31 juli 2010 - sista dagen i båstad



Båstad, båstadsbor, båstad överhuvudtaget. JAG ÄLSKAR DET. Att detta ställe alltid överträffar mina förväntningar, hur lyckas man med det? Längtar tills att prova på utelivet med mina vänner och det får banne mig ske nästa sommar! deal? Nu får man ta och ställa in sig på att sakta men inte alls för säkert dra hem imorgon. JAG DÖR. Jag vill inte hem, jag vill vara kvar här! Förra året var jag vilse men i år är jag allt annat utan det! 

Sitter nu i kuvösen och tittar ut genom det enorma fönstret jag har till vänster om mig. Jag ser massa ljus, allting är ljust men samtidigt väldigt mörkt. Bilar rullar på hela tiden, dygnet runt. Fulla killar kommer och ställer sig och glor och vinkar och håller upp en öl och visar "skål" och sedan drar vidare (säkert till Pepes Bodega), ica som ligger precis över gatan har stängt och om jag tittar lite nogrannare och lite närmare ser jag människor som fortfarande sitter och äter på resuranger, skålar och är glada. Vilken utsikt man har. fan jag vill inte hem, inte än.

tillbaka i båstad

Nu är jag hemma efter en hel dag av massa shopping och nu känner jag mig som en pank åsna, haha.. nej inte riktigt så men.. nästan! Jag hade med mig en shopping lista hit som jag skulle ha nytta utav men jag trodde inte att jag skulle köpa precis (nästan) allt som stod på den där listan. Ett tips, gör aldrig listor innan ni ska ut och shoppa. Fan pengarna bara flyger iväg. Nu är jag nöjd, nästan nöjd.. jo men nu är jag nöjd! 

Klänning - CHECK
Bikini - CHECK
Stor T-shirt - CHECK
Skor (skyhöga) - CHECK
Navelsmycke - CHECK
Solglasögon - NOT CHECK
Stora ringar - CHECK
Halsband - NOT CHECK
Locktång - CHECK
Leggings - CHECK
Present till Em - CHECK
Party outfit - CHECK


Jag och mamma idag på väla köpcentrum!


Pink konsert på ullevi (2)







30 juli 2010 - i båstad (idag blir det shopping)

Kommer ni ihåg när jag skrev inlägget när jag skulle åka till sveriges största köpcentrum för några dagar sen?! jo.. idag är det dåligt väder, det är kallt och det regnar ganska mycket så då är det ju självklart att vi åker dit igen och tar en hel dag i helsingborg! Mer shopping och ännu mera shopping.

Man får ta och passa på nu när det är dåligt väder för i helgen ska det blir jätte bra väder igen och då är det ju stranden som gäller. Nu ska vi dra iväg till värla och kommer förmodligen inte blogga förrän senare ikväll när jag har kommit hem.

Ha en jätte bra fredag och ni som ska ut och festa, festa för mig också! Puss.


båstad, båstad, båstad <3

Hej! Eftersom jag är i båstad så har jag inte så mycket tillgång till data och jag vill heller inte sitta här för vi har massa att göra hela tiden och så, det var därför jag inte uppdaterade igår. Familjen Pettersson kom till oss igår och det var fullt ös hela dagen. Vi kollade på tennis, jag och mamma fastnade på banken, åt på resturang, spelade spel och hade det jätte roligt!

Måste berätta att när jag och mamma var på banken igår så kom en gubbe in som jag tyckte att jag kände igen. Han kom in och ställde sig i kö och när han kom fram sa han "jag skulle vilja länsa hela mitt konto" och så sa han att han hette Ralf hedström (den legendariska fotbollspelaren). SÅ någon kändis har man ju träffat här iallafall. Jag undrar egentligen hur mycket miljoner han tog ut. haha.


(Jag och Annasara i förrgår, när vi stod i glasskön)

Pic från ikväll





prinsen och sofia i båstad?

Fick se i tidningen förut att prinsen och Sofia var här i söndags och festade på Pepes Bodega och då var ju jag här! Om jag visste det skulle jag ställa mig utanför Pepes och vänta tills jag fick se dom :P haha. Men nu ryktas det är dom fortfarande ska vara kvar här och att dom ska vara i båstad veckan ut..

Så nu hoppas jag ikväll när vi går ut att jag kan få se en skymt av dom eller kanske få se dom på stranden när dom ligger och glassar i solen.. vi får se! :D


Jacob-klanen på stranden

Har varit en underbar dag idag på stranden, solen har lyst hela tiden och badat har man fått göra ett antal gånger idag för att inte få värmeslag :) hur är vädret där hemma?

Idag på straden har jag hittat mig ögongodis som jag knappast har slitit blicken ifrån. Det såg ut som om hela jacob - klanen (twilight) kom till stranden. brunbrända och muskulösa som bara den. Den ena såg precis ut som Jackob, haha. Annasara har hållt sig på anvstånd från mig idag eftersom jag inte var tillräckligt diskret när jag kollade in dom. HAHA.

Självklart åkte kameran upp och det roligaste var att han märkte att jag tog kort på honom så han spände sig lite extra ;)



 


28 juli 2010 - i båstad

Ska kila ner till stranden och njuta! så vi hörs när jag kommer tillbaka om några timmar :)

ny skor nr 2


grillkväll i båstad

Nu sitter vi här och grillar och har det trevligt, här är grillmästaren och sm mästaren samlad på samma plats.
kan ju inte bli bättre än det här!! :)  


another day at the beach

Det blev en hel dag på stranden idag också :) ibörjan såg det väldigt mörkt och grått ut på himlen men det tog inte länge tills det sprack upp och blev knall blått och stålande solsken även om vinden var lite kylig var det skönt.

Nu ska jag in och göra iordning mig för vi får främmat här ikväll av Peter och Mary-Kate, då blir det grillning och massa mys och skratt! :) vad tyckte ni om mina skor jag la in igår? ;) kommer ett par till ikväll!




27 juli 2010 - 4 dagen i båstad

Igr kväll var vi ute och åt på min favorit resturang som ligger ganska nära här, så vi tog oss en promenad och satt där ett tag. underbart god mat var det där, så nu behvöver jag inte äta på ett tag tror jag, haha.

Det är fint väder här idag också så vi ska knalla oss ner till stranden nu och bli ännu rödare än vad vi var igår.(
(bilder är tagen igår, innan vi gick ut och åt)

nya skor

Här är en utav de två par skor som jag köpte igår, när jag var i helsingborg på köpcentret. Blev helt tokig i dom när jag fick syn på dom där dom stod på hyllan, det fanns bara ett par 37:or kvar som tur var. Fast dom är lite stora kunde jag inte bara gå därifrån så nu står dom i min gaderob här i båstad. 

Dom kommer att synas på mig på stranden och säkert ute kvällar i vimmlet också :) dom är perfekta! 



sol + saltvatten = resultat

Såg ni dom underbara soliga bilderna som jag har tagit idag? :) Ja.. sol+ saltvatten gav resultat iallafall! Vi kom ner till stranden och det blåste som attans, nästan så att det var kallt att ligga där i bara bikini och hoppas på att solen ska börja värma, eftersom man ligger där och känner att det inte tar överhuvudtaget hade jag inga förväntningar när jag kom hem och skulle hoppa in i duschen.

Jag fick världens chock när jag såg hur jag såg ut, skojar inte när jag säger att mina ögon blev som stora tennis bollar. Jag har alltså fått världens bränna i ansiktet som gör så att jag ser ut som en fucking stopplyckta och jag kan inte använda bh eftersom det ligger och skaver mot min röda hy. haha. Som man bäddar får man ligga sandra, jag bad om det!

Idag ska pappa bjuda oss på mat, så vi ska gå till min favorit resturang här i båstad och äta ute ikväll! det ska bli mysigt. Ikväll kommer det upp lite bilder och lite av det nya jag har köpt! lovade ju er skorna right?! :) 

(Ville bara visa mina nya örhängen jag köpte igår)

 


en dag på stranden i båstad







26 juli 2010 - i båstad

Pappa kom in och väckte oss tidigt idag för idag är det knall blå himmel och värmen kommer sakta men säkert. Nu blir det att göra iordning sig snabbt och ta strandväskan för att gå ner till stranden och ligga där, sola och bada hela dagen! Hoppas att solen + saltvattnet ger resultat idag! 

Vi hörs igen när jag kommer tillbaka, då blir det bilder från "en dag på stranden" :)  


sjukt snygga outfits hade hon på sig :)


Sveriges största shoppingcenter i helsingborg

Oj, förlåt för dålig uppdatering idag men jag tyckte att jag var duktig igår. Nej men.. det blev väldigt stressigt där ett tag.. vi åkte till drivarn och kollade på när pappas kompis spelade tennis match, sen åkte vi direkt till sveriges största shoppingcenter i helsingborg som ligger utanför Båstad. 

Det är ett shoppingcenter som är närmare 50, 000 kvm stort med över 100 butiker under ett och samma tak. Jag har nog aldrig varit med om så mycket folk i hela mitt liv, det var som att gå in i en myrstack, det var värre än gothia cup vimmlet, men helvete va roligt det var! :)

Det jag har köpt idag kommer komma upp imorgon och då lovar jag att ni kommer sitta och dreggla över mina nya skor som jag har köpt idag, faktiskt två par skor.
 







25 juli 2010 - i båstad

Godmorgon! :)
Har nog aldrig sovit så här bra som inatt, underbart! Nu är jag utvilad till att (kanske) åka till helsingborgs shopping center och brascha pengar, men det återkommer jag om ;) Det är inte så jätte bra väder här idag, det är mulet och blåser väldigt kallt så jag kom med förslaget att varför inte dra och shoppa (typiskt mig ha).

Nu ska vi äta frukost och sen säga hejdå till familjen Pettersson som åker till falkenberg eftersom det kommer in några andra idag som ska flytta in i huset. Men dom kommer komma och hälsa på medans vi är här, då blir det nog en utekväll med resturang och en god drink. mmmmm.

 

den första dagen i båstad..


                                                                     Jag och oliver
..tar nu slut eftersom det är läggdags och det är en ny dag imorgon, då det kommer komma lite roligare bilder :) För idag har vi inte gjort så mycket mer än slappat eftersom vi är trötta efter kvällen som var igår.

Nu säger vi godnatt och hörs imorgon igen!

filmklipp från p!nk

Här kommer ett filmklipp från när Pink var inne i den vita bollen och sprang där i publiken med hjälp utav att vi höll upp våra händer (som en hamster i ett hjul sprang hon). Hon kom precis över oss, det var nog det häftigaste jag någonsin upplevt, hon var ju för fan rakt över oss! hur häftigt är inte det?! 


tillbaka från drivarn




Nu är vi tillbaka från drivarn där pappa har spelat sin första tennis match, nu blir det att spela dam nollan tillsammans med alla och sen ska jag och annasara gå till ica och handla för vi alla ska grilla ikväll! :)

Det blir nog några starka drinkar för att komma över förlusten idag. Fast det är ju inte helt fel det heller ;)
Det jag har shoppat igår i Göteborg kommer nog komma upp imorgon.. så håll ut!

äntligen är vi i båstad

Nu är vi äntligen framme i Båstad, härliga underbara livet i Båstad kan inte toppas med något annat förutom Pink konserteten som jag var på igår. När vi kom fram möttes vi av pappa och familjen pettersson som hade väntat på oss :) 

Nu har jag duschat och sitter här och gör iordning oss tills vi ska gå till drivarn (tennisbanorna) för pappa ska spela sin första match i sm där! Håll tummarna för honom. Nu ska vi köpa oss något att käka, hejsvejs!



24 juli 2010 - påväg till båstad



Nu sitter vi i bilen från Göteborg och är påväg till Båstad där pappa väntar på oss! (han ska tydligen ha någon present till oss) ;) Jag berättar mer om pink konserten när jag kommer fram, kan bara säga nu att; det var det bästa jag sett!

Mer bilder och uppdateringar kommer komma upp ;) bet on it!
vi ses när jag är framme i Båstad.

pink på ullevi, del 1









23 juli 2010 - påväg mot göteborg

Ja, klockan är nu morgon och det är dags att ta vårat pick och pack och dra oss till bilen för att åka iväg till  såkallade "huvudstaden" (Göteborg) för massa shopping och en  en rolig ute kväll i gothia vimmlet.

Ja, som ni säkert förstår kommer jag ju inte ha tillgång till dator på hela dagen, jag kommer uppdatera imorgon då jag kommer fram till båstad, med bilder mm från Göteborg.

Ha en jätte bra fredag och nu jävlar festar vi! kram.


Jag för ett år sen på ullevi, på madonna - sticky and sweet tour


äntligen semester..

..i hela två veckor!!!! fy fan vad glad jag är just nu! (letar i kylskåpet, tar fram en bacardi, botten upp!) Detta ska firas! ojojoj, imorgon kommer bli galet. Hela semester kommer tillbringas i Göteborg och my home sweet home som kallas med ett annat namn Båstad :)

Nu ska jag packa klart resten av packningen, måla naglarna, ta fram smycken och leta fram shopping outfiten! herregud, vad natten kommer bli lång i natt.


22 juli 2010 - 4 timmar till semester!

Heeeej! :) Nu är det bara 4 timmars jobb kvar tills jag äntligen får semester/sommarlov, fan va gött! Nu är jag hemma på rast och packar förfullt till morgondagens resa till Göteborg där det blir en heldag med shopping och en härlig ute kväll i Göteborg med massa goda drinkar, med bästa vän, snygga göteborgare, och en konsert som kommer slå de flesta! UNDERBART är ordet.

Nu ska jag äta glass och jordgubbar och njuta lite till i solstolen innan jag drar iväg till jobbet, sen när jag slutar kommer nog kanske Jessi hit och sover hos mig eller så kommer hon i morgonbitti :) det märker vi.


21 Juli 2010 - det är utsikten som räknas


 
Jag och Emma på vår rodetripp till lager 157!


nu säger vi veteraner hej..

till alla 30 nya läsare som har kikat in på min blogg idag, hej på er!



Var ute och gick med Emma K förut, första kommentaren jag fick var att "jasså, så du kan gå nu du! hur kommer det sig?" haha. skön hon är! (och det innebär att jag alltid klagar när jag får gå hem från stationen fast hon har dubbelt så långt) Men trevligt var det! Vi ska jobba tillsammans i morgon för hon kommer gå för mig när jag tar semester, :)

Nu ska jag sova, sova och sova tills klockan ringer klockan 7.00 imorgon bitti och tvingar mig upp. Godnatt!

20 juli 2010 - laddar med tidningar inför båstad




SANDRA TIPSAR!


godnatt läsare



Ja, nu ligger jag här nere i källaren alldeles själv och vägrar släcka tills syster kommer hem och lägger sig i den tomma sängen intill mig, efter filmen är jag faktiskt lite skakís och har inte lust att somna till mina egna andetag. Om du ser detta annasara så: KOM HEM NU!

Ska upp och jobba klockan 7.00 imorgon så jag hoppas banne mig att hon kommer hem snart (heh) för här orkar jag inte ligga och kolla i taket hur länge som helst. Nu är det sista veckan jag jobbar och på fredag får jag semester då vi åket till Göteborg och ger oss in i Gothia cup vimmlet och kollar på pink. 

friend, can't get enough of you

Ni vet en sån där dag när man känner att man inte har lust att vara trevlig, sån dag hade jag igår men sen fick jag ett sms av Em, hon gjorde så att min dag blev räddad! Hon kom hit efter jag slutat jobbet och sov över här. Mys är ordet! Idag spelade vi tennis, tyckte att det gick riktigt bra för Em fast hon inte hade spelat mycket, imponerad! (men jag är inte förvånad). Lyckad dag!

Lite senare kom Emelie till mig också, det blev pizza, godis och en skräckis (case 39) som vanligt. Känner att varje gång hon kommer hit ger jag henne mardrömmar och sen skickar hem henne (haha). Hon lämnade mig nyss. Tack för idag! <3   




back to work

Tur att Michael jackson - Dirty Diana -  gör så att man orkar!


hemma på rast

Nu har jag 4 timmar kvar utav mitt 10 timmars långa jobb-pass idag! Jag känner mig bakfull och halv konstig, (tyck synd om mig) tack och lov att jordgubbar alltid räddar när man är hemma på rast. Ska till Emma snart och säga hejdå till henne eftersom vi inte ses på två veckor.




SANDRA TIPSAR!



Någon mer än jag som har fastnat för Miley Cyrus nya låt: can't be tamed? jag sitter
iallafall och kollar/lyssnar på den gång på gång. Musik videon tycker jag är super häftig och
själva låten är ganska häftig och bra den också. Kan ju säga att hon är duktig, för det är hon.


badar och solar

Vilken tur man har att solen skiner och himlen är lika blått som vattnet denna dagen jag är ledig från jobbet. Ska njuta idag vid poolen och fixa till brännan till Götebirg och Båstad. Sen hoppas jag att Malin kommer till mig och steker tillsammans med mig och Annasara. Ska även skriva en båstads-lista som innehåller allt jag ska ha med mig, för om jag inte gör det kommer jag att glömma dom allra viktigaste sakerna, och det vore ju tråkigt.

Ha en kanon dag i solen! (ett shopping inlägg kommer komma upp under dagen/kvällen).

 


vi möts igen

Ibland är det konstigt att veta om att en person man har träffat för länge sen fortfarande är precis samma barnsliga underbara person under fasaden som har byggts upp under dessa år vi inte har pratat, inte sett varandra växa upp till de individer vi är idag är ledsamt, tänker man en dag som denna när vi träffades idag igen efter några få somrar och vintrar. Skratt groparna satt kvar och stilen var desamma alltid den där brätiga stilen som tydligen är inne nu. Byxor som är lite förstora för den lilla kroppen som ska platsa i dem, T-shirten som säkert kostar mer än mina dyra vagabond-skor jag har på mig nu. De vita Nike tränings sockarna fanns inte kvar längre, utbytt till bara ett par skor som tog all uppmärksamhet. Precis samma människa bara lite äldre och lite mognare och bara lite roligare sitter bredvid mig så tätt så jag nästan ramlar av trä bänken som annars är så stor och lång.


Underbart sådana tillfällen, man märker att det bandet vi hade innan byts snabbt ut till ett annat och nytt som är lite starkare och lite närmare om det bara är så för några minuter spelar det ingen roll.

Sandra karlsson


båstad 2010 ' snart kommer vi

Längtar så fruktansvärt mycket till Båstad nu, jag vet att jag missar "veckan" men vad fan gör det. Nu undrar ni vad fan det var som jag skrev där. Jag menar såklart Båstad Veckan som är den populäraste veckan på året i båstad när alla kändisar kommer dit för att festa och spela tennis och glassa på stranden. Längtar verkligen hem i år. Nästa vecka åker jag och jag lovar att då blir det flera uppdateringar om dagen, mitt liv där leker, så det ska inte bli några problem! :)

vi ses snart








med syster


kom hem med en ny kamera (gratis)

Har nyss kommit hem från Lidköping och nu kan jag inte vara annat än nöjd (för idag)! Jag hämtade ut min mobil som är nu helt som ny och funkar precis som den ska. Min kamera som jag inte har använt på ungefär 3 månader eftersom när man tar kort med den blir det suddigt i kantera och sånt så frågade killen som jobbade om han visste vad som hade hänt (trodde att jag hade kommit åt någon iställning) men han sa bara att "det är bara att skrota den så får du en helt ny kamera (gratis)" wiho. ÄNTLIGEN har jag en kamera som jag kan använda så jag slipper smyga runt med Annasaras kamera hela tiden.

Trodde jag skulle komma hem med en ny mobil, men istället kom jag hem med en ny kamera. Den ska bli väl använd i Göteborg och i Båstad nu! :D





lidköping

Äntligen har man fått sig lite sol på näsan och nu är jag beredd att visa upp brännan, ska åka till lidköping nu och hämta ut min mobil som har varit på lagning (hopppas jag fått en ny) och sen kolla lite i affärer, och sen blir det donken! :D Ha en bra solig måndag!


fredagens bravader





källaren är en räddare i nöden

Jobbar, jobbar och jobbar. Skulle vara skönt med lite semester nu så jag har tid att blogga och njuta utav den stek heta värmen istället för att hata den. Ligger nu på madrassen, på golvet bredvid min sovande syster. Det är så härligt att höra när hon andas och sen efter ett tag gör ifrån sig något konstigt ljud som jag inte kan uppfatta riktigt. Jag tror att hon snackar sims språk för jag kan inte svara henne, jag förstår henne inte. Det är underbart att ligga nere i källaren när det är så varmt ute, här nere sover vi med duntäcke + massa täcken på varandra. Min bästa vän just nu.

imorgon kommer det upp bilder från igår och om jag hinner ändrar jag min design, vad sägs om det? låter det bra?


fixar mig inför kvällen





new

Jag tänkte att denna gången jag shoppade skulle jag bara leta efter fest kläder, men hepp det blev ju såklart en massa annan skit också! Men jag hittade denn söta lite kortare klänning som faktiskt är lite ljus rosa (första gången i mitt liv jag köper något rosa) med paljetter och grejer med genomskinlig rygg! Me like.

Köpt på GinaTricot



i like to make my self believe

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag och Jessi åker till Göteborg för att gå på pink konserten och festa för första gången i Göteborg tillsammans! längtar så jag spricker för det innebär också semester och sen dagen efter blir det Båstad :) kan leva på det hela veckan nu.

Ikväll ska jag vara med Emma (äntligen!) nu får vi ta igen alla dagar vi har missat! Blir förhoppningsvis fest ikväll också. Skulle vara underbart med en kall flaska bacardi, men jag jobbar i morgon så det får vänta ännu några dagar.

Mina älsklingar och jag
 


en dröm, som jag vill leva

 

Jag sov så himla skönt inatt men sen så ringde den där jävla klockan! åh, jag ville bara så gärna somna om och fortsätta drömma den där härliga drömmen som jag hade.

För en milsekund så trodde jag att det faktiskt hade hänt och att det var sant, men så fort jag tände lampan så kom besvikelsen och åt upp mig (fan). Jag drömde att jag vann 125 miljoner och att Rafael Nadal (tennis spelare) följde med oss till Båstad och tränade oss i en vecka. Köpte också världens lyxigaste standhus på klipporna vid havet, bredvid Pepes Bodega och Centercourten! Va underbart det var även om man bara fick uppleva det för en natt.


Grandpa Dancing To Gaga

Galen grandpa som dansar till Lady Gagas Pokerface, Who said old people don't have moves?! ;)


dagens spellista

Take me on – Erik Grönwall


Will you be there – Michael Jackson

Don’t stop believing - Journey

Paparazzi – Lady Gaga

Dancing on my own - Robyn

Life looks better in spring

Never say never – Justin Bieber ft. Jaden Smith

Without you - Hinder


sno stilen - kristin cavallari


semester för en dag

Idag är jag äntligen ledig från jobbet, puh! Har sovit ut, tagit en dusch och nu känner jag mig som en helt ny människa. Idag tänker jag bara slappa, ta lite kort så ni får se mina nya kläder jag har köpt, spela lite sims 3 och sen åka till min kusin Jenny som är här i götene för att diskutera hur vi ska göra den 23 juli då jag, jessi, mamma och Annasara ska bo hos henne i Göteborg :) 

Ha en bra tisdag! ps. Jag hoppas att ni inte har glömt att checka in mina kategorier!


Paranormal Activity 2

Då jag verkligen avskydde ettan men detta tror jag är verkligen något att se fram emot. Men trailern är ändå rätt så bra och jag blir intresserad över hela spegelgrejen. Visst att det är en film som är skapad enbart för pengarnas skull, men denna gång har vi iaf en regissör som gjort något tidigare, Tod Williams. Detta tror jag kan bli en riktigt bra skräckis!


Regissören av ettan, Oren Peli, producerar enbart denna gång.
Biopremiär den 22 oktober (USA).


hemma på rast

Hejhej, kom nyss hem från jobbet, har jobbat sen 08.00-12.30 och nu har jag rast i ungefär 5 timmar innan jag börjar vid 17.30-21.30 igen. Passar på att käka och kolla på lite paradice hotel Danmark och installera the sims 3 på datan och sen städa mitt rum innan jag börjar jobba ikväll. Delad tur är ganska soft ändå även om det är 8.5 timmar arbete.

Nu lyssnar jag på musik och tänkte göra syrran lite sällskap, vi hörs senare! då har jag en nyhet till alla er skräck-film älskare som jag själv! ;)

 




i denna tropsika värme!

Hela dagen har jag tänkt och drömt mig bort till min pool hemma på trädgården, den står bara och väntar på mig och det har varit så fruktansvärt frustrerande, sitter fast och kan inte göra något annat än att torka bort svetten i pannan, inte titta på klockan och gå in till toaletten för att skölja av ansiktet i iskallt vatten, sådär iskallt att det känns som om bara för några sekunder att ansiktet fryer till is och sedan ta nya tag. Tur att mitt jobb är så roligt som det är, för annars skulle jag nog en dag som denna tacka för mig och gå därifrån. 

30 grader om inte mer är mer än vad jag kunde förvänta och önska mig i vintras, nu har den tropiska värmen kommit och ändå klagar man (det gör ni också), jag ska försöka hålla käften men idag kan jag inte det. Vill bara gå ner i källaren och lägga mig, somna och imorgon vaknar jag upp och temperaturen står på 17 grader, det skulle vara perfekt!

ps. jag har saknat dig också lillan.

  


"bryt"

När man får sådan panik att huvudet dunkar utav sitt egna skrik är det allvarligt. Att veta att man är på en plats man inte ska vara eller vill vara är fruktansvärt frustrerande. När man sitter och tänker för sig själv ”hur i helvete hamnade jag här?” det är då paniken bryter ut, det är då man ska vara försiktig med sig själv och framför allt sitt sköra hjärta. Det är som när man ser en ledsam film och hjärtat dunkar i otakt när något hemskt händer, någon som lider och man fångas i det ögonblicket så att man själv mår dåligt. Man utsätter sig själv för det, man kan välja att gå därifrån att släppa taget men man kan inte sluta att titta för man måste veta vad som kommer hända. Ända in i slutet. När det är som jobbigast brukar jag föreställa mig ett kamerateam med massa kameragubbar, videokamrer och massa annat folk som är där för att spela in en film som kommer hamna på videotoppen. Att inget av detta är verkligt, detta är bara något någon annan har gjort och allt kommer bli bra. Någon skriker ”bryt” och man är tillbaka till sin egen personlighet och sitt egna liv igen.


Ibland önskar jag att någon kunde skrika ”bryt” i mitt liv, att någon varnar mig för när jag inte orkar längre, när hjärtat är så okontrollerat att mina ben viker sig utan förvarning, då vill jag ha någon som skriker bryt, så att jag kan återgå till mitt vanliga liv igen. Någon som vet när det tar stopp.


college tröjan: äntligen!





köpt på ginatricot

SOL, BAD OCH DET BÄSTA AV ALLT: SHOPPING



Idag är jag äntligen ledig från jobbet, underbart. Nu ska jag njuta sönder denna dagen med sol, bad och det bästa av allt: shopping :D Jag får ett sånt där ryck igen att jag känner att jag är värd det, (haha) Ska ut och lägga mig vid poolen nu med Annasara och steka tills vi bestämmer oss när vi ska åka in till stan och shoppa.

PS. Eclipse var nog en bland de bästa filmerna jag någonsin sett, till er som inte har sett den: SE DEN!

tro mig, du vill lyssna på detta!

och glöm inte att hon är 11 år!


nu åker vi och kollar på bio, eclipse!





dagens bio outfit




Linne Ginatricot, Halsband lager 157, Leggings Ginatricot, väska firis of company, ansikte osminkad

RSS 2.0