unvited peaces




En dam sa till mig idag "du är vacker och har all framgång i världen att leva ett bra liv, se till att ta vara på det. Jag försörde det, och titta hur jag har det idag" det får mig att tänka på hur bra man faktiskt har det tillskillnad från många andra. att barn dör varje sekund av svält eller uttorkning, medans vi kastar maten och klagar på att det regnar. människor sover på kartonger just nu eller bara en tunn filt mamman har spenderat mycket av sitt liv att ha handgjort. Medans vi köper nya sängar och kanske klagar på att en enda liten "väjer" får en att ligga obekvämt. onödigt. bortskämd.

"Om jag ser någon ha en bil, då är dom rika"
En familj i afrika.



längtan

tom.orkeslös.jordgubbar.längtan.

ibland känner jag ångest över hur mycket man slösar bort sin tid genom att sitta här framför datorn eller tven. Lev som om det var den sista dagen, brukar man säga. men hur många gör det egentligen? det är nog inte bara jag som känner så.

Sitter här med mina jordgubbar och tänker. tänker på hur allt skulle va om man skulle leva i en annan värld eller stad. mitt liv skulle vara annorlundare. jag är nöjd med mitt liv och allt som har med det att göra. familjen.vänner och så mycket mer.
men någondag måste man starta ett nytt liv någon annanstans och när det händer, kommer jag inte bo kvar här längre. drömmer mig bort till stränder, solen, havet, saltvatten, utelivet, storstan, engelskan. det är där jag hör hemma.


the king of pop



THE KING OF POP
1958 - 2009 +

Michael jacksson, ja han kanske inte var "normal" men vad gör det? jag bryr mig inte ett skit om vad han gjorde med sitt privatliv det enda som spelade roll var hur han var som artist, skådespelare och dansare, och ingen är ens i närheten av hans talang. det var pågrund av honom jag började dansa, likom madonna, liksom Darin, liksom justin timberlake mfl.han är den största artisten genom tiderna även om du vill eller inte.
En stjärna har slocknat och jag skäms inte för att jag bryr mig.

Rest in peace michael jacksson. -v-

sommar och sol

inte bloggat på länge nu. men har för mycket att göra nu när sommaren äntligen är här! mina dagar består av jobb och solande, så internet existerar inte just nu för mig. kom nyss in från solstolen, och seriöst jag dör nästan i värmen. men som tur är att jag har min pool som alltid räddar mig!

 

Glad midsommar

kommer bli en lång natt. med mina käraste.
med mina näraste. med mina bästaste.
med mina skönaste. med mina underbaraste.
människor på denna jord. <3

Glad midsommar felles!


om jag bara kunde



Jag ville bara fly från mig själv, skära bort min otillräcklighet&
det tar 100-tals år att dölja felen, för jag är ljusår ifrån.
Vanställd & skelögd, Jag som ville vara spirituell.
Med en gnistrande personlighet, men det kräver
att man har gener & anlag, och det har inte Jag.
om jag bara kunde.







längtar hem

Va på jobbet idag. det gick bra! känns skönt att fått slut på veckan.
och se fram emot att få lite sovmorgon i morn! även om jag va hemma igår, fick jag inte så lång sovmorgon som jag hade hoppats på. på måndag får jag iallafall va med en tjej som är lite yngre än dom andra som jobbar där, så det känns bra!
Sitter och kollar ut genom fönstret, fan det är nästan storm ute. har inte riktigt skaffat mig sommarkänsla än, men hört att värmen ska komma nästa vecka. så peppar, peppar! I båstad (hemma), längtar så fruktansvärt mycket, räknar ner dagar, timmar, minuter och sekunder. can't wait! en månad kvar. haha! jag har fått lånat oc boxarna av Anna, så trodde att jag skulle sitta helt själv och kolla på dom, men hepp så har en annan person blivit ganska besatt av serien och snackar om den hela tiden. Pappa.
 

blod-trycks-chock

Tjingeling!
Onsdag= jobb. Men för mig blev det inget jobb idag. I morses fick jag en såkallad "blod-trycks-chock" som man säger. behöver inte berätta vad det är för något. men det är inte trevligt iallafall! Känns surt eftersom jag måste tjäna lite money. men det får vänta ett litet tag. Jag känner mig mycket bättre nu och ska snart upp och sätta upp fondväggen i syrrans rum tillsammans med mamma och såklart mormor som stöd! (: Så stolt över henne, efter allt som har hänt!

You are my insperation!
-v-

nu kommer mamma och mormor, got to go!

shopping

Godkväll :) Gick upp klockan 6 på morgonen för att sedan åka till jobbet (Y) jag har tystnadsplikt och får därmed knappt säga någonting av det jag har gjort. men det var som jag hade förvantat mig och ser fram emot att jobba en sommar där! pengar har jag behov av nu, absolut! så känns bra att tänka på hur mkt man tjänat idag. Sen har jag ju gräsklippningen också.. och där blir man inte besviken över vad jag tjänar. Känns som om det kommer bli en bra sommar med pengar, även om jag inte ska ha för stora förväntningar. bättre inga förväntningar alls, så blir man inte besviken.
Detta ligger just nu i shopping kassen.


oth

- Jag hatar dej inte
Jag kommer ihåg första gången jag såg dej,
stod där osäker med dina spinkiga armar..
det var svårt att släppa dig.
det ska du veta.
Det var jobbigt att förlora dig... och att träffa dig igen.
och det är... är det... fortfarande... väldigt jobbigt.
- Jag vet. när jag sover, drömmer jag alltid samma dröm,
där vi är tillbaka där allt slutade, och jag säger alltid ja!
- Det är bara en dröm, eller hur?
- Det är min dröm.


sommarlov vs sjuk



Fredag
: kom hem klockan 3 på natten. Albana och jag gick och la oss nere i källaren och vaknade upp tidigt på morgonen vid 7 eftersom det var skolavslutning som väntade!

Kände mig inte alls taggad på detta!

vi gjorde i ordning oss och skynda till bussen. så fort man kom utanför dörren blev man besviken, regn regn och mer regn. jag är så trött på detta! det första man såg när man kom till kyrkan var bara massa paraplyn som lågt täckt överallt.

Platserna vi fick var inget vidare bra, man såg ingenting utan fick bara sitta och lyssna på den fina sången som mop, mv, och dq sjöng! det gick väldigt snabbt och vi var snart påväg hem igen.

Framåt eftermiddagen kände jag verkligen hur dåligt jag mådde, huvudvärk, trötthet och illamående. Den stora delen av dagen tillbingade jag att sova i min underbara säng.
Inte riktigt bra eftersom jag ska jobba på måndag och känner inte för att gå dit sjuk första dagen! aja, krya på mej!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV TROTS ALLT! <3



dagen efter

Hej!
har inte hunnigt sitta vid datan.
så tänkte berätta vad jag har haft för mig.

Fredag kväll: Albana kom hit vid 5 ungefär, eftersom kvällen väntade sig massvis med festande!
Vi gjorde i ordning oss, och åt. det är ändå det roligaste av allt, att göra i ordning sig! iaf.
Vi gick till Emma vid 20.00 och så klart va albin där också! :D vi sminkade oss och valde kläder till kvällen, och som vanligt är albin redan klar så han får vänta på oss. Det visar bannemig hur bra det är att vara kille ibland, de tar ungefär 30-40 minuter på sig, medans det tar timmar för oss att göra i ordning sig! fuskigt tycker jag! ;D
Vi började förfesta och kom iväg vid 11 ungefär till skara.
Det var inte så mycket folk på Olins i början men sedan ramlade det in ett antal.
Alltid kul när det kommer dit folk man känner som tex, Madde, Becca, Matilda, Lisa mm.
Jag tror jag aldrig dansat så mycket på olins alltså. Jag var säkert bara utanför dansgolvet i en halv timma som högst.
LYCKAD KVÄLL SÄGER JAG BARA!

"det blir vad man gör det till"

ANTECKNA! jag har nog aldrig fått så mycket telefon samtal förut under en kväll och natt. Fija ringde mig då säkert 35-40 ggr. HAHA! man kan ju undra varför...

rave




Hej!
känns så himla skönt att denna skoldagen är över som bara bestod av lekar och massvis med tårta, mums! ser mycket fram emot till kvällen. det kommer bli rave! :D Förfest sen dra in till olins med gänget! kan inte bli bättre dag känner jag.
Jessica kommer säkert också vara där så henne får man inte missa att träffa. <3
Slutade klockan 11 idag så känns bra att man hinner sova lite sen innan kvällen startar. Nu tänkte jag tare lungt och sätta på världens bästa film, Twilight! pusshej!


tnx


sometimes

Ibland undrar jag varför inte världen ser ut som i mina böcker eller i mina filmer. Varför kan bara inte varje dag va en vacker dag med solsken och svalkande hav precis utan för dörren? jag saknar det här, vart har solen tagit vägen? några få skoldagar kvar tills det blir sommarlov och jag har inte ens fått sommarkänsla än. man blir helt enkelt riktigt besviken på sverige. Ta mig utomlands eller var som helst, för här vill jag inte stanna, slösar bort för mkt tid på att bara vänta tills man kan gå i shorts och linne igen. När solen finns några flygtimmar bort härifrån. nog om klag.

Igår fick jag ett sms om att det skulle vara vattenkrig på katedral vid 11.30 tiden. Ja, såklart trodde inte jag ngt på det! Men som sagt så stämde det, hela skolan gick runt och sköt på varandra och hela korridorerna blev översvämmade av vatten. Rekton ballade ur totalt kändes nästan som om vi fick runt med riktiga pistoler och sköt.. eftersom hon ballade ur så mycket, hon till och med hotade 3:orna att inte ta studenten! haha! slutade med att dom låste grinarna och stängde ut oss. Lyckad dag iallafall (Y)

Fattar inte vitsen.

hejsanhejsan mina vänner! jag får väl haka på trenden precis som alla andra att blogga. Jag har aldrig riktigt fattat vitsen med själva bloggandet. det är lite som om "vilket liv man har om man sitter framför en data och berättar allt man gör under hela dagarna och vill att andra ska läsa bara om vad som händer i ens liv. tänker lite på blondinbella och dom här kända bloggarna. hur kul är det egentligen att läsa bloggar om man inte ens känner personen, den borde isåfall ha ett väldigt intressant liv att berätta om! " men eftersom jag är jag, är jag ju också tvungen att skaffa mig image :)faktiskt kommit på att det är väldigt intressant att läsa andras bloggar, andra skriver bra och andra skriver mindre bra! och jag fastar för dom som kan skriva om sina känslor. detta kanske är det enda stället som dom kan va riktigt ärliga och säga vad dom tycker och känner. inte vet jag! men är iallafall lite sugen påt! jag lär mig för varje dag.
så ha tålamod, snälla!


RSS 2.0