en natt på bogrens..

Jag har inget intressant att komma med idag. Sitter med pyamas på mig och kollat på Heroes hela dagen. Fastnade framför tven, shit vilken bra serie!

Så jag kan berätta om kvällen/natten förra veckan då det var fest på Bogrens. Jag hade precis köpt mina nya svarta skor med kilklack och dem fick jag sätta på mig redan vid fyra för att ta mig till skövde, sedan förfest och sen bogrens. Det var inga problem med skorna tills vi skulle gå till tåget som skulle ta oss tillbaka till skövde. Fick super ont i fötterna. Sedan inne i bogrens var det dödligt. Mina ben bara veksig och fötterna skrek av smärta. Men jag dansade på ändå och tänkte att jag skulle klara detta. haha. 

När vi kom ut och skulle gå till bilen hem så gick det inte att gå längre. Jag tog av mig skorna och gick barfota på isgata! åh helvete vilken smärta säger jag bara. Gör aldrig det! Haha, slutade med att jag satte mig på gatan och tog på mig jessis vantar på fötterna och en väska som kunde stötta upp dem. När jag kom hem så var det ingen vacker syn jag fick se under mina fötter, blodigt. HAHA, vilken kväll! Men det var roligt :D



Jessi lyckades ta ett foto, haha.


eminem ger mig gåshud

Var tvungen att skicka Nemo ett meddelande när jag fick syn på det här. Eminem ger mig gåshud för livet,
helt otrolig den människan. Mäktigt framträdande!





28 februari 2011 - heroes

Hej! Allt bra med er? Jag vaknade upp på topp humör iallafall, nu ska jag ta och sätta mig framför tven med lite plugg och serien Heroes, som jag inte har följt så jag tänkte att det är på tiden att kolla in den också. Hört att den ska vara bra. Har ni följt den?

Helt otroligt att det är första Mars imorgon, tycker tiden går så otroligt snabbt! Har nu fått min löning och studiebidrag och jag är ledig på fredag för då drar vi till borås och kollar på Swedish open och sedan shoppar loss! Perfekt vecka.


just me



Förlåt för dålig uppdatering. Imorgon blir det bättre! Idag har jag bara slappat och pluggat. Kom nyss hem från gymmet, tränat zumba. Det är så sjukt roligt, skulle gärna kört en timma till! Längtar tills det blir zumba marathon på gymmet. Nu ska jag äta och kolla på tv.


27 februari 2011 - vill ha, vill ha!

Skulle inte säga nej att ha en One Piece på mig nu. Skulle rättare sagt kunna göra vad som helst för att ha en sådan i garderoben. Istället för att ta på sig massa jobbiga kläder på en kall söndag morgon som den här.. skulle vara perfekt att äga en sådan! Dra på sig när man sticker till gymmet, ta på sig den när man kommer hem mitt i natten efter festande och vill sitta lite vid datan innan man somnar, ha den varje dag när man är sjuk. åh, skulle vara livet! JAG MÅSTE HA EN SÅN HÄR SNART!!  

Jag har lovat mig själv att jag ska ha ett sådant här plagg snart, jag är villig att lägga pengar på detta, mycket pengar! Ni känner mig nu, ni vet att jag pratar allvar :) Frågan är bara om när... Vad tror ni? kommer jag ha en hemma inom en månad? ;)



 

tackar för denna dagen



Varför är ingen vaken när jag är vaken för? även om jag gillar att vara vaken när resten av Götene sover, så känns det lite ensamt. Hör dock fortfarande att min syster är vaken. Det är jag och hon. Vi är vakna när resten av Götene sover, mysigt. Godnatt.


till bowlingen

Nu drar jag och familjen till bowlingen för att lyssna på älskade vän Malin som spelar där ikväll! kommer bli super trevligt. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Ha en bra kväll!









tack



Inte bara Annasara som blev grattad idag, Tack! Har världens bästa släktningar.


dagens

 




Skjorta -Gina Tricot
Tights - HM
Linne - ?
Skor - Din Sko


26 februari 2011 - grattis på födelsedagen!

Idag fyller syster 16 bast! haha, gud vad tiden går snabbt. Inte länge sedan jag var lika gammal och hade sökt in till gymnasiet och grejer. Idag ska dagen spenderas att bara fira henne och hitta på massa roliga saker. Vad tycker ni om min krativa "nallegodispengar björn?" Är stolt över den iallafall :D Och hon tyckte om den! mycket.

Grattis på 16 års dagen, mitt hjärta. Olive you <3






ny vårjacka

Nu har jag gått och köpt mig en ny vårjacka. ÄLSKAR DEN! Tycker mörkblått är skit snyggt och den är super skön. Blir perfekt att ha den på våren och ibland byta av med skinnjackan. Kär.


Köpt på Gina Tricot 500:-


25 februari 2011 - i love you


älskar er!

Nu har jag kommit hem från en super jobbig skoldag. Inte kul att ha en långtråkig fredag.. men nu är det äntligen helg iallafall :D som jag har längtat! Ska ta någonting att äta och sedan ta lite kort tänkte jag. 

PS: måste berätta något. Mamma kom in nyss och var lite panik slagen, hon hade läst min text jag lade ut igår, hon trodde att jag mådde jätte dåligt. Hoppas verkligen inte ni tror samma sak som min mamma. Jag mår jätte bra och livet leker! :D men jag skriver ner mina känslor på papper hela tiden för att jag älskar att skriva och uttrycka mig själv. Den känslan jag skriver om kanske jag bara hade i några minuter lixom. Kan hålla med om att mina texter är lite små dystra men jag faller för sådana texter. Det behöver inte vara mig det handlar om.. mycket av det handlar om mig men inte allting! Och jag är lycklig tro mig! :D Så mamma, allt är bra med mig du behöver inte oroa dig! älskar dig <3


jag väljer den fysiska smärtan

Har du någonsin känt dig så ledsen att dina ben inte bär dig. Med huvudet i marken och händerna för ansiktet? Det har jag gjort. Har du någonsin skrattat för att dölja din smärta? Det har jag gjort. Har du någonsin kommit på dig själv stå i regnet och undrat om allt kan bli som förut? Det har jag. 

Jag skulle kunna ta slag efter slag. Blod som sprutar ur näsan och en mage som bultar av smärta, en hand om viker sig så fort man försöker stötta upp kroppen där man ligger på gatan. Jag skulle kunna bli nedslagen och ta den fysiska smärtan för där vet jag att jag är stark jag skulle kliva upp och kunna gå igen. Jag väljer den fysiska smärtan före den psykiska. Det känns som om jag tar slag på slag, ligger nerslagen på marken och försöker ta mig upp och sen kommer en till. Ännu en till. Sen orkar man inte mer, man är så jävla nedslagen att man låter slagen komma och man reser sig inte upp. Det är inte värt att kämpa längre för att man vet att de där fula såren kommer läka men det tar tid. Men den smärtan man har i hjärtat kan inte ens mäta sig med den smärtan man känner inuti, i hjärtat. Den är mer döende än den fysiska smärtan. Det blir grova ärr inuti kroppen som bara jag själv känner som ingen annan ser. Det är min hemlighet. Ärr inuti kroppen som får de utanför kroppen att blekna

Jag har ett hjärta som borde behandlas försiktigt, precis som ditt.



24 februari 2011 - vårlängtan!

Någon mer än jag som inte orkar med det kalla och snön?! ja, jag trodde väl detta. Skulle vilja ta på mig skinnjackan eller den fina vårjackan jag köpt och bara gå ut i tunna tights, bort med halsduken och hit med plusgraderna. Solglasögon skulle inte sitta helt fel heller.

Vad jag har gjort idag då.. jo jag har varit i skolan och nu sitter jag här och pluggar som bara den :) Längtar tills min syster blir frisk så vi kan gå ut och ta lite vackra bilder med min systemkamera, lite svårt att ta bilder på sig själv med en systemkamera, ingen annan som kan hjälpa mig. hehe.





gymmet

Nu sticker jag iväg för ett pass på gymmet! Känner mig inte så jätte taggad men det kommer väl när jag väl står på mattan. Ska alltså gå på Flowin och Emma kommer förhoppningsvis vara där också. Kommer ha rätt go träningsvärk imorgon iallafall, som alltid.

Fick skynda mig så blev inte så jätte bra kort, det får ni leva med.. haha ;)

(nej, jag har inte klippt mig)


café elvira


Jag och Emma idag på Elvira
(oj messy hair)

Hade bara en lektion idag och då fick vi tillbaka våra prov och det är alltid lika störande när man är ETT POÄNG från MVG och då får man VG+. Hatar de där himla plussen. Men ganska nöjd ändå men hade faktiskt förväntat mig mvg. Efter skolan gick jag, Emma och Elise till café Elvira och satt där i någon timma för fika och plugg. 

Nu har jag kommit hem, och taggar träning ikväll! 

 


23 februari 2011 - school



London next, babe!!!







22 februari 2011 - think i wanna marry you



sandras top 10 snyggaste

Ben Affleck


Ashton Kutcher


Channing Tatum


Tyler Lauther



Adam Senn


Tyler Hilton

Ian somerhalder


Sean Faris


Cam Gigandet


Clay Adler




Ja, jag har faktiskt inte rangordnat bilderna för jag kunde helt enkelt inte bestämma mig men de som ligger på första plats är iallafall Ian Somerhalder och Clay Adler och sen kommer min kära channing tatum. åh Sean faris... eh jag kan hålla på hur länge som helst.. lika bra jag slutar nu. Enjoy!

PS: Någon mer som har märk att blodiner inte finns i mina ögon? lite roligt för alla killar jag tycker är snygga ser precis ut så här. brunbrända, mörkhåriga mmmmmmmmmm <3 ögongodis.







livar upp kvällen med...

Tänkte att ni behöver se fram emot något ikväll. haha. Tänkte blogga om vilka som är enligt mig världens snyggaste killar top 10!!! ohjah, där hörde ni! Tänkte att det kommer liva upp den här tråkiga och mörka kvällen! Vad säger ni om det? låter det bra?

Klockan 21.30 kommer jag lägga upp inlägget och då kommer ni märka något om mig som inte så många vet. haha. Man är som man är när man inte blev som man skulle ;) hihi.  Nu kör vi.




21 februari 2011 - en trött sandi



Någon mer än jag som en inte somnade förrän halv två INATT?! Går ju inte vända tillbaka på dygnet bara så där. Kommer nog att ta några dagar.. kom precis hem från skolan, suger nu när sportlovet är slut jag orkar inte. Får väl härda inget mer jag kan göra. Nu sitter jag här och pluggar som en dåre och det går inge bra ;) haha, känner att detta kommer bli väldigt lyckat! usch och fy


bogrens i torsdags


Jag och ett gäng läsare på bogrens. Haha ne skoja bara. En härlig kväll blev det!


kollar på csi



Sitter bänkad framför tven och kollar på csi avsnittet där Justin Bieber spelar i. Hans första film och han gör det jävligt bra. Lite roligt att se honom i en seriös roll och jag och annasara väntar bara att han ska hoppa upp bordet i förhörsrummet och sjunga "baby, baby. baby oh..." HAHA. Men hoppas på att få se han i många fler filmer för det här gjorde han riktigt bra!

Längtar till att gå och se never say never en film som han har gjort. En självbeografi om hans utveckling och hans väg till att bli känd. Ja, jag diggar han starkt!


20 februari 2011 - sunday bloody sunday

Godmorgon! Nu har jag pluggat i 3 timmar och nu är jag helt slut, känner för att gå coh lägga mig och sova hela dagen. Menmen, nu ska jag och mamma till elgiganten och få tillbaka lite av mina pengar jag lade på systemkameran hade jag tänkt. Betalae försäkring men behövde egentligen inte det. Så nu blir det att kräva pengar tillbaka.

Idag blir det plugg, one tree hill, teen mom, solsidan och massa annat mys precis som alla andra söndagar! Tyckte att Eric Saade var ganska bra igår, men diggade manboy mera.





älskling är hemma



Nu har äntligen Annasara kommit hem! Som jag saknat henne.. men tyvärr så kom hon hem sjuk.. feber och snuvig. Har varit en bra syster och survat henne hela kvällen nu ligger hon som en söt liten bebis och halv sover i soffan framför melodifestivalen. Gud vad jag har saknat henne.. nu sa jag det igen.. men nu inser jag att jag bara inte klarar mig utan henne. Kärlek. 

   

pulka i lerdala igår

Igår var det pulka time i Lerdala med Jessi och Alexander. Sjukt roligt var det! Första gången på ett år jag åkte pulka. Hoppas det blir fler gånger nu i vinter. Enjoy filmerna!


Dagens



Linne: BikBok
Halsband: GinaTricot
Jeans: Vero Moda
(hihi, lappen är kvar) 
Jacka: Gina Tricot


19 februari 2011 - äntligen lördag!



Äntligen är det lördag! Här längtat så mycket, idag kommer annasara hem. Har hjälp mamma städa hela morgonen så har inte haft någon tid att sitta här, men nu har jag det. Idag ska jag bara slappa hade jag tänkt och ikväll blir det melodifestivalen och massa mys med familjen. Har höga förväntningar på Saade idag så vi får väl se hur det går för honom. Dagensoutfit kommer upp senare!

PussochKram


party all night long



Igår hade jag på mig detta när vi var på bogrens och festade i Skövde. Super skönt och bekvämt, men skorna tog kål på mig och det får ni se senare en bild hur min kväll slutade ;) (En body från BikBok, tight kjol från gina och tights med höga klackar från dinsko)

Kom precis hem från jessi och palm. Vi har åkt pulka så se fram emot några sköna videoklipp som kommer in snart. Nu ska jag ta och sätta mig framför tven och slappa hela kvällen, blir nog en film och pepsi!


 


hos jessi

Godmorgon! Sitter nu hos jessi och vi ska snart kolla på film. Kommer hem ikväll då bloggar jag mer!
Kommer nog upp nån härlig bild från festen igår. ha de bra än så länge!


18 februari 2011 - biljetter beställda!

YEEEEEEES, shit vad glad jag är nu!!! Vi fick tag i biljetter till Swedish open som är den 5-6 mars i Borås. Vi ska åka dit med familjen Pettersson och ha en hel helg där med tennis tittande, shopping och resturangbesök. Herre vad jag längtar, hade så himla kul förra året!

Äntligen får man träffa stjärnorna igen! wihoooo! :D



ny stjärna?

Ulrik Munther är ju killen alla pratar om nu, Svenska killen som tolkar lady gaga super bra. För att vara den första inspelade videon och låten tycker jag den är riktigt bra, tycker att han har skrivit texten väldigt fint och klockrent! vad tycker ni? en ny stjärna? Jag tror att vi kommer få se mycket av honom i idol eller melodifestivalen om några år. HEJA HONOM!

låten får mig att tänka på hur svårt det måste vara för killar att inte visa sina känslor, att försöka se glad ut fast man inte är det.. precis som han sjunger "boys don't cry" usch va sorligt. GRÅT MER KILLAR!





17 februari 2011 - letar efter partyoutfit



Hejsan! Fick gå upp tidigt idag för jag skulle till tandläkaren.. usch va jobbigt det var! Blir inte bättre utav att jag typ hatar att gå till tandläkaren, men det gick bra iallfall. Det roligaste var att hon frågade "Vad ska du hitta på nu då när du är uppe så tidigt?" jag svarade "jag ska åka till ica och köppa godis och pepsi" HAHA. Tänkte mig inte för där.

Ikväll ska jag till skövde för att festa med jessi, palm och några mera. Så nu står jag med hela garderoben i mitt rum och vet inte vad jag ska ha på sig. På bilden har jag en body som jag köpte i förrgår. Tänk om man skulle kunna gå med den, vore helt perfekt, den är super skön och snygg. Men jag kan ju inte gå runt och visa hela rumpan heller. ÅH sånt här är så jobbigt!

Kommer nog upp en outfitbild senare, om jag nu hittar något.
pussochkram.


new in



Världens goaste tröja! Super mysig. Gina Tricot 300 :-
 


pepsi + oc

Kom precis hem från träningen och nu förtjärnar jag ett stort glas pepsi med massa is i + oc med det sköna gänget på bilden. Det är nog så jag slutar min kväll. Nu ska jag sätta på mig min mysigaste dress och hoppa i soffan med mitt täcke och pepsi.



nu till gymmet



Nu sticker jag och tränar och sen får vi se vad som händer. Blir flowin en halv timma. Super roligt men jävligt jobbigt!! men det gillas.


kärlek från i lördags







nya skor



Farligt hur mycket jag har börjat älska skor. Köpte dessa igår på dinsko, super sköna! 500 kr.


16 februari 2011 - godmorgon!

Godmorgon! :) allt bra? jag vaknade upp på en väldigt bra sida idag om man säger så.. kan bero på att jag hade världens bästa dag med mamma på överby, shopping blir man alltid glad utav men att shoppa för mycket kan få sina konsekvenser. Ja, nu på mindre än en vecka har jag gjort av med 10 000 kr

Inte bra sandra, inte bra. Men va fan jag är värd det! Idag ska jag försöka göra lite läxor, träna, blogga och göra en hemlig present till en väldigt speciell person. Sen får vi se vart kvällen tar mig. 
Vi hörs senare-.




shopping



Kom precis hem från en shopping dag på överby! :) Nu är jag helt slut men ska göra iordning mig nu för att träffa albin och emma en stund. Ska bli roligt!! Visar det jag har köpt imorgon,
puss och kram.
 


15 februari 2011 - påväg till överby!





Thank you Justin bieber!

Titta vad Justin Bieber precis skickade mig! Va gulligt av honom, världens bästa alla hjärtans dag present!
Tack Justin, see you soon!


det finns bara en gud


14 februari 2011 - happy valentine


Godmorgon!
Vaknade upp från världens underbarasta dröm men det gjorde ju inte så mycket eftersom jag vaknade också upp på alla hjärtans dag det är ju inte så fel det heller, fast jag är själv hemma idag så är det rätt skönt ändå. Sitter och äter frukost och väntar på att tyra banks show ska börja. 

Tänkte bara kika in här och önska er en lyckad alla hjärtans dag! :) Ni som är singlar ta vara på dagen på bästa sätt och ni som är upptagna.. försök att inte bråka med eran partner på alla hjärtans dag!
Det är inte värt det ;)

puss&kram


natti natti

Kom hem för en stund sedan från zumban, om ni vill träna väldigt roligt då ska ni testa på zumba det är så jävla roligt! Nu har jag kollat på teen mom i två timmar och nu ska jag försöka ta mig ann alla 1000 bilder som tigs igår. Puh, undra vilken tid jag kommer komma isäng i natt?!

Lika bra jag säger godnatt nu, GODNATT!



Jag innan träning


vi dansar loss på mangos igår



Emelie - "HAN ÄR FEMTON MINUTER FÖRSENAD!!!!!!"
skön.


new in



Nytt kort linne från bikbok, super fint till jeansshorts i sommar! :)


flowerdress




Igår dansade jag runt i en klänning från Bikbok, tights och höga klackar! 



13 februari 2011 - kommer sakna dig!

Godmorgon! Vaknade utav att Annasara kom in klockan 09:30 och väckte mig. Skit unge! nej, men jag ville ju upp för att pussa henne hejdå eftersom hon nu sitter på bussen till Trysil. Fick ett sms av henne nyss där det stod att hon fick den bästa platsen i bussen. "längst fram med stort fönster och utsikt". Längtar redan tills hon kommer hem igen!

Hon ville att jag skulle skriva till er att: "ni får ha ett bra sportlov och ta hand om er!"



Hade så kul i Trysil mitt hjärta! LOVE U <3


02.22 - hemma



Nu är jag hemma från en partykväll i skara där Daniel Adams Ray var artisten. Fan va bra han var. Det var en toppen kväll och kan berätta mer om den imorgon, sen kommer det säkert 1000 bilder in också.

Just nu ligger jag i sängen och dricker ett plas pepsi, finns inget bättre efter man kommit hem från en ute kväll.
Måste upp tidigt för att säga hejdå till syster som åker till trysil imorgon. Godnatt!



får vi alla plats i lådan ikväll?

Sitter här och målar mina naglar och förbereder mig inför kvällen! Idag blir det utgång till mangos i skara där DANIEL ADAMS RAY ska festa med oss!! Letar igenom garderoben efter skor och en snygg klänning att ha inför kvällen. Och pluggar på hans låtar. Önska mig lycka till ;)

"JAG TOG EN KULA FÖR DEJ OCH FICK EN SMULA TILLBAKX FÖR DEJ SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM, LALALALA..." Får vi alla plats i lådan ikväll? Ses vi där kanske?! :) 




12 februari 2011 - mysdress


.TOMT.




härlig fredag



systemkamera check!




Äntligen lov och en efterlängtad systemkamera!!!! kan inte börja bättre detta.'
Det är en Sony a330, den är grym! 




11 februari 2011 - money



7 000 kr fattigare.. vad tror ni jag har köpt? ;)


syster på elgiganten igår



(För er som har högt ljud på, sänk!! Annars kan det göra rätt ont i öronen! haha)


02.30 - can you hear me?



At night when the stars light up my room I sit by myself
Talking to the Moon, Try to get to You. In hopes you're on
the other side. Talking to me too or am I a fool?

Who sits alone and talking to the moon...




10 februari 2011 - med bästa vän



Idag drog jag, annasara och mamma till Lidköping för att shoppa, där mötte vi upp jessi. Det blev en massa shopping och donken på vägen hem! (visar upp allt sedan) Sitter nu här med jessi och löjlar oss och dricker pepsi. Sen ska vi till västerby för att kolla på palm som spelar fotboll!

Puss och kram. 

 


usch, denna känslan är inte rolig

Denna känslan jag har just nu är inte rolig alltså.. så typiskt mig.. typ en konstig grej som jag har varje gång någon åker bort. Jag får panik när någon åker långt bort ifrån mig.. lämnar mig kvar.. det är som om någon viskar i mitt öra och säger "någonting kommer hända.. och du kommer inte vara där i närheten.. eller ens få reda på någonting" hela tiden.. den känslan är jobbig. Ändå intalar jag mig själv att sluta tänka så.. men det funkar inte! Spelar ingen roll om det bara är för några dagar eller veckor så får jag ändå en jätte konstig känsla. Folk säger ju att man ska lita på sin magkänsla men om jag skulle göra det varje gång någon åker bort.. Ja, då skulle jag nog sitta i samma säte och åka hela vägen med hon/han och hem igen. 

Det är konstigt för när jag åker utomlands eller någon annanstans och lämnar mitt liv och vänner bakom mig för några dagar/veckor så får jag inte samma känsla som när någon skulle åka ifrån mig. Kanske jag är rädd för att bli ensam? Kanske känns det bättre att jag lämnar, än när någon lämnar mig? ja så är det nog. Så måste det vara. Vad kan det då bero på? jo ärligt talat så är jag rädd att bli bort glömd och ensam.  

Jessi åkte till Indien här om veckan, min bästa vän.. det var jobbigt tills jag fick reda på att hon var okej och att hon hade det bra. Idag sa jag hejdå till Gustav som sitter nu i bilen och är påväg till sälen, bara en sån sak är sjukt jobbigt just nu. Men det är ingenting om vad jag kommer känna nu på söndag när min syster lämnar mig i en vecka för att åka till Trysil.. usch, vill inte ens tänka på det tycker det är jävligt jobbigt att vara utan henne. Den paniken längtar jag inte efter, hon kommer få stå ut med många sms från mig likaså gustav.

Jag är lite konstig, men endel ser charmen i det också. 
puss och kram. 



9 februari 2011 - dagens



Jacka - Sisters
Halsduk - Vero Moda
Linne - HM

PS: Jag har bara min cam och mobil att ta kort med nu för tiden, men det ska det
bli ändring på! (ja ni ser ju kvalitenImorgon åker jag och kollar på systemkamera
då kommer det bli mycket mer uppdatering och snygga bilder.


one piece


Bruno mars, the maaaaan!

Jag tror inte jag är den enda som tycker att han är en stjärna. Brunokåt är ju hela Sverige/världen nu för tiden, det kan man förstå.. får aldrig nog utav hans låtar.. sitter och lyssnar på Grenade och Talking to the moon nu och jag kan inte slita mig från högtalarna, shit vilken artist! Älskar hans nya låt. Talking to the moon.



8 februari 2011 - idag är det tisdag..



.. och det innebär Tema Crime och en sista dag på skolan innan sportlovet. Gud vad skönt! Nu är det tre dagar praktik och sedan är det lov! Har precis lagat mat till mig och annasara och nu laddar jag för att kolla på brott hela kvällen (a) Inga läxor att ta hand om nu, har praktikuppgifter att göra på lovet dock, men det tänker jag inte tänka på idag. Nu ska jag upp och mysa och njuta av att det snart är lov!

 

 


7 februari 2011 - homework


Hur ska jag hinna med Crime idag på tv:en??!! kan ju inte bara missa det.

Kom precis innanför dörren, har varit och ätit på gatuköket med Gustav och nu är jag propp mätt! Men det var gott. Kan inte uppdatera så mycket nu eftersom jag har en hel bunt med läxor och prov som jag helst inte vill sitta och göra över sportlovet.. usch, låt detta ta slut någongång!!!  

Bilden är lite creepy men den representerar mitt prov som jag har imorgon! 
Wish me luck.


5 januari 2011 - tillbakablick



Det var en varm juli dag. Hade längtat så mycket efter den här dagen hela sommaren för jag var sliten efter allt jobb och behövde verkligen semester..Pink konsert med min bästa vän + malin och michael som vi mötte där på ullevi i göteborg och dagen efter båstad, slog verkligen allt! 

Man måste uppleva Pink, det måste man bara göra.. tror alla hade gåshud under den konserten. Tänker tillbaka på den dagen och kan inte göra någonting annat än att le. Vilket minne från sommaren 2010 <3 

4 februari 2011 - lördag baby!

Nu ska jag skjusa Annasara och sen åka till Malin och Michael för lite mys :) har så mycket att prata om, det var ju ett tag sen man sågs. Vi har ju hela natten på oss så att säga.. Nu måste jag dricka lite pepsi innan jag åker och moffa i mig en en bunke med ostbågar (a) Är det lördag så är det lördag.





filmen heter - "SPREAD"



Weell.. Jag, Mamma och Syster såg på denna konstiga och roliga film. Nu kan man verkligen säga att Ashton Kutcher ser bra ut! HAN ÄR SKIT SNYGG!!... Se denna film om ni vill se han naken säger jag bara. HAHA.

Första mamma sa "har du laddat ner en porrfilm med Ashton Kutcher?" Dock är det inte en porrfilm bara väldigt mycket sex och naket XD En ganska bra film men ett tråkigt slut. Värd att se om man tycker om honom! 


äran att provsmaka

Jag fick äran att provsmaka godis som ännu inte har kommit ut i butik (i götene iallfall). Maoam sour heter godiset. Jag var inte så jätte förtjust i det, bara de som smakade citron var goda!
Finns nog i butk att köpa snart :)


3 februari 2011 - jag idag


2 februari 2011 - tacos & oc



Kom precis hem från gymmet, underbart träningspass! Nu är det tacos, pepsi och oc som gäller hela kvällen.
Imorgon är jag ledig från praktiken eftersom det är elevstudiedag så det blir att sitta uppe ikväll så länge jag kan hålla ögonen öppna. Yepp, nu ska jag fortsätta.. godnatt! 


nelly.com



Detta är skorna jag köpte på Nelly.com, fett snygga, älskar dom! Måste bara lära mig att gå i skiten också, haha. Kan meddela att än så länge har jag inte hittat den rätta gångstilen, vinglar som ett fyllo i dem :$ vi får se hur detta ska gå i sommar. 14 cm klack. hmm...

PS: Studentklänningen jag beställde passade också, men den kommer jag tyvärr
inte att visa er, nu får hålla er till studentkort kommer upp någon gång i sommar ;)


BESTÄLLT RESA!



Favorit i repris? TRO FASEN DET!

Familjen Karlsson & Familjen Pettersson drar till Gran Canaria, Puerto Rico i Oktober :D kommer bli den bästa resan någonsin! PARTY!!!



1 Februari 2011 - i skolan

Hejsan (Februari!) Sitter i skolan nu och har världens håltimma, sitter och gör projektarbete med Emma och Elise. Usch va tråkigt det är.. puuh! känns som om man aldrig blir klar.. Har en lektion kvar och det är Engelska B, vi har "prov", önska mig lycka till! För det behövs..

Skolan hänger med mig hem för jag har massa av praktikuppgifter att göra klart. Kan inte bara detta ta slut någongång?.... Vi hörs när jag kommer hem!

PS: Fick ett paket från Nelly.com igår! helt otroligt allt passade.
jag visar upp skorna jag köpte senare ikväll, de är grymma!


RSS 2.0