inte veta vad det är i påsarna! HEMLIGT! jag hittade massa roliga 18:års presenter :D

kullenfestivalen 2010

Nu ska jag iväg på äventyr med mig själv och min bil. Haha.. ne inte direkt så! Jag ska åka och handla tills kvällen då jag ska ha hem lite folk över på grillning och drickning för att sen dra vidare till årets höjdpunkt. Kullenfestivalen i skara! Hoppas det blir lika lyckat som förra året och att vi har vädret med oss hela dagen.

Eftersom det är så många som fyller 18 år i sommar så måste jag åka och kolla om det finns några fina 18:års presenter att hitta någonstans. Jag kommer ha mycket att göra, så vi hörs lite senare om inte i morgon.

Ha en jätte bra fredag!




working out - i'am back on track



Nu har jag varit och tränat för första gången på ungefär två månader, eftersom nu
börjar det bli lite bättre med allergin, det finns inte så jätte mycket pollen just nu och
gräset har nästan växt klart och björkarna är klara för sommar.

Jag sprang, sprang, sprang i  en halv timma, vilken underbar känsla det var! älskar känslan
då svetten rinner så man ser dropparna på golvet och hjärtat dunkar så det känns som om den
ska hoppa ut ur bröstkorgen, härlig känsla det! Back on track, kallar jag det.


detta kallar jag kärlek

Jag blir tårögd för varje gång jag ser på denna otroliga videon. Detta kallasr jag kärlek!



För ni som inte förstod vad det stog så kan jag berätta för er. Detta lejonet har växt upp med två stycken killar, dom har tagit hand om honom ändå till han blev så stor så han var tvungen att släppas ut i det vilda. Det gick ett helt år tills killarna bestämde sig att dom skulle åka och träffa detta lejonet igen. De sa att det var 99,9 % säkert på att lejonet inte skulle känna igen killarna.

Men det var ju fel, så mycket kärlek och vilken glädje detta lejonet ger när han för första gången på ett helt år träffar sina "pappor" igen. Helt otroligt!

första dejten..



Jag tänker på hur vi målar upp bilden av första gången. Första dejten, första natten, första kyssen.
Hur vi alltid pratar om hur härligt det är i början och med pirr i magen.
Hur människor som gifter sig får panik för att de aldrig mer kommer få uppleva en första gång med någon igen.


Jag förstår inte det där.
Jag hatar det första telefonsamtalet, den första dejten, den första morgonen.
När man är så nervös att man inte kan äta och är rädd för att säga fel så att han inte tycker om.
När man säger saker som inte alls är jag och använder ett kroppsspråk man aldrig använder annars.


Visst är det något speciellt med den första blicken och fjärilarna i magen är väldigt härliga.
Men när det är på riktigt så finns ju fjärilarna kvar långt efter första gången och blickarna blir inte mindre intensiva för att det är samma ögon varje dag.


Jag tycker tillsammans på riktigt och länge smakar så mycket bättre än i början.
När man kan varandras dofter. Känner varandras smaker. Kan födelsemärkenas placeringar utantill.
När man inte tänker utan bara är med någon annan. Det är det bästa.
För när det är rätt blir kyssarna bara bättre. Fjärilarna bara fler. Skämten bara roligare.


Jag gillar inte i början. Jag gillar när man vet och känner och kan.

Michaela Forin


..bakom ratten, sjöng som jag aldrig gjort förr!



Ja, äntligen kan jag faktiskt säga att sommaren är här, och jag hoppas att den är här för att stanna! Älskar dagar som dessa då man vaknar upp i en hel ny värld där solen skiner, man kan ta på sig linnet och gladiatorskora för första gången på hela året. Man kan också ta på sig sina efterlängtade slitna jeans shorts som har legat i en låda och väntat på att bli använda. Detta kallar jag livet!

Jag och Annasara tog bilen och åkte till siljoren och köpte oss glass, och det är ju också ett tecken på att sommaren är här. Låten "himlen är oskylig blå" spelades i högtalarna och vi kunde bara inte åka hem så vi tog en omväg för att lyssna och njuta, sen en till, sen en till och en till. Vi satt och diggade och skrattade, kände mig jätte töntigt när jag satt bakom ratten och sjöng som jag aldrig gjort förr! Detta kommer lätt att bli ett minne av den första dagen på sommaren.

sommaren är här.

är sommaren här nu tro?

Godmorgon! <3

Är som sagt ledig idag och det är perfekt för det verkar som om sommaren har kommit hit till lilla götene nu! Stockholm har fått njuta utav den så det räcker, nu är det vår tur! Ska göra mig iordning, göra lite läxor och sen hade jag tänkt att gå ut i det fina vädret och fota! kan säkert få några grymma bilder idag. Det håller vi tummarna på tycker jag!

puss&kram

Båstad sommaren 08



12-åringen som alla pratar om

Jag ryser från topp till tå och jag kan inte sluta lee eller sluta och lyssna på denna underbart duktiga kille! Som bara är tolv år och har en röst som man inte kan beskriva med ord! Här sjunger han sin egna variation av Lady Gagas Paparazzi. 

Nu lyssnar vi och njuter av detta ögonblick tills vi hörs igen.
 

jag just nu




Vi lyssnar och tittar på den här tills vi hörs igen..

Äntligen hemma från en super duper jobbig dag i skolan, jag HATAR måndagar och tisdagar. Men i morgon är jag ledig och det ska bli skönt att sova ut och bara dega hela dagen. Nu ska jag ta mig något att äta och sen läsa era fina kommentarer jag har fått. Kanske kan försöka svara på något om jag har tid. Jo men det är klart jag har tid, jag har alltid tid för er här!

Nyss var det sol ute och knall blå himel, det var nästan så man inte kunde öppna ögonen när man gick ut från dom stora grindarna och ut till friheten, nu är det grå/svart himmel och regnet bara öser ner, försökte springa så fort jag kunde så att inte regnet skulle hinna ikapp mig, men det gjorde den. Tycker synd om mina kära vänner som är på hajk och går mil tals mil just nu i detta väder. Idag kommer jag frysa.

Nu ska jag kila, Vi lyssnar och tittar på den här tills vi hörs igen.


nytt i gaderoben



I fredags när jag var på Överby hittade jag denna godingen! Super snygg fest purse som
man kan hålla i handen eller sätta på den band. Den är suverän!

Gina Tricot

jag ser allt det där som inte händer..

Jag ser allt det där som inte händer. Det är de sakerna som skär mest i hjärtat. All vilja som inte vågar. Alla första bokstäver som aldrig blir ord. Jag ser när en blick försvinner. Någon som rör sin hand mot någon annans men sen snabbt tillbaks i fickan. Har ni tänkt på hur mycket det är som aldrig händer?


Alla gånger någon lutar sig närmre för att känna en doft men inte vågar gå hela vägen och nudda någons hud.

Det är inte alla nej som gör mest ont. Någon frågar om en fika och får höra ”jag kan inte” som svar. Det är alla som vill gå fram och fråga om ett telefonnummer men som aldrig vågar. Det är varje gång man ser ett leende dö när någon annan lämnar rummet. Någon som frågar om vi ska ta en cigarett men inte har modet att hålla handen på väg ut. Det som skulle kunna bli allt men som aldrig blir något.


Hellre ångra något man gjort än ångra det man aldrig vågade göra.


Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig så ensamma istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.

 Michaela Forni


nytt inköp




Herregud, hur ska detta gå? Jag må ha vaxat mig och jag kan säga till er alla att det är verkligen som dom visar på film. Det gör så förbannat ont! Benen och bikinie linjen tog unegär i timma och 15 minuter, låg jag och pinades. Men absolut något jag skulle göra om! Resultatet blir jätte bra och det är värt smärtan.

Mamma kom hem med detta monstret idag. En apilator som sägs vara mint lika hemsk som en vanlig vaxning. Lovar att meddela första gången om hur det var när jag har testat den! Shiiit. detta kommer göra ont!

Apilator - El giganten 1000:-


pic from valborg 2010







16 maj



och då var det söndag igen
.. Det skulle inte sitta fel om någon bestämmer att vi ska förlänga helgerna lite till ;) dagen kommer spenderas som alla andra söndagar. Plugga, kolla på film och mysa framför tv:en med duntäcket och min syster. Kanske kan ta och visa er lite filmtips sen. Får se om jag hittar något bra!

sitter här och lyssnar på John Mayer - free fallin', vet att tjejer skulle kunna döda för denna killen. Funderar på att tatuera in någon text, han har så underbart fina låtar! 

Sådär, lite intresseklubben-antecknar-things. Nu ska jag upp och kolla till min kära syster, hon mår inte så bra idag! så idag får jag vara hennes hero som hon sa förut. Kram!


nytt i gaderoben




Gina Tricot 199:-

godnatt



Tack! nytt besöks rekord idag
:D Antar att många utav er gillade youtube klippet där man springer på vatten ;) eller? Jag har nyss kommit hem från Emma och Izze. Vi åkte och käkade på donken i skara och sen åkte vi runt lite mm :) tack så jätte mycket för kvällen mina vänner!

Nu ska jag lägga mig och sova, sörjer att denna underbara långhelg är snart slut och skolan börjar ännu en gång innan vi får vårat efterlängtade sommarlov som kommer bli underbart!!! häng i bara.  

Godnatt felles!


spenderar kvällen hos emma

Yes, äntligen lite vackert och skönt väder! Har varit nere vid tennisbanorna där malin, per och michael var :)
Nu ska jag hem till Emma Gustafsson för att spendera min kväll där med mina vänner! Vi hörs i morn!

Jag just nu




man kan inte gå på vatten..

men man kan springa på vatten! Ja, ni hörde rätt!
 ha, det visste ni inte va?! Kolla in denna super häftiga videon som bevisar att om man kommer upp i en viss hastighet går det faktiskt att springa på vattnet utan problem.. eller hur? 



Källa: Fokis.se

nytt nagelack



Jag vet att det är mintgörnt som är inne i sommar, men jag tycker turkos är mycket snyggare.
Därför köpte jag detta turkosa nagelacket igår, skit snyggt verkligen!
Nästa köp blir nog mintgrön ändå.

Nagelack - HM
Betyg - 5/5

twisted feet! <3


en shoppingdag

Nu är jag hemma från en shopping dag i trollhättan! :) det har varit underbart!
Bilder på det jag köpt kommer upp under kvällen och i andra inlägg fram över.




college stilen



Någon mer än jag som älskar college stilen? Tycker det är skit häftigt. ´

Den omtalade tröjan som finns på Gina Tricot och BikBok har väl alla hört talas om. Finns i färgen röd och svart. Bilden på första raden i mitten. Hoppas att jag hittar några utav dessa plagg imorgon då jag ska till Överby och shoppa bort så mycket pengar jag bara kan ;)
 

premiär på tennis banan igår






typiskt att man vaknar tidigt..

hejsan alla morgonpigga som kikar in här :)

.. varför måste man alltid vakna tidigt när man har sovmorgon?! irriterande att man vaknar pigg också, det går ju knappast att somna om. Byggarna har inte kommit än men dom kommer säkert komma vilken sekund som helst för att börja borra och föra oväsen! så det kanske var lika bra att jag vaknade nu..

Emelie kommer hit sen så jag ska följa hennes önskan och ladda hem en bra skräckfilm som vi ska se på senare ikväll.. det är det jag ska göra nu, men först ska jag springa ner och hämta frukost innan byggarna kommer!

Ha en bra dag än så länge!



VÄNTA LITE, gå inte än! måste visa er något häftigt!
Kolla in denna super fräcka fejk poolen som är ett konstverk i Japan. Det är ett rum som man kan gå in i och på ytan är det glas som håller uppe 5 cm vatten så att det ser ut som en pool. Jag skulle lätt vilja ha en sån här i huset eller på trädgården bakom huset. SUPER COOLT!





Källa: Likecool.com


låååång helg, kan inte bli bättre!

Äntligen är det helg! klockan 12.10 exakt. Kan inte bli bättre detta! Ska njuta så att jag kan komma tillbaka till skolan med nya krafter för det behöver jag. haha. Kan erkänna att jag skolkade sista lektionen och det är inte bra men jag kända att jag inte pallade mer, så jag stack. Inte stolt över det men nu känns det super gött! hah..

Nu ska jag sätta mig och kolla igonom så många one tree hill boxar jag bara kan och sen blir det att gå till gymmet och träna.

Ha en bra Tisdag!



Robert Louis Stevensen skrev:
man kan inte fly från en svaghet bekämpa den eller förgås.
om det är så, varför inte nu, på platsen där du står?

life is a climb but the view is great, right?

Det känns som om man kämpar och kämpar men ändå inte kommer någonstans..(life is a climb but the view is great) Har ni känt så någongång? ååh, man blir så frustrerad! önskar bara att det kunde vara sommarlov nu så man kan slappna av, va med dom man tycker om att umgås med, slippa press och massa annat skit som bara trycker ner en. Ligga vid en strand och inte tänka på något förutom hur man ser ut i bikinin ;D haha.. skulle vara underbart om det skulle hända just nu!

Skönt att man bara går måndag och tisdag i skolan denna veckan. Det innebär alltså 5 dagars helg med massa roligt. På fredag blir det att åka och shoppa i trollhättan som jag har sett fram emot nu i två månader nästan. Vi bokade in datumet i början på april. Jävlar, vad jag ska göra av med pengar! 

Jag var på konfirmation och pastorn sa att man kan inte frälsa sig genom shopping, man blir inte lyckligare, gladare och man kan inte använa det som terapi heller.
JO, JAG KAN! tro fan det, det funkar varje gång varje dag vilken tid på dygnet! shopping är uppiggande. Jag skulle lätt kunna använda det som lite terapi om man någon gång är ledsen. DRA OCH SHOPPA SÅ BLIR ALLT BRA! :d haha.

Shopping på överby i trollhättan förra året!


Shopping i Båstad förra året

Shopping i London!


annasaras konfirmation














Need to grow older with a girl like you



Hej allihopa!

Nu är jag hemma från två helt underbara dagar tillsammans med den bästa! Hoppas att ni har haft det lika mysigt och bra som jag har haft det. Någon som kanske var ute och festa? Mysig hemma kväll kanske stod på schemat? Ja, det var den mysiga hemmakvällen jag och jessica körde på.

Titta på så ska det låta och åt super god mat. Kollade på filmen PS. I love you och myste för fullt! Kunde nästan inte blivit bättre! Nu sitter jag här framför datan och väntar på att tiden ska ticka.. Min efterlängtade Sara ska komma hit ikväll och jag kan knappast vänta tills jag får träffa henne! wiho.

Imorgon vet ni är det är konfirmation hela dagen så jag kommer inte ha någon möjlighet att sitta här. Men jag lovar att det kommer komma upp bilder och massa annat roligt lite senare på söndags kvällen!

Peace&Love.

till en mörkare nyans..

Underbart att kunna ta bilen till skolan, det ger mig ett extra sug att gå till skolan just nu förtillfället. haha. Mina kompisar utnyttjar mig till 100% och det är helt okej, haha! Vi har super roligt i bilen.

Jag, Emelie och Albana tog donken innan vi stack hem från skolan idag, super gott va det! Nu är jag här hemma och färgar mitt hår till en mörkare nyans. Nu måste jag packa för ska åka till jessica och sova hos henne inatt! bra invigning för helgens alla aktiviteter!

Got to go, bye!

Jag just nu, färgar håret!


me and my guitar - tom dice


Jag säger som jessica - gåååååååååååååååshud!


dagens outfit + kina resturang

Mamma ringde och bjöd ut mig och syrran på resturang. Kinaresturang. Och ni som känner mig vet att jag hatar kinamat, klarar inte av lukten av riset och smaken av den söt sura såsen. Haha. Men det var ganska gott, jag fick ta det jag ville så jag var nöjd. Jag fick ju min kebabtallrik igår så jag tänkte att det får gå för denna gången.

Ha en fortsatt bra onsdag!




Tröja- BikBok
Linne - Gina
Jeans - Gina
Skor - Converse

sunshine!

Solen skiner lärkan drillar, ingen vet vem Sandra gillar ;) haha..
Även om jag sitter här och hostar ihjäl mig har jag ett stort leende på läpparna. Idag är jag glad! Solen skiner, sommarkänslorna börjar sakta men säkert komma, på fredag ska jag träffa jessi och sen konfirmeras Annasara. Vilken härlig vecka. Hur ser eran vecka ut? Hoppas den kommer vara lika bra som min! Nu ska jag ut i solen och lägga mig där och få lite färg. Pusshej!

Det enda som fattas dock är Sofia och Sara vid min sida! Vi ses snart brudar <3



Jag drömde mig tillbaks idag, fan vad jag längtar! Båstad 2010 kommer bli galet.

Greasespex 2008, 9A Västerbyskolan

Vad tycker ni? är vi inte grymma? ;)


för då ska jag åka till min största glädje - jessi..



Klarade inte av skolan idag heller, åkte hem driekt efter provet. Att vara sjuk man man deal with men att känna att man bara vill lägga sig ner för att kroppen inte orkar bära mig, är en annan sak. Hoppas jag blir frisk till på fredag för då ska jag åka till min största glädje - jessi. Sen konfirmeras Annasara i helgen så nu måste jag komma upp på fötter igen. NU TACK!

I use to like tisdagar, but not anymore.

en förändring

Man glömmer att nätterna är korta
och sömnen den bedrar mig
med min hjärtesorg

Men älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
i en sällsynt lycklig dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum

Älskling, jag vet att du är vaken
Signalen når din del, av världen
men får inget svar
I värmen står luften dödligt stilla
Tänk om du kunde se
hur processen tappar fart

Älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
I en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Älskling i natt kom du tillbaka
och allt fick sin förklaring
i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
ser jag skuggan av hoppet försvinna från mitt rum


Ha en bra måndag

himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.

Ja, det kan man verkligen säga att den är. Även om jag är sjuk och näsan rinner på mig måste jag bara ut och lägga mig i solen och njuta utav att våren äntligen är här. Tar med mig mitt duntäcke och kudde ifall det skulle bli lite blåsigt. Bäst att vara på den säkra sidan! :)

Hittat nya sköna låtar, ta er tid och lyssna.

Angel - Broken door

I'd rather be whit you -  Joshua Radin

Down - Jason Walker vampire diaries

en vacker dag för att fota







underbart väder!

Hej vänner! :)

Vilken underbart väder det är idag, inte sant? Jag har väntat på detta jävligt länge nu, ändå sitter jag här och bloggar. Ville bara kika in och säga hej men nu ska jag ut i solen och skaffa mig en fin bränna och hoppas att den sitter i tills nästa helg eftersom då konfirmeras Annasara.

Sen ska jag gå ut i det fina vädret och fota. Ha en fortsatt bra söndag! (bilder kommer upp senare)

Nu längtar jag verkligen tills den riktiga sommaren börjar..



godnatt!

I hate it when I'm trying to sleep, & Edward Cullen keeps watching me..


svar på dagens fråga..




Hej sandra! jag läser din blogg och tycker den är super bra. Du verkar vara en omtyckt person och jag undrar vilka dina allra närmsta vänner är? räkna bort din syster den här gången ;) Kram Lisa.

Hej Lisa! Jag kan passa på att tacka så mycket för komplimangen! Om du också har en blogg kan du maila den till mig? Ja, förutom min mamma, pappa och syster så.. neh jag skojar bara! Jätte kul att du ställde just denna frågan för jag vill att hur många som helst ska veta hur underbara mina närmsta vänner är. Om jag skulle räkna upp mina närmsta vänner skulle listan bli lång, så om du inte blir allt för arg på mig skulle jag vilja formatera om frågan till: Vilka som är dina äldsta närmaste vänner?

Mina äldsta närmaste vänner
Min bästa vän: Jessica Henry
Mitt egna flum: Sofia Ekdahl
Ängeln själv: Malin Frisk
Min barndomsvän: Madelene Wallgren
En helt fantastisk människa: Emma Gustafsson
Hon som alltid får mig att må bra: Sara Jonsson


 

åker och handlar med syster..



Godmorgon bloggen! :)

Nu förväntar ni er att jag ska börja tjata och berätta om den minnesvärda valborg och allt härligt folk som man träffade. Nej, det får vänta till senare för jag och Annasara har fått ett uppdrag av mamma att vi ska åka till ica och handla. Nu tycker ni att det går väl som en dans, men så är det inte riktigt i mitt fall. Jag är jätte dålig på vart allt är i ica, dålig på scanning och att använda visa och ica kort! herregud, gör så jag överlever denna gången. Tack och lov att jag har syster med mig! Det enda som inte är något problem är att köra bilen dit ;) haha.. Önska oss lycka till! 

Angående valborg kommer det upp bilder och fakta om gårdagen lite senare!


RSS 2.0